התקנת סוני 85 אינץ.
תתחדש! איזה כיף קולנוע בסלון...xh90 / Xh95?
המסך צריך להיות בגובה כזה שבזמן ישיבה ממוצעת העיניים שלך מביטות היישר אל נקודה מעט נמוכה ממרכז המסך (החלק התחתון של השליש השני).
השיטה שאני משתמש בה היא:
1. אתה מודד עם מטר את גובה העיניים שלך בזמן ישיבה על הספה. אצלי יוצא 105 ס''מ.
2. אתה לוקח את גובה המסך, במקרה שלך מדובר בערך 109 ס''מ ומחלק לשניים. אז נניח 54.5 ס''מ.
מפחית מ-1 את 2.
105 - 54.5 = 50.5.
50.5 ס''מ זה גובה התליה של החלק התחתון של הטלויזיה.
נשמע נמוך אבל לא לשכוח שהמסך מאוד גבוה. אין דבר יותר נורא מכאבים בצוואר בנסיון להסתכל במרכז המסך.
המסך צריך להיות בגובה כזה שבזמן ישיבה ממוצעת העיניים שלך מביטות היישר אל נקודה מעט נמוכה ממרכז המסך (החלק התחתון של השליש השני).
השיטה שאני משתמש בה היא:
1. אתה מודד עם מטר את גובה העיניים שלך בזמן ישיבה על הספה. אצלי יוצא 105 ס''מ.
2. אתה לוקח את גובה המסך, במקרה שלך מדובר בערך 109 ס''מ ומחלק לשניים. אז נניח 54.5 ס''מ.
מפחית מ-1 את 2.
105 - 54.5 = 50.5.
50.5 ס''מ זה גובה התליה של החלק התחתון של הטלויזיה.
נשמע נמוך אבל לא לשכוח שהמסך מאוד גבוה. אין דבר יותר נורא מכאבים בצוואר בנסיון להסתכל במרכז המסך.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11605
- נתן תודות: 1217 פעמים
- קיבל תודות: 2462 פעמים
תתחדש , 85 אינץ' זאת חוויה אחרות.
בישיבה רגילה אתה אמור לראות את החלק התחתון (ראש ישר) כלומר את החצי התחתון.
זה לא תמיד מתאפשר בגודל כזה כי יש ציוד שיושב למשל על מזנון (מגברים/רסיבר/סראונד וכד') לכן צריך לבדוק/למדוד היטב לפני התקנה
אני למשל וויתרתי על הפטפון מקדימה, כי זה לא מתאפשר.
בישיבה רגילה אתה אמור לראות את החלק התחתון (ראש ישר) כלומר את החצי התחתון.
זה לא תמיד מתאפשר בגודל כזה כי יש ציוד שיושב למשל על מזנון (מגברים/רסיבר/סראונד וכד') לכן צריך לבדוק/למדוד היטב לפני התקנה
אני למשל וויתרתי על הפטפון מקדימה, כי זה לא מתאפשר.
התקנתי בסוף 80 ס"מ. אין לי ברירה. יושב 4+ מטר ככה שזה נראה בסדר גמור.
הטלוויזיה מחוברת לרסיבר מרנץ 7010 ושילד. דרך אגב שאלו בפורום בקשר לכבלים. לי יש כבל hdmi של מונופרייס באורך 20 מטר ללא שום בעיות ומקבל אפילו אטמוס.
תודה לכל העוזרים.
סידור הרמקולים 5.1.4.
הטלוויזיה מחוברת לרסיבר מרנץ 7010 ושילד. דרך אגב שאלו בפורום בקשר לכבלים. לי יש כבל hdmi של מונופרייס באורך 20 מטר ללא שום בעיות ומקבל אפילו אטמוס.
תודה לכל העוזרים.
סידור הרמקולים 5.1.4.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
תפנק בתמונות