חיבור ממיר הוט ל PVR150 עם VISTA ULTIMATE
שלום
רק רוצה לדעת האים מספיק לחבר את הממיר לPVR150 עם כבל סקארט או קומפוזיט לSVIDEO או שגם צריך בנוסף לחבר את הכבל של HOT שיוצא מהקיר לPVR150 לקבלת הEPG ?
וכן אים צריך תוכנה לEPG או הוויסטה עושה את העבודה בצורה טובה עם הוט ללא כל תוכנה נוספת?
ואם יש תוכנה עדיפה על VMC אז איזה הכי מומלצת לקבלת EPG של הוט
תודה
אלי
רק רוצה לדעת האים מספיק לחבר את הממיר לPVR150 עם כבל סקארט או קומפוזיט לSVIDEO או שגם צריך בנוסף לחבר את הכבל של HOT שיוצא מהקיר לPVR150 לקבלת הEPG ?
וכן אים צריך תוכנה לEPG או הוויסטה עושה את העבודה בצורה טובה עם הוט ללא כל תוכנה נוספת?
ואם יש תוכנה עדיפה על VMC אז איזה הכי מומלצת לקבלת EPG של הוט
תודה
אלי
1. חיבור כבל SVIDEO לכרטיס
2. חיבור כבלי קול - אדום ולבן לכרטיס
3. כבל האנטנה נשאר מחובר לממיר בלבד.
4. ב-VISTA מקבלים את לוח השידורים דרך חיבור האינטרנט. אבל! ללא ערוצי ה"בית" של HOT.
5. לקבלת לוח משדרים מלא ניתן להשתמש ב-MEGAEPG --תוכנה חיצונית שמורידה את לוח המשדרים מהאינטרנט.
6. יש עוד הרבה תוכנות מדיה סנטר - חלקם חינמיות וחלקן לא....MEDIA PORTAL, SAGETV, GB-PVR ועוד.
אורן.
2. חיבור כבלי קול - אדום ולבן לכרטיס
3. כבל האנטנה נשאר מחובר לממיר בלבד.
4. ב-VISTA מקבלים את לוח השידורים דרך חיבור האינטרנט. אבל! ללא ערוצי ה"בית" של HOT.
5. לקבלת לוח משדרים מלא ניתן להשתמש ב-MEGAEPG --תוכנה חיצונית שמורידה את לוח המשדרים מהאינטרנט.
6. יש עוד הרבה תוכנות מדיה סנטר - חלקם חינמיות וחלקן לא....MEDIA PORTAL, SAGETV, GB-PVR ועוד.
אורן.
תודה רבה על התגובה המהירה וההסבר היעיל
רק לא הבנתי מה זה ערוצי הבית של הוט, ומתוך ניסיון איזה תוכנה מדיה סנטר תהיה הכי טובה להקליט עם ה EPG וכבלים הוט אפילו אם לא חינמית , אם היא עובדת טוב בוויסטה אנגלית והוט אוכל לשקול אפילו לקנות
אז אודה לך שוב לעצתך איזה תוכנה תהיה הכי מומלצת מהניסיון הרב שיש לך
תודה
אלי
רק לא הבנתי מה זה ערוצי הבית של הוט, ומתוך ניסיון איזה תוכנה מדיה סנטר תהיה הכי טובה להקליט עם ה EPG וכבלים הוט אפילו אם לא חינמית , אם היא עובדת טוב בוויסטה אנגלית והוט אוכל לשקול אפילו לקנות
אז אודה לך שוב לעצתך איזה תוכנה תהיה הכי מומלצת מהניסיון הרב שיש לך
תודה
אלי
ערוצי הבית הם הערוצים של הוט בלעדית (שאין אותם ב-YES ולא ערוצים כלליים כמו ערוץ 2, 10 וכיו"ב) - ערוצי הסרטים שלהם ערוצי הסדרות ועוד.
לכל תוכנת מדיה סנטר היתרונות והחסרונות שלה. אני ממליץ לך לקרא את המאמר שדן במספר תוכנות מדיה סנטר -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=885
לנסות ולהחליט לבד, לפי מה שמתאים אישית לך ולפי ההתנסות שלך עם התוכנות השונות.
היתרון של המדיה סנטר של ה-ויסטה הוא בכך שהיא כבר באה מותקנת והקונפיגורציה יחסית פשוטה כולל תמיכה בשלט/בלסטר של מיקרוסופט כמובן.
לתוכנות אחרות יש יתרונות משלהם - תמיכה ביותר ממירים, תמיכה בתצורת שרת/לקוח דרך הרשת הביתית, ניהול הקלטות חכם יותר ועוד ועוד.
אני ממליץ לך לקרא בפורום וכן את המאמרים בנושא.
אורן.
לכל תוכנת מדיה סנטר היתרונות והחסרונות שלה. אני ממליץ לך לקרא את המאמר שדן במספר תוכנות מדיה סנטר -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=885
לנסות ולהחליט לבד, לפי מה שמתאים אישית לך ולפי ההתנסות שלך עם התוכנות השונות.
היתרון של המדיה סנטר של ה-ויסטה הוא בכך שהיא כבר באה מותקנת והקונפיגורציה יחסית פשוטה כולל תמיכה בשלט/בלסטר של מיקרוסופט כמובן.
לתוכנות אחרות יש יתרונות משלהם - תמיכה ביותר ממירים, תמיכה בתצורת שרת/לקוח דרך הרשת הביתית, ניהול הקלטות חכם יותר ועוד ועוד.
אני ממליץ לך לקרא בפורום וכן את המאמרים בנושא.
אורן.