ייעוץ בשידוך מגבר אינטגרייטד ל kef ls50

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
אסףאבניאל פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי,

מזמן לא כתבתי כאן , עכשיו הילדים גדולים ואפשר לחזור ולעשות קצת רעש.
סט-אפ נוכחי :

רמקולים: KEF LS50
DAC: TOPPING D50
כיום מנגן דרך לפטופ קבצי פלאק דרך ה DAC ורסיבר במצב direct דגם רסיבר Denon 2307

אז מה אני רוצה בעצם ???

לגרום לרמקול הסופר לא נציל הזה להיפתח כמו שצריך ולתת את מה שהוא באמת יודע ואמור לעשות,
הרי בואו נודה על האמת הסטאפ הנוכחי עושה להם עוול .

ברשותכם בואו נתחיל רגע מהדילמה הגדולה ומשם נתפצל

האם בכלל שווה להשקיע במגבר אינטגרייטד לרמקולים האלה או לחסוך את כל הכאב ראש ופשוט ללכת על הגירסה האלחוטית שלהם ?

ואם כבר הולכים על מגבר אינטגרייטד אז מה עדיף לדעתכם מבין הרשימה הנ"ל? (אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע)

Rega Brio
Naim Nait 5si /Naim Nait XS
Roksan Kandy K2
Musical Fidelity M3i

שאלה נוספת האם אפשר להמשיך ולנגן את קבצי פלאק דרך הלפטופ למגבר האינטגרייטד או שצריך למצוא פרטנר אחר לטובת הנושא ?

תודה מראש לכל העונים והעונות ,

אסף

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

את ה LS50 שלי אני מניע דרך מגבר משולב שממש לא מוכר כאן בארץ ושיש לו הספק של 50W לכל ערוץ לכל היותר. אין איתו שום בעיה וגם חובבי מושג הסינרגיה לא ימצאו בו דופי. לא חושב להמליץ לך עליו היות והוא כבר לא מיוצר וגם לא מחברה שיש לה נוכחות אפסית בארץ כך שהוא לא יובא לארץ גם כשהיה בייצור סדרתי. לא הייתי פוסל אף אחד מהמגברים שציינת והמלחמה ביניהם זה בעיקר עניין של תקציב והעדפה אישית.

בנוגע לניגון FLAC אז אתה צריך DAC באמצע כך שתצטרך להשאיר את ה D50, או לחפש משהו חדש - למרות שאני אישית חושב שה D50 בסדר גמור - או שתבחר במגבר משולב שיש לו DAC משלו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”