מגבר ישן onkyo tx-1500

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
adamshimon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ברשותי מגבר ישן סטריאו של אונקיו שיצא בשנת 1977 2X80 במצב חדש ברצוני לדעת האם מגבר ישן עדיין נחשב לטוב מול המגברים החדשים מבחינת הסאונד ?
כיום אני מחבר אותו לזוג רמקולים שאינם איכותיים במיוחד אך אני מרגיש את ההבדל לעומת המגבר הקודם (אני מעדיף לא לציין את שמו מרוב מעאפינותו), האם כדאי להשקיע במגבר עם בזוג רמקולים טובים ואיכותיים או פשוט לרכוש מגבר סטריאו חדש עם רמקולים חדשים? אני בטוח שניסיונכם יוכל לעזור לי תודה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

הכל עיניין של תקציב.
אין חוקים.
תראה, במגברי סטריאו טרנזיסטוריים לא היו קפיצות טכנולוגיות משמעותיות ב-30 שנה האחרונות (מלבד מגברים דיגיטליים, למרות שהאם הם כבר נשמעים טוב, זו שאלה טובה). ישנם בהחלט מגברים ישנים שנשמעים פנטסטיים, גם יחסית לסטנדרטים של היום, אבל מה שיותר חשוב, כמו שאמרתי בהתחלה, זה יחסית למה אתה משווה.
אם מגבר כזה, שווה ביד שניה, כמה מאות ש"ח ואולי אפילו 2000 ש"ח, השאלה היא, האם יש משהו טוב יותר בתקציב הזה?

יכול מאוד להיות שהוא דורש חידוש של רכיבים מסויימים (קבלים שהתייבשו למשל).

מה התקציב לרמקולים?
אם תגיד - 2000 ש"ח-5000 ש"ח - אני אגיד לך תישאר איתו.
אם תגיד 20,000 ש"ח, אולי אגיד שכדאי לקחת רמקולים ב-12,000 ש"ח והשאר במגבר חדש.....

מבין את הנקודה?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

adamshimon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3