hdr ללא Dolby Vision
שלום לכולם,
יש לי Nvidia Shield שמחובר לרסיבר Denon 2300 שמעביר אות ל- LG CX
משום מה, אני קולט רק HDR רגיל ולא Dolby Vision.
לפי מה שקראתי באינטרנט, כנראה מדובר בכבל לא מספיק "מהיר" של HDMI.
האם למישהו יש מושג למה אני לא רואה Dolby Vision בתכנים מתאימים (כגון: Chef's Table בנטפליקס)?
בדקתי Netflix על ה- CX עצמו והדולבי עובד מעולה.
וקראתי שגם ה- Denon 2300 וגם ה- Shield אמורים לתמוך...
אודה לעזרה האם מישהו חושב שמדובר בכבלים לא איכותיים או במשהו אחר.
תודה,
יש לי Nvidia Shield שמחובר לרסיבר Denon 2300 שמעביר אות ל- LG CX
משום מה, אני קולט רק HDR רגיל ולא Dolby Vision.
לפי מה שקראתי באינטרנט, כנראה מדובר בכבל לא מספיק "מהיר" של HDMI.
האם למישהו יש מושג למה אני לא רואה Dolby Vision בתכנים מתאימים (כגון: Chef's Table בנטפליקס)?
בדקתי Netflix על ה- CX עצמו והדולבי עובד מעולה.
וקראתי שגם ה- Denon 2300 וגם ה- Shield אמורים לתמוך...
אודה לעזרה האם מישהו חושב שמדובר בכבלים לא איכותיים או במשהו אחר.
תודה,
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איזה דגם השילד? רק 2019 תומך ב-DV.
עדיף לצפות בנטפליקס וכו' מהאפליקציה במסך בכל מקרה.
עדיף לצפות בנטפליקס וכו' מהאפליקציה במסך בכל מקרה.
זה בדיוק מה שגיליתי כשהמשכתי לקרוא באינטרנט ולמצוא פתרון.11/11/2020 1:14TheCoolest כתב: איזה דגם השילד? רק 2019 תומך ב-DV.
עדיף לצפות בנטפליקס וכו' מהאפליקציה במסך בכל מקרה....
מתברר שהחבר'ה ב- Nvidia קראו לדגם הישן והחדש באותו השם, ואז כשאתה מחפש באינטרנט האם ה- Shield TV תומך ב- DV אתה רואה שכן. ולא רשום בשום מקום (בתוך האתר של Nvidia) שהתמיכה היא רק לדגם החדש.
אני לא רוצה להפעיל מהמסך, כי אני משתמש ב- Philips HUE שמתחבר מהרסיבר למסך.
בכל מקרה, הבנתי מה הבעיה ומה הפתרון המתבקש (שילד חדש) תודה.
היי,11/11/2020 1:14TheCoolest כתב: איזה דגם השילד? רק 2019 תומך ב-DV.
עדיף לצפות בנטפליקס וכו' מהאפליקציה במסך בכל מקרה....
אשמח בבקשה לדעת מדוע?
אני לאחרונה התחלתי קצת להתעניין בכל נושא שלטי ההרמוני של לוג'יטק (בערוץ הרלוונטי ולא פה כמובן) והיו כל מיני הצעות והסברים אבל אחד מהחבר'ה הציע שלפני שעוברים למשהו חיצוני ולוודא באמת שהכל הרכיבים אצלי עובדים עם CEC ולכן אני יכול למצוא את עצמי למשל רק עם השלט של השילד פרו שלי (2019) והוא כמור מדליק את הרסיבר ואת הטלוויזיה על הכניסות הנכונות. לכן, זה אומר שעליי לראות למשל את סלקום טיוי ואת נטפליקס מהסטרימר ולא מהטלווזיה. הדבר הראשון שזה ישפיע מבחינתי זה חווית המשתמש מאחר ויש לי את השלט Magic Remote של LG והחוויה איתו היא אחרת לגמרי. מנגד אני מת על השלט של השילד אבל זה עולם אחר.
לאחר החפירה, פה מגיעה השאלה שלי האם זה כזה קריטי? אני יודע שההבדל בין שתי האופציה (נטפליקס מ- LG או מהשילד) הוא שיש את הרסיבר באמצע (מצב בו אני אראה הכל דרך השילד כי הוא מחובר לאונקיו שלי).
תדוה רבה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
איכות תמונה, תמיכה מלאה בדיוק בפורמטים שהטלוויזיה שלך תומכת בהם, אי תלות בציוד חיצוני ותקלות\בעיות פוטנציאליות, אין בעיה עם 24P\60HZ (קצבי ריענון לא תואמים), נוחות - כמובן זה עניין אישי, אני משתמש בשלט של LG לשליטה על הטלוויזיה, סאונדבר והסטרימר דרך CEC.
תודה על ההסבר קודם כל.
שנית, לגבי תמיכה בפורמטים - אני לאחר הרבה חקירות ובדיקות הגעתי למסקנה שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב- DTS (ואז הבנתי שהתמיכה אכן הופסקה אצל רבים אחרים) ולכן רכשתי את השילד פרו שלי וכעת כשהוא מחובר דרך הרסיבר, אני נהנה גם מסרטים שמקודדים ב- DTS כל כל סוגיו.
לגבי קצבי סנכרון לא תואמים - אחד החבר'ה מהפורום שעזר לי עם השילד גם הרבה ועבר לי על עניין ה- Refresh Rate בשילד וכך כל תוכן שמתנגן בעצם אני רואה על 23Hz. לא חושב שראיתי קרטועים לפני שעשיתי את הדבר הזה אבל הבנתי שזה חשוב.
לגבי השליטה על הסטרימר מהשלט, האמת שזה גם נכון - יש את אחת ההתניות שברגע שהטלוויזיה נדלקת היא יכולה להדליק גם את הסטרימר (הרסביר כבר נדלק איתה כמובן).
שנית, לגבי תמיכה בפורמטים - אני לאחר הרבה חקירות ובדיקות הגעתי למסקנה שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב- DTS (ואז הבנתי שהתמיכה אכן הופסקה אצל רבים אחרים) ולכן רכשתי את השילד פרו שלי וכעת כשהוא מחובר דרך הרסיבר, אני נהנה גם מסרטים שמקודדים ב- DTS כל כל סוגיו.
לגבי קצבי סנכרון לא תואמים - אחד החבר'ה מהפורום שעזר לי עם השילד גם הרבה ועבר לי על עניין ה- Refresh Rate בשילד וכך כל תוכן שמתנגן בעצם אני רואה על 23Hz. לא חושב שראיתי קרטועים לפני שעשיתי את הדבר הזה אבל הבנתי שזה חשוב.
לגבי השליטה על הסטרימר מהשלט, האמת שזה גם נכון - יש את אחת ההתניות שברגע שהטלוויזיה נדלקת היא יכולה להדליק גם את הסטרימר (הרסביר כבר נדלק איתה כמובן).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הכוונה שלי כמובן היתה לשירותי הזרמה, אף שירות לא משתמש בפורמטים של DTS.
לצפיה בתוכן מקומי ברשת (הרשת הפנימית שלך), בהחלט סטרימר זה הפתרון.
אין לי ניסיון עם השילד, אבל קראתי שלפעמים יש עם זה בעיות. אם אצלך זה עובד - סבבה.
לצפיה בתוכן מקומי ברשת (הרשת הפנימית שלך), בהחלט סטרימר זה הפתרון.
אין לי ניסיון עם השילד, אבל קראתי שלפעמים יש עם זה בעיות. אם אצלך זה עובד - סבבה.