טוב אני צריך עיצה - וחייב להחליט מחר....
ההורים שלי היו בסופרסל...כבר משעשע הא?
וקנו לי טלויזיה של pilot - פלסמה 42 אינצ'. - 5000 שקלים.
האמת - רואים מצוין. ברם אולם...
לאחר משחק של חצי שעה בפלייסטישן 2 או לאחר צפיה בערוץ 2 (או כל ערוץ אחר)
רואים חלושות את הלוגו של הערוץ או את הראדר של GTA.
זה כמובן הטריד אותי מאוד - אולם יש לציין שלאחר צפייה של חצי שעה או שעה בערוץ ללא לוגו
ה"צריבות" הללו נעלמות.
מאידך - לאחר קריאה ארוכה גיליתי שפלסמה אינה מומלצת לפס2 בכל מקרה ושכדאי ללכת על LCD. - כיוון שאני לא ממש..."שוחה בכסף" הלכתי למחסני חשמל (כי אני יכול להחזיר את הפלסמה ולקבל זיכוי) להציץ וראיתי שם LG LCD 42 LC7 בעבור 8500 שקלים (הLC51 עולה 9500 שקלים אבל עם אחריות של 3 שנים...). עכשיו...לאחר שהתשתי אתכם (המון תודה למי שקורא) להלן השאלות:
כיוון ש3500 שקל זה תוספת שהיא משמעותית עדיין אני מקווה שאני לא עושה "טעויות"
מוכר בטרקלין חשמל אמר לי לא להתקרב לLCD כי אראה כבלים באיכות ממש גרועה ושחייב פלסמה (שכמובן אקנה ממנו "שלא נצרבת").
כמובן שקראתי גם שבLG יש לעיתים בעיית זליגת אור....
עיצה - מה הייתם עושים?? חייב להחליט עד מחר כי אחרת לא אוכל להחליף את הטלויזיה...
תודה מראש
תום
וקנו לי טלויזיה של pilot - פלסמה 42 אינצ'. - 5000 שקלים.
האמת - רואים מצוין. ברם אולם...
לאחר משחק של חצי שעה בפלייסטישן 2 או לאחר צפיה בערוץ 2 (או כל ערוץ אחר)
רואים חלושות את הלוגו של הערוץ או את הראדר של GTA.
זה כמובן הטריד אותי מאוד - אולם יש לציין שלאחר צפייה של חצי שעה או שעה בערוץ ללא לוגו
ה"צריבות" הללו נעלמות.
מאידך - לאחר קריאה ארוכה גיליתי שפלסמה אינה מומלצת לפס2 בכל מקרה ושכדאי ללכת על LCD. - כיוון שאני לא ממש..."שוחה בכסף" הלכתי למחסני חשמל (כי אני יכול להחזיר את הפלסמה ולקבל זיכוי) להציץ וראיתי שם LG LCD 42 LC7 בעבור 8500 שקלים (הLC51 עולה 9500 שקלים אבל עם אחריות של 3 שנים...). עכשיו...לאחר שהתשתי אתכם (המון תודה למי שקורא) להלן השאלות:
כיוון ש3500 שקל זה תוספת שהיא משמעותית עדיין אני מקווה שאני לא עושה "טעויות"
מוכר בטרקלין חשמל אמר לי לא להתקרב לLCD כי אראה כבלים באיכות ממש גרועה ושחייב פלסמה (שכמובן אקנה ממנו "שלא נצרבת").
כמובן שקראתי גם שבLG יש לעיתים בעיית זליגת אור....
עיצה - מה הייתם עושים?? חייב להחליט עד מחר כי אחרת לא אוכל להחליף את הטלויזיה...
תודה מראש
תום
תלוי למה השימושים שלך יהיו בטלויזיה תכתוב באחוזים לדוגמא:
50% טלויזיה
30%DVD
10% מחשב
10%Xסוני
ככה נדע מה עדיף לך!
דבר שני החברה שקנית היא לא חברה מומלצת בכלל לפלאזמות ולLCD.
דבר שלישי היום מסכי הLCD יודעים להתמודד טוב עם טלויזיה כמובן שתלוי איזה מסך.
דבר רביעי כמה אתה מוכן להשקיע בכללי על טלויזיה?
ומשהו אחרון כל הפאזמות ניצרבות אבל ככל שתקנה פלאזמה יותר טובה ככה התופעה תיהיה פחותה.
50% טלויזיה
30%DVD
10% מחשב
10%Xסוני
ככה נדע מה עדיף לך!
דבר שני החברה שקנית היא לא חברה מומלצת בכלל לפלאזמות ולLCD.
דבר שלישי היום מסכי הLCD יודעים להתמודד טוב עם טלויזיה כמובן שתלוי איזה מסך.
דבר רביעי כמה אתה מוכן להשקיע בכללי על טלויזיה?
ומשהו אחרון כל הפאזמות ניצרבות אבל ככל שתקנה פלאזמה יותר טובה ככה התופעה תיהיה פחותה.
תודה על התגובה
אחוזים:
50 אחוז טלויזיה
20 אחוז פלייסטשין2
30 אחוז מחשב/DVD
שמע - הפלזמה מעולה תכלס - למעט ה"צריבות" (שהן זמניות תכלס - אני פשוט חושש שיום אחד הן יתקעו)
התקציב שלי הוא עד 8500 ולכן חשבתי על הLG.
להורים שלי יש LCD 37 של פילוט
רואים בה בסדר דווקא
אבל אני רוצה 42 - ובטח יראו בה פחות טוב את הכבלים לכן אני רוצה איכותית.
היום צריך להחליט.
האם להחזיר את הפלזמה או להשאר איתה?
האם לקחת את הLG 42 lcd lc7 והאם יש שם בעיית זליגת אור?
תום
אחוזים:
50 אחוז טלויזיה
20 אחוז פלייסטשין2
30 אחוז מחשב/DVD
שמע - הפלזמה מעולה תכלס - למעט ה"צריבות" (שהן זמניות תכלס - אני פשוט חושש שיום אחד הן יתקעו)
התקציב שלי הוא עד 8500 ולכן חשבתי על הLG.
להורים שלי יש LCD 37 של פילוט
אבל אני רוצה 42 - ובטח יראו בה פחות טוב את הכבלים לכן אני רוצה איכותית.
היום צריך להחליט.
האם להחזיר את הפלזמה או להשאר איתה?
האם לקחת את הLG 42 lcd lc7 והאם יש שם בעיית זליגת אור?
תום
קודם כל בשבילך הייתי לוקח LCD בגלל שאתה מחבר 50% למחשב ולפס2 וגם בגלל עניין הצריבות
דבר שני הייתי לוקח רק טלויזיה שתומכת בNR כמו R81 של סמסונג או LD9000 של היטאצי שבעניי הם הכי מומלצות פה בפורום
הם נכנסות בתקציב שלך תלוי בגודל ודרך אגב לא הייתי ממליץ לך לקנות LCD 42 אינצ כי LCD בגדלים כאלה מתחיל להיות מעפן ואז צריך להשקיע הרבה כסף תיקח 37 אינצ מה המרחק צפיה שלך בכלל?
דבר שני הייתי לוקח רק טלויזיה שתומכת בNR כמו R81 של סמסונג או LD9000 של היטאצי שבעניי הם הכי מומלצות פה בפורום
הם נכנסות בתקציב שלך תלוי בגודל ודרך אגב לא הייתי ממליץ לך לקנות LCD 42 אינצ כי LCD בגדלים כאלה מתחיל להיות מעפן ואז צריך להשקיע הרבה כסף תיקח 37 אינצ מה המרחק צפיה שלך בכלל?