AX3 PRO - מישהו משתמש בו במצב AP?
רציתי אותו כדי שיהיה לי wifi 6 חזק במקום ה wifi של הנתב הראשי, כלומר להשתמש ב AX3 במצב AP.
הבעיה ברגע שאני שם אותו במצב AP אין לי יותר גישה אליו לצורך ניהול שלו. ה IP שלו נישאר 192.168.3.1 ולא ניתן להגיע אליו כי ה IP שמקבלים בחיבור ה wifi שלו הם מהתחום של הנתב הראשי (שזה תקין) אבל זה לא מאפשר להגיע אליו.
מישהו עובד במצב הזה ומצליח להגיע לניהול שלו?
הבעיה ברגע שאני שם אותו במצב AP אין לי יותר גישה אליו לצורך ניהול שלו. ה IP שלו נישאר 192.168.3.1 ולא ניתן להגיע אליו כי ה IP שמקבלים בחיבור ה wifi שלו הם מהתחום של הנתב הראשי (שזה תקין) אבל זה לא מאפשר להגיע אליו.
מישהו עובד במצב הזה ומצליח להגיע לניהול שלו?
- ronensharf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
- שם מלא: Ronen Sharf
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה יכול לגשת אליו אלחוטית ל- 192.168.3.1 דרך הדפדפן
כן, עכשיו כשהתחברתי ל wifi שלו הצלחתי להגיע.
אבל הוא מאד מוגבל במצב AP.
אין אפשרות לראות מי מחובר.
אין אפשרות להגדיר רשת אורחים.
לא ניתן לשנות את הכתובת שלו כדי שיהיה קל להגיע אליו מהרשת הפנימית בלי חיבור wifi ישיר.
בקיצור - אכזבה.
לא ניתן לשנות את הכתובת שלו כדי שיהיה קל להגיע אליו מהרשת הפנימית בלי חיבור wifi ישיר.
בקיצור - אכזבה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מתחבר אליו בלאפטופ ונכנס ל 192.168.3.119/11/2020 18:45י-א כתב: רציתי אותו כדי שיהיה לי wifi 6 חזק במקום ה wifi של הנתב הראשי, כלומר להשתמש ב AX3 במצב AP.
מישהו עובד במצב הזה ומצליח להגיע לניהול שלו?...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר לראות מי מחובר דרך הראוטר הראשי שלך שמחלק כתובות.19/11/2020 19:08י-א כתב: כן, עכשיו כשהתחברתי ל wifi שלו הצלחתי להגיע.
בקיצור - אכזבה....
האורחים זה אכן חיסרון שלו, גם כשאפשר להגדיר והוא לא במצב AP כי אפשר רק להדליק לפרק זמן שרוצים את האורחים. בראוטר הקודם שהיה לי אפשר היה להשאיר את האורחים פתוח והוא היה מנתק אותם אחרי פרק זמן קצוב.
לגבי העניין השלישי, זה יקרה לדעתי בכל ראוטר.
יש לו עוד חיסרון שאין בו QOS.
מצד שני יש לו טווח שידור מרשים, ביצועים מרשימים ויחס עלות תועלת מטורף.
מה הראוטר הראשי שלך?
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אני ממליץ על ה AX6 של שיאומי. ראיתי במעבר על תפריט האפשרויות שיש לו qos וגם guest. מה לבדוק בדיוק?
אני עובד איתו במצב wired repeater. הוא מחובר בכניסת ה wan, מקבל לעצמו כתובת מהראוטר הראשי וכל שאר הציוד שמתחבר קווית או אלחוטית גם מקבל כתובת מהראוטר הראשי.
Qos ו guest אי אפשר להגדיר במצב עבודה כזה רק אם אעביר אותו למצב ap אבל אז יהיה סאבנט אחר לכל מה שיחובר אליו.
אני עובד איתו במצב wired repeater. הוא מחובר בכניסת ה wan, מקבל לעצמו כתובת מהראוטר הראשי וכל שאר הציוד שמתחבר קווית או אלחוטית גם מקבל כתובת מהראוטר הראשי.
Qos ו guest אי אפשר להגדיר במצב עבודה כזה רק אם אעביר אותו למצב ap אבל אז יהיה סאבנט אחר לכל מה שיחובר אליו.
בנתב של אפל גם כשהוא במצב ap יש אפשרות להפעיל את רשת האורחים שמייצרת תעבורה ב vlan 1003 ואז בנתב הראשי הגדרתי vlan בסאבנט אחר עבור האורחים. אורחים יכולים לגלוש אבל לא להגיע לאביזרים שלי שברשת הlan.
אני ינסה למצוא עוד מידע על ה ax6 של שיאומי
אני ינסה למצוא עוד מידע על ה ax6 של שיאומי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
integral,
אם מדליקים רשת אורחים, היא דולקת עד שמכבים אותה, זוהי גם התנהגות הגיונית.
אם היתה אופציה שרשת האורחים תכבה אחרי זמן מה, היה הסבר ברור באותו עמוד על פרק הזמן עד שזה יקרה או טיימר שניתן להגדיר אותו עבור הפונקציונליות הזאת.
