Plex נתקע דרך Apple TV
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
סרטים ב 4K קבוע נתקעים לי כשאני מזרים סרטים דרך האפליקציה של Plex ב Apple TV, מבדיקה בפורומים בחו"ל מדובר בבעיה די מוכרת ושכיחה אבל לא מצאתי שום פיתרון, חשוב לציין שזה קורה באופן אקראי, אני יכול לראות בכיף שעה של סרט, לעשות Pause, להמשיך למחרת באותה נקודה ולקבל תקיעות כל 5 דקות כולל הודעה על המסך ש"החיבור שלי לא מספיק מהיר", יש פיתרון לדבר הזה? זה מציק בקטע אחר!
בכל שירות סטרימינג חיצוני אחר אני רואה 4K HDR 10 בלי שום בעיה, אם זה נטפליקס או Apple TV+ או כל שירות אחר.
מהירות החיבור שלי 100 מגה, בזק, המחשב עצמו ישן אומנם אבל לא חושב שזו בעיה אחרת איך אני כן מצליח להזרים סרטים בסופו של דבר?
אשמח לעזרה, או עצה.
בכל שירות סטרימינג חיצוני אחר אני רואה 4K HDR 10 בלי שום בעיה, אם זה נטפליקס או Apple TV+ או כל שירות אחר.
מהירות החיבור שלי 100 מגה, בזק, המחשב עצמו ישן אומנם אבל לא חושב שזו בעיה אחרת איך אני כן מצליח להזרים סרטים בסופו של דבר?
אשמח לעזרה, או עצה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2610 פעמים
- יצירת קשר:
איך המחשב מחובר לראוטר, ואיך האפל טיווי מחובר לראוטר? כבל רשת? WIFI?
מהירות החיבור שלך לבזק חסרת משמעות.
מהירות החיבור שלך לבזק חסרת משמעות.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

המחשב מחובר קווי, הסטרימר מחובר אלחוטי, אבל, הרצתי בדיקות מהירות עשרות פעמים, אני מקבל אותו מהירות כמו בחיבור קווי (הראוטר יושבמטר וחצי מהסטרימר), מלבד זאת, חיברתי באופן קווי מספר פעמים תוך כדי ניסוי וטעייה על מנת לזהות את מקור התקלה נקודתית, אותה תוצאה בדיוק, תקיעות בסטרימינג.16/11/2020 12:24TheCoolest כתב: איך המחשב מחובר לראוטר, ואיך האפל טיווי מחובר לראוטר? כבל רשת? WIFI?
מהירות החיבור שלך לבזק חסרת משמעות....
עוד משהו, ניסיתי להוריד VLC ודרכו לגשת לשרת ה Plex, חשוב לציין שלא בדקתי מספיק זמן בכדי להגיד באופן נחרץ אבל בדקתי ולא היו תקיעות, אבל האיכות של התמונה ירדה, ה HDR הרגיש הרבה פחות "זוהר" והכתוביות כמובן הופיעו בג'יבריש, מה שפסל לחלוטין מבחינתי את האופציה של פשוט להישאר ככה ולצפות דרך VLC, מה גם שהממשק הוא כאילו חזרת בזמן לשנות ה-90 לעומת הממשק של PLEX.
ולא כל כך הבנתי איך זה שהחיבור שלי לבזק חסר חשיבות...
כתוב : "The quality you can reliably use is typically limited by either your download bandwidth or the upload bandwidth from the source Plex Media Server."
https://support.plex.tv/articles/settin ... -apple-tv/
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם אתה מזרים ברשת הפנימית שלך, אז למהירות החיבור שלך לאינטרנט אין חשיבות.
מה שחשוב זה מהירות החיבור בין שתי הנקודות (שרת פלקס ולקוח פלקס).
אולי בחלק מהמקרים PLEX עושה transcoding, וזה מה שגורם לתקיעות. אישית אין לי ניסיון עם פלקס או עם אפל טיווי, חשבתי לבדוק את הדברים הבסיסיים.
מעבר לזה אשאיר את הבמה למי שיש לו יותר ניסיון עם השילוב שאתה עובד איתו.
אולי בחלק מהמקרים PLEX עושה transcoding, וזה מה שגורם לתקיעות. אישית אין לי ניסיון עם פלקס או עם אפל טיווי, חשבתי לבדוק את הדברים הבסיסיים.
מעבר לזה אשאיר את הבמה למי שיש לו יותר ניסיון עם השילוב שאתה עובד איתו.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

אוקיי, יש דרך לבדוק את מהירות החיבור בין השרת ללקוח?16/11/2020 13:15TheCoolest כתב: אם אתה מזרים ברשת הפנימית שלך, אז למהירות החיבור שלך לאינטרנט אין חשיבות.
מעבר לזה אשאיר את הבמה למי שיש לו יותר ניסיון עם השילוב שאתה עובד איתו....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עבור בדיקת מהירות ברשת המקומית, אני משתמש ב-iperf בוינדוס ולינוקס, לא יודע איך לבדוק את זה באפל.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

תשמע....עובד מדהים!16/11/2020 13:20shurvitz כתב: תנסה לעבור ל-Infuse
גם בנסיון שלי הקליינט של Plex בעייתי ומגמגם ולעומתו Infuse רץ חלק (אני מנגן מ-Synology שעליו מותקן שרת Plex לאינדוקס של החומר)...
זה עולה כסף אומנם אבל זה ממש גרושים, תודה