הסיבים של סלקום - מותם של הטורנטים???
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
כלומר להוריד שוב את ה-300 ג'יגה ?
הכי פשוט ? למחוק את מה שעל המחשב ואז להוריד מחדש..
הכי פשוט ? למחוק את מה שעל המחשב ואז להוריד מחדש..
12/11/2020 19:08Huber כתב: טוב- בעיה חדשה. המשכתי להוריד עם ה qbittorrent את מה שהתחלתי להוריד עם ה UTTORENT (העונות של GOT ב 4K) והוא עושה "checking" לטורנט שנוסף לפני ההורדה. הבעיה היא שזה טורנט של כמעט 300 גיגה וזה תקוע ככה כבר מעל 5 שעות (מתקדם, אל לאט עד כאב). איך עוצרים את זה ומכריחים אותו להוריד בלי זה?...

-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
eran405 - תודה, אבל זה כשאני מוריד טורנט חדש למיטב הבנתי, איך אני גורם לזה לקרות כשאני פותח מחדש את התוכנה וכל הטורנטים הקיימים נטענים?
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא. כל פעם שאני פותח את התוכנה, אם יש טורנטים קיימים שלא סיימו לרדת הוא עושה להם CHECKING לפני שהוא ממשיך להוריד, הבעיה שבקבצים גדולים זה לוקח ה מ ו ן זמן (בקבצים של מאות גיגה זה לוקח שעות).12/11/2020 19:44ChinggisKhan כתב: כלומר להוריד שוב את ה-300 ג'יגה ?
הכי פשוט ? למחוק את מה שעל המחשב ואז להוריד מחדש.....
אתה בטוח שאתה יוצא מהתוכנה בצורה מסודרת? אם אתה מחכה עד שה-process של ה-qbit סיים לפני שאתה מכבה את המחשב זה לא אמור לקרות (זה יכול לקחת קצת זמן עד שה-qbit יוצא, כלומר עד שה-process שלו נסגר, צריך לחכות בסבלות, אחרת באמת תקבל את ה-checking הזה וזה דבר חיובי, כי אם התוכנה לא יצאה בצורה מסודרת לא ברור מה המצב של המידע על הדיסק והוא חייב לעשות recheck בשביל לוודא שהכל תקין).13/11/2020 9:04Huber כתב: לא. כל פעם שאני פותח את התוכנה, אם יש טורנטים קיימים שלא סיימו לרדת הוא עושה להם CHECKING לפני שהוא ממשיך להוריד, הבעיה שבקבצים גדולים זה לוקח ה מ ו ן זמן (בקבצים של מאות גיגה זה לוקח שעות)....
דבר אגב מ-SSD זה אמור להיות הרבה יותר מהר לעשות recheck. מדיסק רגיל, לא SSD, טורנטים זה בעייתי כי תראה שיש פרגמנטציה מטורפת ולכן ה-recheck כל כך איטי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

