חששות לגבי קניית אולד עם ילדים
שלום לכולם,
אני מתכוון לקנות cx65 בבלק פריידי הקרוב אבל יש לי חששות לגבי קניית מסך כל כך יקר עם ילדים קטנים ( 3 ילדים בגילאים 1.5,5,7)
הטלוויזיה האחרונה שהיתה לי הושמדה ע"י אחד הילדים בעזרת גיטרת guitar hero.
מאז אני רק חושב על דרכים להגן על הטלוויזיה מחפצים כהים...
חשבתי על לקנות מסך מקרן זול ולכסות את הטלוויזיה בזמן שאנחנו לא משתמשים בה או לעשות ביטוח תכולה לבית שמכסה שבר.
חשוב לציין שהילדים אינם רואים טלוויזיה במהלך השבוע ורק בשבת רואים במשך 2-3 שעות וגם אנחנו אם אנחנו רואים זה רק אחרי שהילדים ישנים.
אם יש לכם תובנות או הצעות אחרות אני אשמח.
אני מתכוון לקנות cx65 בבלק פריידי הקרוב אבל יש לי חששות לגבי קניית מסך כל כך יקר עם ילדים קטנים ( 3 ילדים בגילאים 1.5,5,7)
הטלוויזיה האחרונה שהיתה לי הושמדה ע"י אחד הילדים בעזרת גיטרת guitar hero.
מאז אני רק חושב על דרכים להגן על הטלוויזיה מחפצים כהים...
חשבתי על לקנות מסך מקרן זול ולכסות את הטלוויזיה בזמן שאנחנו לא משתמשים בה או לעשות ביטוח תכולה לבית שמכסה שבר.
חשוב לציין שהילדים אינם רואים טלוויזיה במהלך השבוע ורק בשבת רואים במשך 2-3 שעות וגם אנחנו אם אנחנו רואים זה רק אחרי שהילדים ישנים.
אם יש לכם תובנות או הצעות אחרות אני אשמח.
440 שח זה לא כזה הרבה כסף לשנה עבור דירה שלמה. אבל לפני כן הייתי בוחן את האפשרות של לשים את הטלוויזיה בחדר אחר, או להגן עליה על ידי חפץ אחר והיא מאחורי החפץ. אולי יש ארון שנפתח לטלוויזיה (נדמה לי שראיתי פעם משהו שנגלל לצדדים - הטלוויזיה תלויה), או שאפשר לתלות את הטלוויזיה ולבנות כיסוי לטלוויזיה מעץ או חומר אחר שיהיה אפשר להוריד ידנית כשהיא תלויה על הקיר וכו׳
זה בהנחה שאתה בטוח שהילדים ישברו אותה בשנים הקרובות, ושאין עוד סעיפים לביטוח כמו השתתפות עצמית גבוהה, סעיפים שלא מכסים במקרה של רשלנות, וכו'....