האם כדאי לשדרג?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
lion77 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

האם כדאי לשדרג מסך ?
כיום משתמש זה שנתיים במסך lg sk8500 ומבחינת איכות הצפייה אני חושב שהייתי די מרוצה פחות או יותר.
חשבתי לשדרג מסך ולעבור למסכים מאת סוני, עדיין מתלבט לגבי הדגם, עדיין לא סגור מה עדיף עבורי 900h או 950h.
השאלה היא האם מסכים כאלו יתנו רמת צפייה כל כך איכותית לעומץ ה lg שלי כך שגם אוכל להבחין בכך, מה שמביא אותי לשאלה האם בכלל כדאי למתוח את התקציב קצת יותר ולרכוש את האולד a8.
צופה בעיקר בנטפליקס, אמזון, יו טיוב... ומדי פעם תוכן בקודי והמחשב.
התירוץ הוא שאחד המסכים אצל הוריי התקלקל כך שהlg יעבור אליהם.
מעולם לא יצא לי ממש לצפות באולד, אולי רק באולמות תצוגה בחנויות, לא מעבר. אם המסך יהיה ברמה כזאת מרשימה אולי אפילו אתחיל לצפות שוב בסרטים שיש לי במחשב, מה שלא עשיתי בשנתיים האחרונות בעיקר מעצלנות והקלות הבלתי נסבלת של הממשק של נטפליקס שלפעמים גורם לך לזפזפ שעות בלי לצפות בכלום...
הגודל הוא 65", מרחק צפייה 2.5 עד 3 מטר גמיש, גם הספה יכולה לזוז קדימה אחורה עד חצי מטר וגם המסך על זרוע שזזה חצי מטר.
החשש היחיד שלי הוא להחליף טלוויזיה שלא תתן ערך מוסף.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

15/11/2020 18:21  
lion77 כתב:
האם כדאי לשדרג מסך ?
כיום משתמש זה שנתיים במסך lg sk8500 ומבחינת איכות הצפייה אני חושב שהייתי די מרוצה פחות או יותר.
חשבתי לשדרג מסך ולעבור למסכים מאת סוני, עדיין מתלבט לגבי הדגם, עדיין לא סגור מה עדיף עבורי 900h או 950h.
השאלה היא האם מסכים כאלו יתנו רמת צפייה כל כך איכותית לעומץ ה lg שלי כך שגם אוכל להבחין בכך, מה שמביא אותי לשאלה האם בכלל כדאי למתוח את התקציב קצת יותר ולרכוש את האולד a8.
צופה בעיקר בנטפליקס, אמזון, יו טיוב... ומדי פעם תוכן בקודי והמחשב.
התירוץ הוא שאחד המסכים אצל הוריי התקלקל כך שהlg יעבור אליהם.
מעולם לא יצא לי ממש לצפות באולד, אולי רק באולמות תצוגה בחנויות, לא מעבר. אם המסך יהיה ברמה כזאת מרשימה אולי אפילו אתחיל לצפות שוב בסרטים שיש לי במחשב, מה שלא עשיתי בשנתיים האחרונות בעיקר מעצלנות והקלות הבלתי נסבלת של הממשק של נטפליקס שלפעמים גורם לך לזפזפ שעות בלי לצפות בכלום...
הגודל הוא 65", מרחק צפייה 2.5 עד 3 מטר גמיש, גם הספה יכולה לזוז קדימה אחורה עד חצי מטר וגם המסך על זרוע שזזה חצי מטר.
החשש היחיד שלי הוא להחליף טלוויזיה שלא תתן ערך מוסף.
...
נתחיל מהסוף - ברור שה-OLED עדיף.
אפילו LG CX יתן לך תמונה עדיפה מ-XH9505.
(פרט למקרים של חדר מואר מאוד)

sk8500 לא היה מסך איכותי במיוחד.
מסך ביניים, לא יותר.
גם xh9096 או xh9505 יתנו לך שיפור משמעותי שלדעתי כל אחד ישים לב מיידית להבדל מהמסך הנוכחי שלך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”