המלצה לרמקולים לרסיבר Sansui 6060
אהלן,
אשמח לקבל המלצה לרמקולים מדפיים (רצפתיים אפשרי, אבל רק אם באמת בתקציב). מעבר לזה אני אשמח לדעת מה אני אמור לחפש ברמקולים שלי מבחינת מינימום נצילות, אום וכד'. מעדיף רמקולים לא ישנים מדי.
מנסה לא לעבור את ה600 ש"ח לכל היותר ולכן כמובן שיד שנייה תופס
תודה!
אשמח לקבל המלצה לרמקולים מדפיים (רצפתיים אפשרי, אבל רק אם באמת בתקציב). מעבר לזה אני אשמח לדעת מה אני אמור לחפש ברמקולים שלי מבחינת מינימום נצילות, אום וכד'. מעדיף רמקולים לא ישנים מדי.
מנסה לא לעבור את ה600 ש"ח לכל היותר ולכן כמובן שיד שנייה תופס
תודה!
הייתי כן רוצה לדעת מה אני צריך מבחינת פרטים טכניים של נצילות ואום. לפי מה שאני מכיר אני צריך 8 אום, אבל לא יודע לגבי נצילות בהתחשב ב44 ואט של הרסיבר עצמו. וכמובן אם יש עוד פרטים טכניים שאני אמור להתייחס אליהם10/11/2020 19:58yehudaa כתב: זה תקציב של יד 2 , תסרוק תראה מה יש ותתייעץ איתנו או מבין עיניין אחר , ותעשה בדיקה טוב לראות שתקינים....
יצא מהמעבדה של דודו בחיפה אחרי השבחה ושיפוץ, אז אני מניח שהכל תקין מהבחינה הזאת12/11/2020 10:27yehudaa כתב: זה מגבר עם הגברה טובה , אבל כעקרון אם לא עבר המגבר רענון קבלים , תשתדל לשדך לו רמקולים נצילים וקלים להנעה ....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
עזוב אותך מאוהמים ודציבלים. המגבר שלך יסתדר עם 99% מהרמקולים שיש, ועם 100% מהרמקולים שאפשר לרכוש ב-600 שקלים (או בכפול מזה, לצורך העניין).
מעבר לזה אין מה להמליץ מאחר שרמקולים זה לגמרי עניין של טעם אישי.
מעבר לזה אין מה להמליץ מאחר שרמקולים זה לגמרי עניין של טעם אישי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done