הרחבת אחריות ל-OLED CX 65
היי,
הטכנאים של LG התקינו לי את הטלויזיה על הקיר והציעו להרחיב את האחריות ב-1200 ש"ח ל-6 שנים סה"כ.
החשש שלי שב-3 שנים הראשונות יכול להיגרם נזק פיזי (לא שיש סיבה, אבל זה שלא שאין סיכוי) ואז הרחבתי לחינם כי לא מכסה נזקים כמו סדק או שבר.
הרציונל שלי הוא שלקראת סוף ה-3 שנים לחדש את האחריות אבל הטכנאי ציין בפניי שההרחבה כבר תעלה משמעותית יותר - 800 ש"ח בשנה, כלומר 2400 ש"ח (במקום 1200!!)
למישהו יש ניסיון עם זה? אלו באמת פערי המחיר או שניסה להפעיל עליי לחץ מסיבי מתון?
תודה מראש לעוזרים!
הטכנאים של LG התקינו לי את הטלויזיה על הקיר והציעו להרחיב את האחריות ב-1200 ש"ח ל-6 שנים סה"כ.
החשש שלי שב-3 שנים הראשונות יכול להיגרם נזק פיזי (לא שיש סיבה, אבל זה שלא שאין סיכוי) ואז הרחבתי לחינם כי לא מכסה נזקים כמו סדק או שבר.
הרציונל שלי הוא שלקראת סוף ה-3 שנים לחדש את האחריות אבל הטכנאי ציין בפניי שההרחבה כבר תעלה משמעותית יותר - 800 ש"ח בשנה, כלומר 2400 ש"ח (במקום 1200!!)
למישהו יש ניסיון עם זה? אלו באמת פערי המחיר או שניסה להפעיל עליי לחץ מסיבי מתון?
תודה מראש לעוזרים!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר להרחיב גם לקראת סוף התקופה, לפחות כרגע זה אפשרי. עלה לי 1300 לפני חודש עבור B7 באותו גודל, לדעתי מה שאמרו לך הטכנאים זו הטעיה.
לא חושב שיש דרך לדעת. כמו שאין דרך לדעת איך היבואן יטפל בצריבות, אם בכלל, בעוד 3 שנים (שכן הצריבות לא מכוסות באחריות כמדומני).17/11/2020 14:32shmizan כתב: נשמע יותר כמו שקר מאשר תרגיל
איך אפשר לדעת אם האפשרות להרחיב אחריות בסוף תקופת האחריות הנוכחית עדיין תוצע עוד 3 שנים?...
ההיגיון הפשוט שלי אומר שאין שום סיבה שזה לא יוצע גם עוד 3 שנים מאחר ולא נראה לי שהיבואן יתנגד לקבל כסף עבור הרחבת האחריות (ולא משנה אם הוא יקבל את זה בתחילת, אמצע או סוף התקופה של שלוש שנות האחריות הראשונות), שכן הלקוח משלם את אותו תשלום ללא קשר למתי בוצעה הרחבת האחריות.
שוב - זו רק דעתי.
אם האחריות לא כוללת גם צריבות אז בשביל מה להרחיב בכלל אחריות? הרי צריבה זה לא נזק פיזי חיצוני שלא קשור לטלויזיה...17/11/2020 15:27tamir89 כתב:לא חושב שיש דרך לדעת. כמו שאין דרך לדעת איך היבואן יטפל בצריבות, אם בכלל, בעוד 3 שנים (שכן הצריבות לא מכוסות באחריות כמדומני).17/11/2020 14:32shmizan כתב: נשמע יותר כמו שקר מאשר תרגיל
איך אפשר לדעת אם האפשרות להרחיב אחריות בסוף תקופת האחריות הנוכחית עדיין תוצע עוד 3 שנים?...
ההיגיון הפשוט שלי אומר שאין שום סיבה שזה לא יוצע גם עוד 3 שנים מאחר ולא נראה לי שהיבואן יתנגד לקבל כסף עבור הרחבת האחריות (ולא משנה אם הוא יקבל את זה בתחילת, אמצע או סוף התקופה של שלוש שנות האחריות הראשונות), שכן הלקוח משלם את אותו תשלום ללא קשר למתי בוצעה הרחבת האחריות.
שוב - זו רק דעתי....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
צריבה כן מכוסה כרגע, מחליפים פאנל.
תקן אותי אם אני טועה אבל מדובר במדיניות של היבואן (שעושה עבודה טובה ראוי לציין) ולא בהתחייבות רשמית המפורטת בתעודת האחריות..? ומכאן שמדיניות זו יכולה להשתנות בכל רגע נתון, לא?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כנראה שכן.