Sony 55XH9096 או Sumsung Qled 80T
מרחק 1.8-2 מטר צפייה
שימושים בעיקר נטפליקס ותוכן של yes, וגיימינג של X box x
חדר חשוך יחסית
מה דעתכם?
כמה קריטי עניין ה 120Hz 4k עם סוני? (יהיה תיקון לזה?)
כמה קריטי תמיכה של Dolby vision שחסר בסמסונג?
אשמח לכל תובנה
התקציב עד 5000 לכל עצה למסך אחר אולי
תודה!
שימושים בעיקר נטפליקס ותוכן של yes, וגיימינג של X box x
חדר חשוך יחסית
מה דעתכם?
כמה קריטי עניין ה 120Hz 4k עם סוני? (יהיה תיקון לזה?)
כמה קריטי תמיכה של Dolby vision שחסר בסמסונג?
אשמח לכל תובנה
התקציב עד 5000 לכל עצה למסך אחר אולי
תודה!
זה נחפר פה בעבר לא מעט.
לגבי התיקון? מי יודע... סביר להניח שסוני מנסים לתקן. השאלה אם זה פירמוור או הארדוור. הניחוש שלי שכן, אבל זה תעלומה. מצד שני אני קניתי טיוי בלי HDMI2.1. עד כמה זה קריטי? לתכנים של וידאו זה לא קריטי בכלל. ל-XBOX, כן, אולי יהיה הבדל מסוים במשחקים מסוימים. אישית אני לא מספיק גיימר בשביל להתרגש מזה.
דולבי ויז'ן זה התקן של נטפליקס. זה פוגע בחלק מחויית ה-HDR בנטפליקס.
מעבר לזה - לסוני יתרון גדול בממשק ובסמארט. אני אישית מעדיף את הסוני, אבל שתיהן טובות.
לגבי התיקון? מי יודע... סביר להניח שסוני מנסים לתקן. השאלה אם זה פירמוור או הארדוור. הניחוש שלי שכן, אבל זה תעלומה. מצד שני אני קניתי טיוי בלי HDMI2.1. עד כמה זה קריטי? לתכנים של וידאו זה לא קריטי בכלל. ל-XBOX, כן, אולי יהיה הבדל מסוים במשחקים מסוימים. אישית אני לא מספיק גיימר בשביל להתרגש מזה.
דולבי ויז'ן זה התקן של נטפליקס. זה פוגע בחלק מחויית ה-HDR בנטפליקס.
מעבר לזה - לסוני יתרון גדול בממשק ובסמארט. אני אישית מעדיף את הסוני, אבל שתיהן טובות.
בלי doly vision אין HDR בנטפליקס בכלל? או שנטפליקס תומך גם בסוג של HDR "רגיל" שהוא רק פחות טוב אבל עובד יפה?
4k 120Hz זה בתכל'ס רק למשחקים שתומכים, לא ידוע כמה כאלה יהיו, ואומנם יש הבדל בין 60Hz ל-120Hz, אבל אם אתה לא גיימר מאד מאד כבד אתה כנראה לא תתרגש מההבדל. אישית אני משחק רק במחשב גם ככה ושם יש לי מסך g-sync שתומך בזה עד 144Hz, מותאם ל-frames/sec שכרטיס המסך מוציא), במעבר לא הרגשתי יותר מדי הבדל אבל זה היה אחרי שנשרף לי המסך הקודם אז לא באמת עשיתי השוואה. הטענה זה שאת עיקר ההבדל אתה מרגיש כשאתה מחליף חזרה למסך רגיל...
4k 120Hz זה בתכל'ס רק למשחקים שתומכים, לא ידוע כמה כאלה יהיו, ואומנם יש הבדל בין 60Hz ל-120Hz, אבל אם אתה לא גיימר מאד מאד כבד אתה כנראה לא תתרגש מההבדל. אישית אני משחק רק במחשב גם ככה ושם יש לי מסך g-sync שתומך בזה עד 144Hz, מותאם ל-frames/sec שכרטיס המסך מוציא), במעבר לא הרגשתי יותר מדי הבדל אבל זה היה אחרי שנשרף לי המסך הקודם אז לא באמת עשיתי השוואה. הטענה זה שאת עיקר ההבדל אתה מרגיש כשאתה מחליף חזרה למסך רגיל...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
בנטפליקס יש HDR10 עבור ציוד שלא תומך ב-DV.
חברינו מ-rtings לא התנסו עדיין בשירות של אלקטרוניקס פרו בארץ11/11/2020 12:38yuvalsap כתב: אין פה שאלה בכלל...ה Q80T קוברת את מסכי סוני. חברינו מ Rtings ממליצים על המסך גם על פני הסדרות הגבוהות יותר של סוני. אבל כמובן שפה בפורום תקבל תשובות של: רק סוני!...
ואני התנסיתי פעמיים עם הזוועה שקוראים לה ברימאג..אז מה?11/11/2020 13:44mdk_25 כתב:חברינו מ-rtings לא התנסו עדיין בשירות של אלקטרוניקס פרו בארץ11/11/2020 12:38yuvalsap כתב: אין פה שאלה בכלל...ה Q80T קוברת את מסכי סוני. חברינו מ Rtings ממליצים על המסך גם על פני הסדרות הגבוהות יותר של סוני. אבל כמובן שפה בפורום תקבל תשובות של: רק סוני!......
הפורום הכי מוטה שראיתי ברשת. תמשיכו לעקוץ כל בן אדם פה שנותן תגובה על שירות טוב שקיבל מא.פ, זה מראה על אובייקטיביות חזקה פה
- PurpleHaze
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מאיפה רכשת?11/11/2020 21:06איתי30 כתב: תודה רבה לכל מי שסייע
נרכשה לבסוף Qled 90T 55
שדרוג משמעותי מבחינתי מהסמסונג הקודמת שלי. 37 אינטצ' - נרכשה לפני 10 שנים.
הכלה החדשה תגיע ביום ראשון.
תודה...