שדרגתי ל - JVC X5500 - שאלות
-
niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חברים, שדרגתי למקרן JVC מהסוני 55ES שהותקן אתמול כך שעדיין לא צברתי שעות אתו.
המקרן מחובר לאנטם MRX 720 דרך יציאת HDMI 1 ויציאת HDMI 2 מחוברת לפלזמה פנסוניק ST60, אני
נתקל בבעיה שאין תמונה בפלזמה כל עוד היציאה למקרן מחוברת, ברגע שאני מנתק את ה HDMI למקרן יש תמונה
בפלזמה.
החלפתי בין היציאות HDMI וכאן התקבלה תמונה אבל עם נעלמת לשניה וחוזרת כל כמה שניות.
לאנטם אין עיבוד תמונה כל שלא מצאתי מה לשנות בהגדרות שלו.
רעיונות?
המקרן מחובר לאנטם MRX 720 דרך יציאת HDMI 1 ויציאת HDMI 2 מחוברת לפלזמה פנסוניק ST60, אני
נתקל בבעיה שאין תמונה בפלזמה כל עוד היציאה למקרן מחוברת, ברגע שאני מנתק את ה HDMI למקרן יש תמונה
בפלזמה.
החלפתי בין היציאות HDMI וכאן התקבלה תמונה אבל עם נעלמת לשניה וחוזרת כל כמה שניות.
לאנטם אין עיבוד תמונה כל שלא מצאתי מה לשנות בהגדרות שלו.
רעיונות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
niko
- חבר מביא חבר

תודה עופר, אקרא....
תודה על הברכות, בגדול זה לא מפריע ביום יום מכיוון שה TV לא הייתה מחוברת לרסיבר אבל בימים
האחרונים הייתי צריך לכייל את המערכת ויותר נוח לעשות זאת ללא הדלקת המקרן, אם זה כזה סיפור(אחרי שאקרא
את הלינק שעופר נתן) אני אנתק את ה TV מהריסבר ופעם בכמה זמן שאצטרך OSD של הרסיבר על ה TV אחבר.
לא ידעתי שיש בעיה כזו כלל.......לא הכל דבש ב - 4K
תודה על הברכות, בגדול זה לא מפריע ביום יום מכיוון שה TV לא הייתה מחוברת לרסיבר אבל בימים
האחרונים הייתי צריך לכייל את המערכת ויותר נוח לעשות זאת ללא הדלקת המקרן, אם זה כזה סיפור(אחרי שאקרא
את הלינק שעופר נתן) אני אנתק את ה TV מהריסבר ופעם בכמה זמן שאצטרך OSD של הרסיבר על ה TV אחבר.
לא ידעתי שיש בעיה כזו כלל.......לא הכל דבש ב - 4K
-
niko
- חבר מביא חבר

בוקר טוב, עברתי על המאמר ועבורי המוצר יקר בשביל לקבל OSD ב TV פעם בכמה חודשים לכיול וכאלה.....
תודה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש עוד כמה אופציות שהן זולות יותר. נסה למצוא HDMI 2 splitter (מפצל).
זה לרוב הרבה יותר אמין מהרסיברים (אם תרצה אסביר למה, אבל בגדול זה המצב). אני רציתי בהזדמנות זו לקבל עוד יכולות, אבל מפצל פשוט לא אמור להיות מאוד יקר.
זה לרוב הרבה יותר אמין מהרסיברים (אם תרצה אסביר למה, אבל בגדול זה המצב). אני רציתי בהזדמנות זו לקבל עוד יכולות, אבל מפצל פשוט לא אמור להיות מאוד יקר.