מרחק תלייה מהקיר
הי,
אני רוצה לרכוש טלווייזה חדשה 55" עם מתקן תלייה על הקיר ורוצה שיבלוט כמה שפחות
השאלה שלי היא עד כמה זה עקרוני עובי טלוויזיה 6 סמ לעומת 9 סמ
ההתלטות כרגע בין 55UN7340 LG לסמסונג. הבנתי שLG עבה יותר
ועוד משהו.. אני כמה באמת שימושי השלט הקולי של LG
אשמח לדעתכם, תודה
אני רוצה לרכוש טלווייזה חדשה 55" עם מתקן תלייה על הקיר ורוצה שיבלוט כמה שפחות
השאלה שלי היא עד כמה זה עקרוני עובי טלוויזיה 6 סמ לעומת 9 סמ
ההתלטות כרגע בין 55UN7340 LG לסמסונג. הבנתי שLG עבה יותר
ועוד משהו.. אני כמה באמת שימושי השלט הקולי של LG
אשמח לדעתכם, תודה
מה זאת אומרת אם זה קריטי? זה כמו שתשאל אם זה קריטי שהמסגרת בצבע אפור או שחור. אתה צופה בטלוויזיה, אין אובייקטיביות.
רק אציין שאני עם מסך 65" בעובי 7 ס"מ עם זרוע שנמצאת 5.5 ס"מ מהקיר ואני מבסוט.
היום צמודי קיר הם 2.5 סמ מהקיר ואפילו פחות.
רק אציין שאני עם מסך 65" בעובי 7 ס"מ עם זרוע שנמצאת 5.5 ס"מ מהקיר ואני מבסוט.
היום צמודי קיר הם 2.5 סמ מהקיר ואפילו פחות.
הבדל של 3 סמ לא צריך להיות שיקול בבחירת הטלויזיה.19/11/2020 10:45anath כתב: תודה רבה על התגובה.
מצטערת שאני נשמעת בורה:) באמת שאין לי מושג איך זה מתקבל כשזה תלוי על הקיר
כרגע יש לי העדפה ל LG בגלל האפשרות לשימוש בשלט קולי, אך אני חוששת שהיא עבה מדי לעומת טלוויזיה מקבילה של סמסונג...
מצד שני גם שלט קולי לא צריך להיות שיקול מרכזי.
השלט הקולי עובד בעברית? אם כן וזו המטרה אז סבבה. אם אנגלית אז תדעי שיש שליטה קולית בצורה מסוימת במרבית המסכים. סוני, סמסונג, פיליפס וכו'.
מודה שאין לי שום שיקולים מקצועיים בבחירת טלוויזיה ולא נראה לי שהעיניים שלי בגילי... מבחינות בכלל בהבדלים
צופה בטלוויזיה בקטנה לכל היותר פעמיים בשבוע, והדבר שהכי חשוב לי הוא נוחות וקלות השימוש/התפעול
באמת אברר עוד לגבי השליטה הקולית. תודה רבה
צופה בטלוויזיה בקטנה לכל היותר פעמיים בשבוע, והדבר שהכי חשוב לי הוא נוחות וקלות השימוש/התפעול
באמת אברר עוד לגבי השליטה הקולית. תודה רבה
לדעתי בצפיה זה חסר משמעות לחלוטין (אז אין שיקול מקצועי). השיקול הוא אך ורק עיצובי. אם העיצוב חשוב וזה נראה לך יפה יותר אז תחליט כמה חשוב לך לבחור טלויזיה לפי זה. כשאני ראיתי אותן תלויות בחנות אין ספק שהצמודות לקיר (כמו GX או Q95T עם מתקן צמוד) זה יותר יפה. אבל לא הייתי בוחר טלויזיה רק בגלל זה, וכנראה אלך על הסוני כי הפיצ'רים יותר מצאו חן בעיני.