המצלה לזוג מדפיים לסלון -3000-4000 שח
היי,
בעקבות מעבר דירה אני מחפש להחליף את הזוג klipsch rb82ii שלי.
עד היום הייתי מאוד מרוצה מהם אבל הגודל שלהם גדול לי מידי עכשיו.
אני מחפש משהו שלא יורד ברמה אבל יקטן בגודל.
לא מפריע לי גם להזמין מחו״ל אם מוזיל משמעותית.
אזור ה3000- 4000 שח.
תודה על העזרה
אזור ה3000- 4000 שח.
תודה על העזרה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה אוהב את הצליל של Klipsch תישאר עם אותה חברה רק תרד בגודל. בטוח שיש להם מדפיים שישמחו אותך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מדפי טוב עם סאב לסלון (בהנחה שהוא לא מתפרק בווליום מסויים) ולשולחן עבודה.19/11/2020 12:30GalZohar כתב: ועדיין מכל הביקורות ופוסטים שראיתי נראה שלגמרי למדפי יכולים להיות יתרונות משמעותיים כשאתה משווה לרצפתי באותו המחיר....
היי אסף,18/11/2020 3:05assaf17 כתב: היי,
אזור ה3000- 4000 שח.
תודה על העזרה...
אולי זאת תשובה גנרית למדי אבל לדעתי עדיף לך ללכת למספר חנויות ולשמוע באזניים ולהתרשם.
כי פה חברי הפורום יכולים להמליץ לך על שלל דגמים וחברות אבל עד שלא תשמע באמת, לדעתי זה לא יהיה שווה כל כך.
בלאק פרידיי בפתח. תנסה לדוג אחד מדגמי היוקרה של elac. הקארינה או הוולה למשל. מחירים בחו''ל באזור האלף יורו שניהם.
קיזוז מע''מ אירופאי ואז קבלת מס ישראלי כשהחבילה מגיעה לארץ - זה משחק סכום אפס... אבל בימי הבלאק פרייידי אתה יכול אולי למצוא הנחות נוספות ואז גם עם מחיר המשלוח עדיין לא תעבור את האלף יורו.
צריך לטחון בחיפושים את אתרי האמזונים האירופאים השונים. לטחון את idealo השונים או כל מנועי החיפוש מחירים שאתה בד''כ עובד איתם. אין מה לעשות. תצטרך להשקיע על זה זמן.
שיהיה בהצלחה.
קיזוז מע''מ אירופאי ואז קבלת מס ישראלי כשהחבילה מגיעה לארץ - זה משחק סכום אפס... אבל בימי הבלאק פרייידי אתה יכול אולי למצוא הנחות נוספות ואז גם עם מחיר המשלוח עדיין לא תעבור את האלף יורו.
צריך לטחון בחיפושים את אתרי האמזונים האירופאים השונים. לטחון את idealo השונים או כל מנועי החיפוש מחירים שאתה בד''כ עובד איתם. אין מה לעשות. תצטרך להשקיע על זה זמן.
שיהיה בהצלחה.