Paranormal - סדרת פנטזיה/על טבעית מצרית בשפה הערבית, הייתם מאמינים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11625
נתן תודות: 1223 פעמים
קיבל תודות: 2469 פעמים

שליחה #1 

Paranormal פנטזית/על טבעית ערבית בהפקת נטפליקס. מילא סרט ערבי של יום שיש זה עוד היה מתקבל על הדעת, סדרת מתח/אימה מצרית
זה כבר נראה יותר מידי. כרגע הסדרה הכי בדוברת בעולם הערבי ושוברת שיאים במדיה הציבורית. האמת אתמול ראיתי חמש דקות מסקרנות
לא יכול להצביע על כלום, אבל נראה שיש לה הפקה טובה. ציון כרגע ב- IMDb עומד על 9.1/10. מקווה שלא 90% מהמצביעים הם מצריים.
https://www.imdb.com/title/tt12411074/

העלילה מתרחשת בשנות ה - 60 ומתארת סדרת אירועים על טבעיים עמוסת במסתורין שחווה ד"ר רפאת איסמעיל שהוא מטרולוג.
הסדרה מבוססת סדרת סיפורים שהייתה להיט לילדי שנות ה- 80 ו -90 בעולם הערבי, של סופר המתח הכי אהוד -דר׳ אחמד חאלד תאופיק.

בכיכובו של Ahmed Amin, שחקן שנחשב לשחקן קומי מוביל במצריים, דבר שהיה מאוד מפתיע שדווקא הוא לוהק לסדרה.
בנוסף Razane Jammal שחקנית לבנונית שהופיעה בכמה סרטים הוליוודיים.
https://decider.com/2020/11/05/paranorm ... ix-review/

ננסה מה כבר יכול להיות.

טריילר.

dons
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 623
נתן תודות: 1478 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שליחה #2 

תודה על המידע, והתרומה הכללית.
נראית סדרה מאד שונה ומעניינת, שמתי אותה בצפיה עתידית בנטפליקס.
התרשמיות אישיות✍

! Hurray for Dixie

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
תגובות: 11625
נתן תודות: 1223 פעמים
קיבל תודות: 2469 פעמים

שליחה #3 

התחלתי לראות מסקרנות ומצאתי את עצמי באמצע העונה. לא בגלל שהיא מלהיבה אלא יותר מסקרנת.
יש לה הרבה חסרונות וחוסר היגיון משווע (הליכה במדבר ללא אוכל,מילא -ללא מים? זה מוגזם) המשחק בסדר
אבל חייב לומר שהפרקים הראשונים קרעו אותי מצחוק, למרות שהיא סדרת מתח/על טבעית. זה כנראה נובע משחקן ראשי, שלא סתם נחשב
לקומיקאי מוביל. חידודי הלשון שלו ביחד עם הופעה והליכה מוזרה גרמו לי לפרצי צחוק למרות שלא בטוח שזו הייתה כוונתם של המפיקים.
אולי בגלל שאני מכיר את התרבות הזאת מקרוב, וזה מזכיר לי סיטואציות שונות, אבל לא ניתן לקחת מהשחקן הזה את הכישרון הבימתי המרשים.

העלילה מזכירה מעט סרטי אימה ישנים, הדמויות נראות מערביות לגמרי כולל הילדים. מחכה לאיזו פרצה מעניינת, זה לא קורה בינתיים
לפחות היא גורמת לי לצחוק מלא, מה שאף סדרה או סרט קומי לא יכול לעשות. (כנראה אסיים אותה, לא בטוח)

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”