ניגון סרטי 4k וhdr
שלום לכולם,
רכשתי טלוויזית סוני xh9096 ואני מעוניין לנגן עליה סרטים באיכות 4k וHDR db שנמצאים על כונן חיצוני (מוריד את הסרטים ברשת).
השאלה שלי היא איך אוכל לשמר את האיכות של הסרטים בצורה הכי טובה ללא פגיעה באיכות- האם לחבר את הכונן החיצוני ישירות אל הטלוויזיה או שלחלופין לחבר את הכונן אל המחשב הנייד שלי (asus zenbook UX433FA עם מאיץ גרפי intel UHD Graphics 620) וממנו hdmi למסך הטלוויזיה? אופציה שלישית שחשבתי עליה היא לקנות סטימר אבל לא כלכך בקיא בנושא.
רכשתי טלוויזית סוני xh9096 ואני מעוניין לנגן עליה סרטים באיכות 4k וHDR db שנמצאים על כונן חיצוני (מוריד את הסרטים ברשת).
השאלה שלי היא איך אוכל לשמר את האיכות של הסרטים בצורה הכי טובה ללא פגיעה באיכות- האם לחבר את הכונן החיצוני ישירות אל הטלוויזיה או שלחלופין לחבר את הכונן אל המחשב הנייד שלי (asus zenbook UX433FA עם מאיץ גרפי intel UHD Graphics 620) וממנו hdmi למסך הטלוויזיה? אופציה שלישית שחשבתי עליה היא לקנות סטימר אבל לא כלכך בקיא בנושא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
הכי פשוט לחבר את הכונן ישירות ל-TV.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למה שהיא תיפגע? אתה מנגן ישירות מהנגן המובנה ב-TV.
כי התוכן מוזרם דרך usb ולא hdmi נניח....
על פי הידוע לך הנגן המובנה אמור לקרוא גם כתוביות בעברית?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
התוכן לא מוזרם דרך USB, התוכן של הקובץ נקרא מה-USB ע"י ה-TV והיא עושה את הפיענוח ועיבוד התמונה.
סוני מריצה אנדרויד TV, אז היכולת לקרוא כתוביות תלויה בתוכנה שתתקין.
סוני מריצה אנדרויד TV, אז היכולת לקרוא כתוביות תלויה בתוכנה שתתקין.
תודה רבה על התשובות. יש לך המלצה לתוכנה ספציפית באנדרואיד?20/11/2020 19:41TheCoolest כתב: התוכן לא מוזרם דרך USB, התוכן של הקובץ נקרא מה-USB ע"י ה-TV והיא עושה את הפיענוח ועיבוד התמונה.
סוני מריצה אנדרויד TV, אז היכולת לקרוא כתוביות תלויה בתוכנה שתתקין....
קודם כל יש לסוני (לפחות אצלי עם XH95) נגן פנימי שמפעיל כתוביות מצויין. אם אתה רוצה אפליקציה חיצונית אז VLC מצוינת.20/11/2020 19:47ELD כתב:תודה רבה על התשובות. יש לך המלצה לתוכנה ספציפית באנדרואיד?20/11/2020 19:41TheCoolest כתב: התוכן לא מוזרם דרך USB, התוכן של הקובץ נקרא מה-USB ע"י ה-TV והיא עושה את הפיענוח ועיבוד התמונה.
סוני מריצה אנדרויד TV, אז היכולת לקרוא כתוביות תלויה בתוכנה שתתקין.......