$66.79 \ נתב HUAWEI WiFi AX3 Pro - דיל היום!
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 5264
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 472 פעמים
מי שמחפש אלטרנטיבה יותר זולה אבל דומה ברמה החומרתית ותמיכת MESH , יש את ה-REDMI AX5, במחיר של ה-AX3 הרגיל בערך 47$. החיסרון היחיד שלו זה שלא תומך ברוחב פס 160 ואז מהירות מקסימום תיאורטית יותר נמוכה, לא יודע כמה זה משמעותי לרוב המכשירים.
קישור לדוגמה, אבל שווה לבדוק אולי יש מוכרים אחרים עם דמי משלוח מופחתים\קופונים וכו...
https://lite.al/vqJT8N
קישור לדוגמה, אבל שווה לבדוק אולי יש מוכרים אחרים עם דמי משלוח מופחתים\קופונים וכו...
https://lite.al/vqJT8N
מישהו ניסה לעשות איתו mesh?
אולי הגיע הזמן באמת להעיף את הראוטר של פרטנר..
אולי הגיע הזמן באמת להעיף את הראוטר של פרטנר..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ברור, עובד מצויין ותהליך מימוש ה- Mesh מאוד נוח. יש רשמים בשרשור הרישמי.
viewtopic.php?f=62&t=345150
viewtopic.php?f=62&t=345150
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
אני לא יודע האם זה המקום המתאים להזהיר, אבל זו כבר פעם שניה בחודש האחרון שנתב שהגיע מחול נעצר במכס ולאחר בירור בדואר אני מתבקש לשלם עמילויות גבוהות (כ-250 שח) לשחרור מוצר שעולה פחות מכך.
אני רק מביא את זה לתשומת לב המזמינים מוצרים אלחוטיים שעלולים למצוא את עצמם במצב דומה.
ייתכן שהקשיחו את נושא בדיקת החבילות במכס לאחרונה.
אני רק מביא את זה לתשומת לב המזמינים מוצרים אלחוטיים שעלולים למצוא את עצמם במצב דומה.
ייתכן שהקשיחו את נושא בדיקת החבילות במכס לאחרונה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין עלויות ייבוא אם העלות מתחת ל- $75 (וזה לא נשלח דרך EMS כמו במקרה הנוכחי), כנראה שבמקרה שלך משום מה חשבו שהעלות גבוהה יותר ולא הוכחת להם שהעלות פחות מ- $75
תעלה צילום של הדרישה לתשלום.
תעלה צילום של הדרישה לתשלום.
- ronensharf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
- שם מלא: Ronen Sharf
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש בהחלט שינוי מדיניות. השינוי כנראה במשרד התקשורת. המכס מעביר מוצרים רבים עם WiFi לאישור שחרור ללא קשר לעלות. יש לי שני מתגים חכמים שכבר חודש תקועים שם. לפי פורומים אחרים יש עלויות גבוהות של שחרור, אם משרד התקשורת מאשר. העלות היא של כ 300 ש"ח20/11/2020 12:39Fish72 כתב: אני לא יודע האם זה המקום המתאים להזהיר, אבל זו כבר פעם שניה בחודש האחרון שנתב שהגיע מחול נעצר במכס ולאחר בירור בדואר אני מתבקש לשלם עמילויות גבוהות (כ-250 שח) לשחרור מוצר שעולה פחות מכך.
ייתכן שהקשיחו את נושא בדיקת החבילות במכס לאחרונה....
והביטוח מכס בהזמנה לא מכסה את זה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מכסה, כי אלו מיסים שנגבים בתהליך הייבוא.
- Fish72
- חבר מביא חבר

אל תקפוץ ישר למסקנות. הוכחתי כי עלות המוצר היא 30 דולר וזה צילום הדרישה :20/11/2020 12:46ziv_r כתב: אין עלויות ייבוא אם העלות מתחת ל- $75 (וזה לא נשלח דרך EMS כמו במקרה הנוכחי), כנראה שבמקרה שלך משום מה חשבו שהעלות גבוהה יותר ולא הוכחת להם שהעלות פחות מ- $75
תעלה צילום של הדרישה לתשלום....
http://www.mediafire.com/view/g6sg76xy8 ... 7.png/file
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ביש מזל.
מול מי אתה מדבר בדואל?
מאיפה קנית ובאיזה שירות המוצר נשלח?
מול מי אתה מדבר בדואל?
מאיפה קנית ובאיזה שירות המוצר נשלח?
- Fish72
- חבר מביא חבר

Re:
הזמנתי מעלי אקספרס וזה נשלח באיחוד חבילות של CAINIAO...
אני פותח פניה באתר הדואר ואז משיב למי ששולח אלי תשובה ואם אין תגובה - מה שקורה די הרבה, אני פותח פניה נוספת.
אין לי איש קשר ישיר שאני בקשר עמו בדואר.
הבאסה שזה קרה שוב לפני מספר ימים וזה מוציא את החשק להביא דברים אלחוטיים מחול. זה גם תוקע לי את המוצר שמצרפים ב CAINIAO.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כנראה אז שעדיף לדבוק עם Banggood.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא רק בגלל ביטוח המשלוח (כן, זה עובד, לא חסר עדויות בפורום ובערוץ הטלגרם), אלא מכיוון שעד כה חבילות הנתבים לא נתקעו אצל משרד התקשורת.
אתה יודע להגיד מה שם העמלה/עמלות? כי נתבים ביבוא אישי לא דורשים אישור משרד התקשורת:20/11/2020 12:39Fish72 כתב: אני לא יודע האם זה המקום המתאים להזהיר, אבל זו כבר פעם שניה בחודש האחרון שנתב שהגיע מחול נעצר במכס ולאחר בירור בדואר אני מתבקש לשלם עמילויות גבוהות (כ-250 שח) לשחרור מוצר שעולה פחות מכך.
ייתכן שהקשיחו את נושא בדיקת החבילות במכס לאחרונה....
https://www.gov.il/he/departments/gener ... nal_import
מעדכן שהגיע היום באופן חלק
חובר, הותקן ועושה רושם טוב.
תודה זיו.
חובר, הותקן ועושה רושם טוב.
תודה זיו.