י-א,
כל 3 הפונקציות שאתה מחפש זמינות אם תשתמש ב- AX3 בתור נתב ראשי.
במקרה שלך נראה לי שעדיף שתשאר עם יחידה נוספת של אפל.
אם מדליקים רשת אורחים, היא דולקת עד שמכבים אותה, זוהי גם התנהגות הגיונית.
אם היתה אופציה שרשת האורחים תכבה אחרי זמן מה, היה הסבר ברור באותו עמוד על פרק הזמן עד שזה יקרה או טיימר שניתן להגדיר אותו עבור הפונקציונליות הזאת.
י-א,
כל 3 הפונקציות שאתה מחפש זמינות אם תשתמש ב- AX3 בתור נתב ראשי.
במקרה שלך נראה לי שעדיף שתשאר עם יחידה נוספת של אפל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ziv_r
לא לטעמי. הרבה יותר הגיוני מה שהיה לי בלינקסיס שאתה יכול לכבות ולהדליק מתי שאתה רוצה, אבל גם יכול להשאיר דולקת כל הזמן, ומי שחיברת אליה מנותק תוך פרק זמן קצוב. אז אם זה תוך יום והוא נשאר יומיים, הוא צריך להתחבר שוב אחרי 24 שעות, אבל אני לא צריך להדליק כל פעם שמגיע איזה אורח, שלא לדבר על מצבים שמגיעים אורחים ואני לא זמין כדי להדליק את מצב האורח.
זו ההגדרה שאני לא אוהב ב GUEST
Go to More Functions > Wi-Fi Settings > Guest Wi-Fi to enter the Guest Wi-Fi settings page. Guest Wi-Fi can be enabled and disabled according to your preferences. You can also set Guest Wi-Fi network name, password, and the length of time you would like Guest Wi-Fi to remain enabled for.
https://consumer.huawei.com/ph/support/ ... s10881958/
לא לטעמי. הרבה יותר הגיוני מה שהיה לי בלינקסיס שאתה יכול לכבות ולהדליק מתי שאתה רוצה, אבל גם יכול להשאיר דולקת כל הזמן, ומי שחיברת אליה מנותק תוך פרק זמן קצוב. אז אם זה תוך יום והוא נשאר יומיים, הוא צריך להתחבר שוב אחרי 24 שעות, אבל אני לא צריך להדליק כל פעם שמגיע איזה אורח, שלא לדבר על מצבים שמגיעים אורחים ואני לא זמין כדי להדליק את מצב האורח.
זו ההגדרה שאני לא אוהב ב GUEST
Go to More Functions > Wi-Fi Settings > Guest Wi-Fi to enter the Guest Wi-Fi settings page. Guest Wi-Fi can be enabled and disabled according to your preferences. You can also set Guest Wi-Fi network name, password, and the length of time you would like Guest Wi-Fi to remain enabled for.
https://consumer.huawei.com/ph/support/ ... s10881958/
נערך לאחרונה על ידי integral ב 20/11/2020 23:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אבל אותה התנהגות יש ב- AX3.
ניתוק אוטומטי לא בדקתי אם קיים לרשת אורחים ובכל מקרה זוהי לא דרישה של פותח השרשור.
ניתוק אוטומטי לא בדקתי אם קיים לרשת אורחים ובכל מקרה זוהי לא דרישה של פותח השרשור.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כלומר אתה לא אוהב שב- AX3 אפשר להגדיר כמה זמן רשת האורחים תהיה דולקת?
אז פשוט תגדיר זמן גדול.
היום כאשר לכולם יש חבילות של עשרות ג׳יגה בטלפון, למה יש בכלל צורך להפעיל רשת אורחים?
אז פשוט תגדיר זמן גדול.
היום כאשר לכולם יש חבילות של עשרות ג׳יגה בטלפון, למה יש בכלל צורך להפעיל רשת אורחים?
נניח שאוותר על רשת אורחים, אם משתמשים ב ax3 רק כ ap ומוסיפים עוד אחד בחיבור חוטי כדי להוסיף כיסוי, האם האיפון עובר אוטומטית לאיפה שהקליטה חזקה יותר או שכדי שיעבור אז הקליטה מהיחידה השנייה צריכה ממש להעלם כדי שיעבור?
היום עם האפל-ים אצלי הוא עובר ביניהם באופן חלק אפילו אם יש קליטה קצת טובה יותר מיחידה אחרת.
היום עם האפל-ים אצלי הוא עובר ביניהם באופן חלק אפילו אם יש קליטה קצת טובה יותר מיחידה אחרת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המעבר חלק בין יחידות ה- AX3.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא. אני לא אוהב שאי אפשר להגדיר כמה זמן האורחים יהיו מחוברים.20/11/2020 23:25ziv_r כתב: כלומר אתה לא אוהב שב- AX3 אפשר להגדיר כמה זמן רשת האורחים תהיה דולקת?
אז פשוט תגדיר זמן גדול.
היום כאשר לכולם יש חבילות של עשרות ג׳יגה בטלפון, למה יש בכלל צורך להפעיל רשת אורחים?...
לכולם זו הגדרה של תושבי המרכז