למה בעצם צריך מגבר?
הי,
אני צריך לקבל את ה K701 בדואר אוטוטו ותכננתי ללכת לבדוק מגברים מיד אחרי.
ואז חשבתי... למה בעצם צריך להגביר? כשבדקתי את האוזניות אצל אבי יפה עם האייפוד הווליום היה בסדר, אמנם הייתי צריך להגביר הרבה אבל שמעתי בסדר גמור.
אז השאלה היא, אם הווליום היה מספק, למה בעצם צריך מגבר? הוא מוסיף משהו מבחינת איכות הסאונד? אני בגדול לא אוהב לשמוע מוזיקה עם ווליום גבוה כי אני מפחד לפגוע בשמיעה.
תודה מראש...
אני צריך לקבל את ה K701 בדואר אוטוטו ותכננתי ללכת לבדוק מגברים מיד אחרי.
ואז חשבתי... למה בעצם צריך להגביר? כשבדקתי את האוזניות אצל אבי יפה עם האייפוד הווליום היה בסדר, אמנם הייתי צריך להגביר הרבה אבל שמעתי בסדר גמור.
אז השאלה היא, אם הווליום היה מספק, למה בעצם צריך מגבר? הוא מוסיף משהו מבחינת איכות הסאונד? אני בגדול לא אוהב לשמוע מוזיקה עם ווליום גבוה כי אני מפחד לפגוע בשמיעה.
תודה מראש...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חס וחלילה ווליום !
זה לא המטרה.
המטרה היא איכות.
בחיבור ליציאת האוזניות אתה למעשה עובר דרך ההגברה של הנגן (קדם + כח) ולא בטוח שמגבר טוב יותר ישפר (כי הנזק כבר נעשה) אלא אם אתה צריך להגביר מאוד והמגבר של הנגן נכנס לעיוותים....
בחיבור של מקור (נגן CD למשל) למגבר איכותי חיצוני (שאותו ממילא אתה צריך), אתה "מזיק" פחות לאות שיוצא מהמקור.
זה לא המטרה.
המטרה היא איכות.
בחיבור ליציאת האוזניות אתה למעשה עובר דרך ההגברה של הנגן (קדם + כח) ולא בטוח שמגבר טוב יותר ישפר (כי הנזק כבר נעשה) אלא אם אתה צריך להגביר מאוד והמגבר של הנגן נכנס לעיוותים....
בחיבור של מקור (נגן CD למשל) למגבר איכותי חיצוני (שאותו ממילא אתה צריך), אתה "מזיק" פחות לאות שיוצא מהמקור.
ואתה אומר שהאות שיוצא מאייפוד הוא פגום?
איזה סט-אפ מומלץ למישהו שיושב במשרד? (שם אני אשמע מוזיקה רוב היום)
אני חשבתי על לחבר לאייפוד דרך מגבר או לכרטיס קול של המחשב (גם בתיווך מגבר).
כרטיס קול ממוצע הוא באיכות ירודה?
שוב תודה..
איזה סט-אפ מומלץ למישהו שיושב במשרד? (שם אני אשמע מוזיקה רוב היום)
אני חשבתי על לחבר לאייפוד דרך מגבר או לכרטיס קול של המחשב (גם בתיווך מגבר).
כרטיס קול ממוצע הוא באיכות ירודה?
שוב תודה..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אנשים לא מחברים מגברים ליציאת האוזניות של הנגן שלהם בכל מקרה, מחברת את המגבר דרך היציאה בתחתית המכשיר(איפה שמטעינים) כדי לא להשתמש במערכת הפנימית של המכשיר.
http://www.aloaudio.com/
משהו כזה
http://www.aloaudio.com/
משהו כזה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אבל אם במילא הקבצים הם ברמת איכות ירודה כי הם בריפ לאייפוד (.mp3, .m4u , ... קצת מגה ) ובמילא אם האיפוד עובד דרך קדם מגבר אז איך נוכל להרגיש באמת בהבדל משמעותי עם עוד מגבר לאוזניות ?
או שההמלצה היא לקחת דיסק מקורי ולעשות לו ריפ ולהעביר לאייפוד כך שהריפ ישמור על רוב האיכות וישקול גם הרבה ואז לשים מגבר וכו' ?
או שההמלצה היא לקחת דיסק מקורי ולעשות לו ריפ ולהעביר לאייפוד כך שהריפ ישמור על רוב האיכות וישקול גם הרבה ואז לשים מגבר וכו' ?