eran405 - כן, אני סוגר מסודר. להוריד עכשיו 6 עונות שכל עונה 300 גיגה ל SSD יצריך כונן בגודל שאין לי (מעל 1.5 טרה!) ולכן אני מוריד לכונן קשיח רגיל.
ה CHECKING הזה חיובי אם צריך אותו ולקבצים בגדול קטן, להורדות גדולות זה לוקח נצח וההורדה לא מתקדמת, מה שאומר ששום דבר לא יורד שעות!
ה CHECKING הזה חיובי אם צריך אותו ולקבצים בגדול קטן, להורדות גדולות זה לוקח נצח וההורדה לא מתקדמת, מה שאומר ששום דבר לא יורד שעות!
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא בא לי שוב לעבור תוכנה אחרי שכבר עברתיל לזו ולמדתי והגדרתי אותה למוות. אם לא תהיה ברירה אעבור, עדיין מחפש פתרון בתוכנה עצמה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
בדקתי עכשיו, סתם לסקרנות, לקח לו בערך 8 דקות לעבור על תיקיה של בערך 170GB. משהו לא מסתדר לי. יכול להיות שיש המון תוכן ב-Queue (נדמה לי בעברית זה נקרא המתנה או תור) או שאשרת לעשות בדיקה לכמה תיקיות כאלו במקביל ?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4892
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
במידה ואתה מגיע חזרה לשקול מחדש את עניין התוכנה, ממליץ בחום על Transmission.
תוכנה מינימלית שגם דורשת מינימום הגדרות ואפילו תוכל למצוא לה אפליקציית שלט, כדי להעביר טורנטים מהטלפון למחשב עליו מותקנת.
מעולם לא נתקלתי בבעיות איתה (ועברתי הרבה ממשקים מושקעים למכביר).
תוכנה מינימלית שגם דורשת מינימום הגדרות ואפילו תוכל למצוא לה אפליקציית שלט, כדי להעביר טורנטים מהטלפון למחשב עליו מותקנת.
מעולם לא נתקלתי בבעיות איתה (ועברתי הרבה ממשקים מושקעים למכביר).
שם לב שהחלון של ה-qbit נסגר ישר אבל התוכנה לא נסגרה! כמו שפירטתי בפוסט הקודם חובה לחכות בסבלנות עד שה-process של qbittorrent.exe מסתיים ובמיוחד אם יש הרבה טורנטים זה יוכל לקחת זמן. אם אתה מחכה ומוודא שה-process הסתיים (שכאמור לוקח זמן נוסף מעבר לזה שהחלון נעלם), אז התופעה שאתה מתאר לא אמורה לקרות....
בדיסק מכני זה לוקח זמן לפי רמת הפרגמנטציה. אם אתה בדיוק הורדת משהו ועוד היה defrag, תראה שזה לוקח הרבה הרבה יותר זמן. זה ההבדל העיקרי בנושא של טורנטים בין דיסק מכני ל-SSD ולא המהירות sequential של הדיסק.13/11/2020 21:47shmizan כתב: גם 300 ג'יגה ב-hdd רגיל לא אמור לקחת יותר מכמה דקות אם הוא עובד על טורנט בודד.....
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, נראה שהבעיה נפתרה. הוא ביצע את זה פעם אחת (לקח ה מ ו ן זמן), אבל היום בבוקר כשפתחתי שוב לא ביצע שוב. כנראה היה צריך לבצע בגלל שייבאתי את הטורנטים מהתוכנה הקודמת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
Huber,
יש לך NAS של Synology, נכון?
קיים בתוכו קליינט טורנט (Transmission), אני איתו בהצלחה כבר מעל ל- 10 שנים. מיותר להשאיר מחשב דולק עבור הורדות כאשר יש NAS.
יש לך NAS של Synology, נכון?
קיים בתוכו קליינט טורנט (Transmission), אני איתו בהצלחה כבר מעל ל- 10 שנים. מיותר להשאיר מחשב דולק עבור הורדות כאשר יש NAS.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ziv_r - המחשב לא נשאר דלוק רק בשביל הורדות אף פעם, הוא מוריד כשהוא דלוק לצרכים אחרים (גיימינג, גלישה וכו).
אף פעם לא הרגשתי צורך להשאיר אותו דלוק להורדות ולא רואה צורך בהורדה 24/7, אני צרכן "כבד" אבל לא עד כדי כך
תודה על הצעה בכל מקרה, עדיין בצרכים שלי יהיה לי יותר נוח להוריד ממחשב מאשר בנאס לדעתי (במיוחד עכשיו כשמאתי פתרון יעיל)
אף פעם לא הרגשתי צורך להשאיר אותו דלוק להורדות ולא רואה צורך בהורדה 24/7, אני צרכן "כבד" אבל לא עד כדי כך

תודה על הצעה בכל מקרה, עדיין בצרכים שלי יהיה לי יותר נוח להוריד ממחשב מאשר בנאס לדעתי (במיוחד עכשיו כשמאתי פתרון יעיל)

בזמנו בדקתי כמה וכמה פעמים utorrent 2.2.1 מול גירסאות 4+ של qbit ותמיד "הרגשתי" הבדל משמעותי יחסית לטובת qbit. אין לי מושג מה זה "העלאה אחד מול אחד", בדקתי העלאה בטורנטים מטראקרים פרטיים כולל הוספת אותו הטורנט בשני הקליינטים ומידי פעם לעצור באחד ולהפעיל בשני....
לגבי גירסאות יותר חדשות של utorrent, לא הגעתי לבדיקות כאלה כי בזמנו שבדקתי היו בעיות קשות של זליגת זיכרון ל-utorrent עדכני (אצלי הוא דולק 24/7 וזה deal breaker אם אחרי יממה שהוא דולק הזיכרון מטפס לגיג'ות רבות של זיכרון, מן הסתם אין שום בעיה כזו לא ב-qbit ולא ב-utorrent 2.2.1 הישן וה"טוב"). מאז utorrent, או לפחות גירסאות חדשות שלו, אסור לשימוש בחלק מהטראקרים הפרטיים.
אני לא יודע מתי בדקת ואיך אבל אני מציע לך בחום לבדוק שוב את qbit, לדעתי תראה שהוא עולה על ה-utorrent בכל פרמטר.