שלום לכולם, אשתי ואני עברנו לגור בדירה חדשה באזור חדש.
האזור עוד די בבנייה כך שיש פה ושם רעשי שיפוצים אך זה עוד בגדר הנסבל ומאמין שיסתיים מתישהוא
הבעיה העיקרית שצצה היא רעש מהדירה שמעלינו
זוג עם שלושה ילדים קטנים ואנחנו שומעים אותם כאילו הם בתוך הבית שלנו, רעשי הליכה וצעדים חזקים
אנחנו מתוסכלים מאוד מהרעש שמעיר אותנו כל בוקר (גם בשבת) מאוד מוקדם
ניסינו כמה פעמים להעיר לשכנים הם אמרו שישתדלו מאוד אבל עד עכשיו אין שיפור ואנחנו מאוד סובלים מהרעש
האם יש איזשהוא סוג של פתרון? אנחנו די אובדי עצות כי גם עברנו לא מזמן לדירה כך שלצאת ממנה עכשיו יהיה כאב ראש רציני
תודה רבה לעוזרים
רעש מהדירה למעלה
-
jinny17
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
גם אני סבלתי מזה בעבר... ככה זה במקומות בהם איכות הבניה נמוכה.
זה היה באמת בלתי נסבל
אין לי פתרון בשבילך, רק סימפטיה למצב.
זה היה באמת בלתי נסבל
אין לי פתרון בשבילך, רק סימפטיה למצב.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
אצלי יש בעיה זהה במשך שנים. הבאתי יועצי אקוסטיקה ספציפית לנושא הזה שגם ביצעו מדידות בין שתי הדירות באמצעות מיכשור מיוחד לפי תדרים שונים. הבעיה היא, שמה שעובר (כנראה גם אצלכם) אלה הם קולות 'הלימה'. לאו דווקא דיבור או מוזיקה. אלה תדרים שמאד קשה לחסום ובדכ הדרך היחידה לחסום אותם היא באמצעות מסה משמעותית.
במקרה שלי הציעו לי לנסות לפתור את הבעיה מלמטה או מלמעלה.
מלמעלה: התקנת לוחות פלדה/בידוד מתחת לפרקט של השכנים מלמעלה. (זה הפתרון ה"זול" יחסית)
מלמטה: ציפוי כל התקרה שלי בלוחות פלדה ואז התקנת תקרה צפה על קפיצים. השילוב יאפשר בידוד יחסית של רעשי ההלימה (לעולם לא ניתן יהיה לפתור לטענתם את הכל)
בשורה התחונה בשני המקרים מדובר בהוצאה גדולה מאד. לצערי גם אני ממשיך לחיות עם זה, ובמקרים קשים במיוחד (ריצות או קפיצות, אני מבקש מהשכנים בנימוס שינסו טיפה להרגיע את הילדים). לפעמים זה עוזר...
במקרה שלי הציעו לי לנסות לפתור את הבעיה מלמטה או מלמעלה.
מלמעלה: התקנת לוחות פלדה/בידוד מתחת לפרקט של השכנים מלמעלה. (זה הפתרון ה"זול" יחסית)
מלמטה: ציפוי כל התקרה שלי בלוחות פלדה ואז התקנת תקרה צפה על קפיצים. השילוב יאפשר בידוד יחסית של רעשי ההלימה (לעולם לא ניתן יהיה לפתור לטענתם את הכל)
בשורה התחונה בשני המקרים מדובר בהוצאה גדולה מאד. לצערי גם אני ממשיך לחיות עם זה, ובמקרים קשים במיוחד (ריצות או קפיצות, אני מבקש מהשכנים בנימוס שינסו טיפה להרגיע את הילדים). לפעמים זה עוזר...