פרטנר סיבים Deco M5
-
PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
שלום,
אני זמן מה עם פרטנר סיבים ומאוד מרוצה, יש לי את הראוטר של פרטנר (Technicolor) ו Deco M5 שרכשתי עצמאית,
כמובן שהתחיל החיוב החודשי של 25 ש"ח על הראוטר שלהם,
שאלתי את עצמי למה לא לעבור לעבוד עם הממיר האופטי של פרטנר (או לרכוש עצמאית) ולחבר אותו ל Deco ומה Deco לחבר כבל למתג 1GIG שיש לי כדי להגיע לציודים שעובדים קווית,
מישהו עובד באותה תצורה במקרה ?
אני זמן מה עם פרטנר סיבים ומאוד מרוצה, יש לי את הראוטר של פרטנר (Technicolor) ו Deco M5 שרכשתי עצמאית,
שאלתי את עצמי למה לא לעבור לעבוד עם הממיר האופטי של פרטנר (או לרכוש עצמאית) ולחבר אותו ל Deco ומה Deco לחבר כבל למתג 1GIG שיש לי כדי להגיע לציודים שעובדים קווית,
מישהו עובד באותה תצורה במקרה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא מכיר את ה DECO, אבל מחיפוש זריז בגוגל זאת נראת כמו מערכת MESH, ולא ראוטר?
אתה צריך ראוטר שישב בין הסיב לבין הציוד שלך. לחבר סתם סוויץ' לא ייתן לך כלום. אם ה-DECO M5 יכול לשמש כראוטר, אז כנראה שזה יעבוד.
אתה צריך ראוטר שישב בין הסיב לבין הציוד שלך. לחבר סתם סוויץ' לא ייתן לך כלום. אם ה-DECO M5 יכול לשמש כראוטר, אז כנראה שזה יעבוד.
עובד בצורה תקינה. אין מה לחשוש14/11/2020 10:02PayneBack3 כתב: שלום,
מישהו עובד באותה תצורה במקרה ?...
-
PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
תודה רבה!