תודה ענקית לרועי מקרוסאובר
סיפור,המסך שלי c8בגודל 77 אינץ קבל צריבה לאחר שנתיים חצי. ח.י הציעו מסך מחודש c9 .למזלי הטוב קניתי את מסך אצל רועי מקרוסאובר והוא יצר קשר במיידי אם ח.י ולאחר משא מתן רועי הצליח לארגן מסך CX חדש לחלוטין אם 3 שנים אחרים בתוספת כסף לא גדולה יחסית למחיר הרגיל .רועי תותח אמיתי ויש לי מזל גדול שקניתי ממנו את המסך .תבורך רועי
זה מה שאני מסביר לאנשים, למה לקנות מוצר מעל 6K, לחסוך 100-200 שקל ולקנות ברשתות ולוותר על שירות טוב ?
בגלל זה קונים מחנויות מתמחות, כי הם כן יהיו שם בשבילך מתי שתצטרך ולא כמו הרשתות שבדרך כלל לא יספרו אותך.
יכול גם להעיד על השירות של קרוסאובר, אחלה אנשים.
בגלל זה קונים מחנויות מתמחות, כי הם כן יהיו שם בשבילך מתי שתצטרך ולא כמו הרשתות שבדרך כלל לא יספרו אותך.
יכול גם להעיד על השירות של קרוסאובר, אחלה אנשים.
האמת שהוא גם היה יותר זול18/11/2020 16:16Yaronzi כתב: זה מה שאני מסביר לאנשים, למה לקנות מוצר מעל 6K, לחסוך 100-200 שקל ולקנות ברשתות ולוותר על שירות טוב ?
יכול גם להעיד על השירות של קרוסאובר, אחלה אנשים....
אז בכלל אין מה לשקולאתמול רכשתי אצלם CX בהמלצת הפורום הזה, הן למסך והן לחנות.
חוץ מהשירות האדיב, סבלני, קפה, גם המחיר היה הנמוך ביותר שמצאתי. האמת? גם אם בסוף מישהו ימכור במאה מאתיים ש"ח פחות, במחירים של המסך, לקנות בחנות בוטיק במקום בסופרמרקט, זו השקעה ראויה.
אגב, משהו חדש ששמעתי אתמול ממוכר ברשת גנרית אחרת. "אם אתה קונה מסך 4K, אז אתה גם צריך לקנות כבל HDMI מתאים שזה עולה 200 ש"ח." וזה עוד בכלל בלי שאמרתי לו אם יש לי או אין לי כבלים.
חוץ מהשירות האדיב, סבלני, קפה, גם המחיר היה הנמוך ביותר שמצאתי. האמת? גם אם בסוף מישהו ימכור במאה מאתיים ש"ח פחות, במחירים של המסך, לקנות בחנות בוטיק במקום בסופרמרקט, זו השקעה ראויה.
אגב, משהו חדש ששמעתי אתמול ממוכר ברשת גנרית אחרת. "אם אתה קונה מסך 4K, אז אתה גם צריך לקנות כבל HDMI מתאים שזה עולה 200 ש"ח." וזה עוד בכלל בלי שאמרתי לו אם יש לי או אין לי כבלים.
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
חיכיתי לפוסט רלוונטי ואני חייב גם לציין לטובה!
קנינו בשישי האחרון 3 טלוויזיות הביתה ובינתיים רק מברך את הקנייה, אמרו שיבואו להתקין רק שניים מתוך השלושה כי את השלישי לא היה במלאי (מה שאומר לקחת שני ימי חופש כי שעות ההתקנה לא הכי אופטימליות בלשון המעטה) ואיך שרועי שמע על זה זה לא היה מקובל עליו בכלל בהמשך היום טלפון מח.י. ומחר כל השלושה יותקנו ובשעה שהרבה פחות תקועה בגרון.
שלא נדבר על זה שהמחירים מדהימים ומאוד תחרותיים.
בקיצור רק דברים חיובים בינתיים, ברור לי שזאת לא הפעם האחרונה שכף רגלי תדרך בחנות (והארנק כנראה פחות מרוצה)
קנינו בשישי האחרון 3 טלוויזיות הביתה ובינתיים רק מברך את הקנייה, אמרו שיבואו להתקין רק שניים מתוך השלושה כי את השלישי לא היה במלאי (מה שאומר לקחת שני ימי חופש כי שעות ההתקנה לא הכי אופטימליות בלשון המעטה) ואיך שרועי שמע על זה זה לא היה מקובל עליו בכלל בהמשך היום טלפון מח.י. ומחר כל השלושה יותקנו ובשעה שהרבה פחות תקועה בגרון.
שלא נדבר על זה שהמחירים מדהימים ומאוד תחרותיים.
בקיצור רק דברים חיובים בינתיים, ברור לי שזאת לא הפעם האחרונה שכף רגלי תדרך בחנות (והארנק כנראה פחות מרוצה)
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אכן תותח, ראה סיפור אישי שלי:18/11/2020 15:39חושחאש כתב: סיפור,המסך שלי c8בגודל 77 אינץ קבל צריבה לאחר שנתיים חצי. ח.י הציעו מסך מחודש c9 .למזלי הטוב קניתי את מסך אצל רועי מקרוסאובר והוא יצר קשר במיידי אם ח.י ולאחר משא מתן רועי הצליח לארגן מסך CX חדש לחלוטין אם 3 שנים אחרים בתוספת כסף לא גדולה יחסית למחיר הרגיל .רועי תותח אמיתי ויש לי מזל גדול שקניתי ממנו את המסך .תבורך רועי...
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... M0OTY0Nw==
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
שנינו זכינו ועוד רבים אחרים18/11/2020 21:54Moto כתב:אכן תותח, ראה סיפור אישי שלי:18/11/2020 15:39חושחאש כתב: סיפור,המסך שלי c8בגודל 77 אינץ קבל צריבה לאחר שנתיים חצי. ח.י הציעו מסך מחודש c9 .למזלי הטוב קניתי את מסך אצל רועי מקרוסאובר והוא יצר קשר במיידי אם ח.י ולאחר משא מתן רועי הצליח לארגן מסך CX חדש לחלוטין אם 3 שנים אחרים בתוספת כסף לא גדולה יחסית למחיר הרגיל .רועי תותח אמיתי ויש לי מזל גדול שקניתי ממנו את המסך .תבורך רועי...
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... M0OTY0Nw==...
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
שמח לעזור שאפשר! כמובן שצריך גם פרטנרים טובים כמו ח.י כדי להצליח לעשות את זה
ולקוחות שידעו לנצל את היכולות שלנו לעזור שצריך!
תתחדש ותהנה!!
רועי
ולקוחות שידעו לנצל את היכולות שלנו לעזור שצריך!
תתחדש ותהנה!!
רועי
יצא לך טוב, אם כי נדרשת להוסיף משהו שזה גם בסדר בהתחשב בזה שהשירות במדינה הזאת זה פח, כלומר, לרוב אין שירות.
ו בסה"כ הכללי, אם נכנס לפרופורציות, זה שירות סטנדרטי של אמאזון ואף פחות מזה, באמאזון היו שולחים לך שליח עד לבית, יאמרו סליחה מצטערים ויתקינו לך מסך חדש.
כן יירבו...
תהנה.
ו בסה"כ הכללי, אם נכנס לפרופורציות, זה שירות סטנדרטי של אמאזון ואף פחות מזה, באמאזון היו שולחים לך שליח עד לבית, יאמרו סליחה מצטערים ויתקינו לך מסך חדש.
כן יירבו...
תהנה.