בעייה ב LG קול נקטע בזמן Streaming
היי,
יש לי בעייה מוזרה ב LG 65SK8000.
כאשר אני צופה דרך אפליקציות סטרימינג, כמו מאקו או נטפליקס, הסאונד נקטע ל 1-2 שניות כל כמה דקות. קורה רק כאשר צופה דרך אפליקציות סטרימינג, צפייה דרך עידן פלוס הכל סבבה.
בדיקת מהירות באמצעות נטפליקס (מתוך האפליקציה בטלוויזיה) מראה 90Mbps~
יש למישהו רעיון למה זה קורה?
תודה
כאשר אני צופה דרך אפליקציות סטרימינג, כמו מאקו או נטפליקס, הסאונד נקטע ל 1-2 שניות כל כמה דקות. קורה רק כאשר צופה דרך אפליקציות סטרימינג, צפייה דרך עידן פלוס הכל סבבה.
תודה
לא יודע להגיד כלום על מאקו, אבל לנטפליקס זאת הנתהגות לא סבירה.21/11/2020 22:13yuvalw כתב: היי,
תודה...
קודם כל נטפליקס עושה buffering כך שגם אם יש בעיות רגעיות בחיבור לאינטרנט, תמיד יש לך buffer שהוא ינגן ולא יהיו קטיעות.
ואם הבעיות חמורות/מתמשכות, אז הוא אוטומטית ישמנך את איכות הצפיה כדי לחסוך רוחב פס.
שנית כל, הוא מעביר קול ביחד עם תמונה, אין זה סביר שקול יעלם והתמונה תמשיך כרגיל.
יש לך במקרה סאונדבר או מערכת חינוצית שמשדרת את הסאונד?
אם כן, באיזו דרך היא מחוברת לטלויזיה?
איך אתה צופה בעידן פלוס? בעזרת אפליקציה מובנית או ממיר חיצוני כלשהו?
אז זה אפילו מוזר יותר ממה שחשבתי...22/11/2020 13:50yuvalw כתב: היי,
אני לא משתמש בשום אביזר שמע חיצוני אלא ברמקולים של הטלוויזיה.
עידן פלוס אני צופה באמצעות הממיר הפנימי של הטלויזיה, לא אפליקציה.
האם יכול להיות שה CPU של הטלוויזיה "נתקע" קצת כשהוא צריך לעשות decode לשמע?...
האמת שאני לא בטוח מה זה אומר ״ממיר פנימי״ שהוא לא אפליקציה.
אתה אולי לא צריך להתקין מהחנות של LG, אבל אני מאמין שזה קוד שרץ על המעבד של הטלויזיה (תקן אותי אם אני טועה) ולכן אולי כן הייתי קורא לו אפליקציה.
בכל מקרה, לא חושב שזה בעיה נפוצה, הטלויזיה שלך לא מאוד ישנה, ולא ראיתי אנשים אחרים עם טלויזיות LG מתלוננים.
הייתי מנסה לעשות שיחזור הגדרות יצרן (factory default) בטלויזיה.
ואם זה לא עוזר, הייתי פונה לתמיכה - אולי הם ידעו לעזור.
ב"ממיר פנימי" הכוונה שלי היא שזה לא שידור שמגיע על גבי רשת האינטרנט אלא נקלט באמצעות אנטנה, איך זה מעובד על ידי הטלוויזיה אני לא בטוח...
אולי באמת אנסה לעשות שחזור הגדרות יצרן (למרות שזה מעצבן).
גם אני לא מצאתי אנשים שמתלוננים על משהו כזה, כן ראיתי אנשים שמתלוננים על סאונד ב ARC, עכשיו בעוד שאני לא שומע דרך ARC עדיין יש לי כבל HDMI שמחובר אל הרסיבר. אולי האלוויזיה מנסה להעביר לשם קול, רואה שזה לא פעיל, וחוזרת לרמקול הפנימי?? נשמע קלוש אבל מי יודע...
גם אני לא מצאתי אנשים שמתלוננים על משהו כזה, כן ראיתי אנשים שמתלוננים על סאונד ב ARC, עכשיו בעוד שאני לא שומע דרך ARC עדיין יש לי כבל HDMI שמחובר אל הרסיבר. אולי האלוויזיה מנסה להעביר לשם קול, רואה שזה לא פעיל, וחוזרת לרמקול הפנימי?? נשמע קלוש אבל מי יודע...
נכון, זה לא מתקבל מהאינטרנט, אבל כפי שרשמתי לא סביר שהבעיה שלך נגרמת בקליטת המידע מהאינטרנט (מהסיבות שרשמתי).22/11/2020 14:26yuvalw כתב: ב"ממיר פנימי" הכוונה שלי היא שזה לא שידור שמגיע על גבי רשת האינטרנט אלא נקלט באמצעות אנטנה, איך זה מעובד על ידי הטלוויזיה אני לא בטוח...
גם אני לא מצאתי אנשים שמתלוננים על משהו כזה, כן ראיתי אנשים שמתלוננים על סאונד ב ARC, עכשיו בעוד שאני לא שומע דרך ARC עדיין יש לי כבל HDMI שמחובר אל הרסיבר. אולי האלוויזיה מנסה להעביר לשם קול, רואה שזה לא פעיל, וחוזרת לרמקול הפנימי?? נשמע קלוש אבל מי יודע......
כבל מחובר לרסיבר אכן נשמע כמו משהו שעלול לגרום לזה.
שוב זה מוזר שזה גורם בעיות באפליקציות האחרות אבל לא בעידן, אבל יכול להיות שיש בטלויזיה מימוש אחר ליציאת קול.
או שיכול להיות שסטרימינג מוציא קול 5.1 ועידן פלוס רק סטיראו, ואז יש הבדל בעיבוד שלו.
הכי קל לנתק את הכבל לחלוטין, ולבדוק אם זה עוזר.