חובה לכל רמקול טוב עד 32 ק"ג: IsoAcoustics GAIA III

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
אורןןן פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

קצת קשה לי להגדיר בדיוק איך ומה הם עושים, אבל מניסיון אישי (ועוד מאות ביקורות באינטרנט) הם פשוט עושים הבדל גדול.
אז במילים של IsoAcoustics:
GAIA III provides improved sound clarity and openness for floor standing speakers and subwoofers weighing 70 lbs (32 kg) or less.
Crafted with the vision of providing extraordinary acoustic performance, the GAIA III is the union of aesthetic visual design and acoustic engineering. The small compact design delivers unbelievable acoustic isolation that will bring out clarity and openness from your speaker like you’ve never heard.
The sound stage blossoms to open up a three-dimensional image of natural, spatial sound.

אני מוכר שני סטים של 4 (סה"כ 8) כי שדרגתי רמקולים ואני צריך את ה-GAIA II (לרמקולים כבדים יותר). מה שאני מוכר הם ה-III.
(אגב מי שרוצה לקנות ממני את הרמקולים Klipsch rp 280f שגם נמצאים כאן למכירה, מומלץ לקחת יחד עם ה-GAIA III, הם עדיין מחוברים)

ה-GAIA III מתחברים בקלות לבסיס של כמעט כל רמקול.
אפשר לבדוק אונליין אם יש תאימות בין הרמקול שלכם לבין המוצר:
https://calculator.isoacoustics.com/
בקיצור, ה-Gaia III יאפשרו לכם להוציא הרבה יותר במה ובס מהרמקולים שלכם, לא משנה כמה הם טובים- הם ישתפרו עוד.

עוד באתר של החברה:
https://isoacoustics.com/products/gaia-series/gaia-iii/

מחיר עבור 8 יחידות (2 קופסאות): 1500 ש"ח. מצב כמו חדש, אין בלאי במוצר כזה.
נמצא בפ"ת.
לפרטים נוספים (לא שיש לי עוד הרבה פרטים לתת, הכל די כתוב כאן..)- 052-2425891
81ozjV0WtpL._AC_SL1500_.jpg

ib1709
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

היי
שלחתי לך הודעה...