15/11/2020 21:18
JohnDue כתב:
לא מדבר על ארכיאולוגיה...

אתה מוזמן לנסות גרסה חדשה של שניהם (3.5.5. LAA ו 4.3) , אולי השתנו דברים מאז לטובה או לרעה...
https://utorrentlaa.page.link/LAA-EXE-1
...
לא תודה.
א. מאז שעברתי ל-qbit אני לא מסתכל אחורה. מבחינתי ה-qbit עולה ה-utorrent בכל פרמטר. יש יותר מידי דברים קטנים לציין, אבל כמה דברים "גדולים" מבחינתי שעולים לי בראש:
1. הורדה sequential שבהתחלה חשבתי שזה נחמד אבל לא באמת שימושי, והיום אני יותר ויותר מוצא את עצמי שם הורדה ומתחיל מיד לראות.
2. ה-rss downloader יותר טוב ב-qbit (כבר לא זוכר את הפרטים, זה גם תלוי מול איזה גירסאות משווים)
3. ב-utorrent לעשות recheck זאת פעולה הרסנית, ובמיוחד בנושא של cross-seeding זה גרם כמה פעמים לאבד מידע (ולכן גם להתייאש מלעשות cross-seeding עם utorrent). ב-qbit, כל עוד שהטורנט מושהה הוא לא נוגע במידע בדיסק.
4. qbittorrent לגמרי חופשי. utorrent לא.
ב. גירסת ה-beta בטוח לא רלוונטית לכל מי שיש לו חשבון בטראקר פרטי ורוצה לשמור עליו. למה אתה מקשר LAA 3.5.5 ולא את ה-3.5.5 המקורי? שוב גירסאות כאלה של קליינטים זה מתכון בטוח לקבל ban בטראקרים פרטיים.
בנוסף מהמעט מידע שאני מוצא בגוגל מה זה utorrent LAA, זאת גירסא שאמורה (אולי) לפתור את בעיות הזיכרון שיש בגירסא הרגילה של ה-utorrent.... חוץ מאיזה rafi אחד שכנראה הכין את הגירסה הזאת ומנסה לדחוף אותה אני לא רואה אף אחד שמאשר שזה באמת עוזר למשהו (אם אתה מבין קצת מה זה LARGEADDRESSAWARE, ההיגיון אומר שזה רק יחמיר את הבעיה). אפילו ה-rafi הזה מקפיד להתנסח במונחים כמו "It
might workaround memory related issues". בגלל הסיבות האחרות שפירטתי כאן לא הייתי באמת משתמש ב-utorrent עדכני בכל מקרה, אבל המידע החדש שאני רואה רק מבסס את הדעות שאני רואה בטראקרים ופורמים אחרים שה-utorrent הולך ונהרס מגירסא לגירסא.
ג. אם כבר חייבים להשתמש ב-utorrent אז "ידוע" ש-2.2.1 הגירסא הכי טובה. מחיפוש זריז בטראקרים שיש לי, לפחות היום אין אף טראקר שאוסר מפורשות על utorrent 3.5.5 (כמובן מדובר אך ורק על הגירסה הרישמית, לא LAA ולא beta כזה או אחר), אבל כל הטראקרים שיותר איכפת לי מהם או ממליצים מפורשות להתרחק מגיסאות חדשות של utorrent ולהשתמש ב-2.2.1 או ממליצים להתרחק מכל הגיסאות של utorrent ולהשתמש בקליינטים כגון qbittorrent, Deluge, rTorrent.
איש איש באמונתו יחיה, בהצלחה לך עם הגיסאות המשונות של utorrent שאתה משתמש. למען אחרים שאולי יקראו הודעות אילו אני מדגיש,
מי שמשתמש בטראקרים פרטיים שיבדוק טוב טוב האם מותר להשתמש בגיסאות patched או beta. דרך אגב גם בלי קשר הייתי נזהר מלהוריד ולהתקין תוכנה מאתר "אלמוני", מי מבטיח לי שאין איזה רוגלה וכו' בקובץ הזה?