מה שבילבל אותי זה שמצד אחד אומרים שצריך לשמוע לוסלס (לא מכווץ) עם יציאה מהליינאאוט ומגבר ומצד שני אני מסתכל בפורומים אחורה על דיון של 6 עמודים שהתחיל בזה שרן אמר שהאייפוד נשמע מצוין וממה שאני הבנתי הוא עשה את המבחן בחיבור ליציאה של האוזניות באייפוד.
ואם מישהו יכול להמליץ על חיבור ספציפי שאפשר להזמין דרך האינטרנט שמתחבר לליינאאוט באייפוד אני אשמח (מצאתי לינק שמרטין השאיר, אבל הם לא עושים משלוחה לארץ)
בכל מקרה, אם תסתכל בדיון שהיה, יש המלצות איך לעשות RIP לדיסקים באיכות גבוהה, זה אומר בעקרון להשתמש ב EXACT AUDIO COPY ואנקודר של APPLE LOSSELES (מישהו יכול להמליץ על כזה לשימוש עם FOOBAR דרך אגב ?? ).
ואני גם ראיתי השוואות שאמרו ש LAME בקידוד ב BITRATE גבוה (256 VARIABLE+) מוציא איכות טובה, מעבר ליכולת האבחנה של רוב בני האנוש...
ועוד דבר אחרון, יש טורנטים שמצהירים שהשתמשו ב EAC כדי לעשות ריפינג. אז אתה יכול להוריד אותם, כמובן רק אם המוזיקה חופשית
ואם מישהו יכול להמליץ על חיבור ספציפי שאפשר להזמין דרך האינטרנט שמתחבר לליינאאוט באייפוד אני אשמח (מצאתי לינק שמרטין השאיר, אבל הם לא עושים משלוחה לארץ)
בכל מקרה, אם תסתכל בדיון שהיה, יש המלצות איך לעשות RIP לדיסקים באיכות גבוהה, זה אומר בעקרון להשתמש ב EXACT AUDIO COPY ואנקודר של APPLE LOSSELES (מישהו יכול להמליץ על כזה לשימוש עם FOOBAR דרך אגב ?? ).
ואני גם ראיתי השוואות שאמרו ש LAME בקידוד ב BITRATE גבוה (256 VARIABLE+) מוציא איכות טובה, מעבר ליכולת האבחנה של רוב בני האנוש...
ועוד דבר אחרון, יש טורנטים שמצהירים שהשתמשו ב EAC כדי לעשות ריפינג. אז אתה יכול להוריד אותם, כמובן רק אם המוזיקה חופשית
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
קודם כל לא ברור לי מה ההגיון לקחת דיסקים ולהמיר אותם לפורמט כלשהו ואז להכניס אותם לאיפוד ומשם לחבר למגבר..
לדעתי יותר הגיוני לקחת איזה CDP נורמלי. לדוגמא DENON DCD500
או לחבר מחשב עם כרטיס קול איכותי.
כי אחרי הכל אתה במשרד ולא במדבר.
לדעתי יותר הגיוני לקחת איזה CDP נורמלי. לדוגמא DENON DCD500
או לחבר מחשב עם כרטיס קול איכותי.
כי אחרי הכל אתה במשרד ולא במדבר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
מסכים לגבי מה שאמרת, אני מחפש פתרון סביר (כלומר, לא DAC1 Benchmark).
חשבתי על emu1212 עם מגבר אנלוגי.
הקטע עם ה DAC שמתחבר מבחוץ היה אידיאלי מבחינתי, כי לחבר כרטיס קול במחשב של העבודה עלול להיות בעייתי... אבל 1200$ זה כרגע יותר מדי בשבילי
חשבתי על emu1212 עם מגבר אנלוגי.
הקטע עם ה DAC שמתחבר מבחוץ היה אידיאלי מבחינתי, כי לחבר כרטיס קול במחשב של העבודה עלול להיות בעייתי... אבל 1200$ זה כרגע יותר מדי בשבילי
http://www.emu.com/products/product.asp ... duct=15185
יש לך את הכרטיס קול הזה שמתחבר דרך USB שיכול לשמש כDAC טוב במחיר סביר
יש לך את הכרטיס קול הזה שמתחבר דרך USB שיכול לשמש כDAC טוב במחיר סביר
Benchmark DAC1
תבדוק בלוח יד שניה. יש למכירה Benchmark DAC1.
המחיר הוא חצי ממה שאמרת... והוא שווה כל אגורה (אני יודע כי יש לי אחד).
המחיר הוא חצי ממה שאמרת... והוא שווה כל אגורה (אני יודע כי יש לי אחד).