המלצה לכרטיס מסך לעבודה משרדית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #1 

שקט, עם חיבור VGA, שיוכל להתאים גם ללוחות AMD RYZEN בעתיד.

תודה!

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

לצורך מה כרטיס מסך לשימוש משרדי? מה לא מספק במעבדים הגרפיים המובנים במעבדים? הן של אינטל והן של amd לצרכים אלו?

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4808
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

שליחה #3 

חיבור VGA ? אולי תמצא באליאקספרס עוד משהו שנמכר עם חיבור כזה (איזה GT800 או משהו מסדרת R)(לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי). אם תרצה אולי אולי יש לי בבית מתאם DVI ל-VGA (לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי), יותר סיכוי שתמצא משהו כזה. אני מאמין שאולי תמצא מישהו שמוסר משהו כזה בלוחות יד 2 (לפני חודשיים זרקתי שני כרטיסי 3870, לא העלתי על דעתי שמישהו ירצה אותם).
אם למסך שלך יש רק חיבור VGA יותר דחוף להחליף אותו מכרטיס מסך לדעתי.
לצרכים משרדים כל כרטיס מסך יתאים. אם תחליף לוח אם, אני מניח שתחליף גם למעבד שמתאים ואז תחפש פשוט מעבד עם ליבה גרפית ותוכל להתשמש ביציאות שעל הלוח אם, אבל אני באופן אישי לא מכיר שום לוח אם עם VGA

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

07/11/2020 10:33  
Borderline1 כתב:
לצורך מה כרטיס מסך לשימוש משרדי? מה לא מספק במעבדים הגרפיים המובנים במעבדים? הן של אינטל והן של amd לצרכים אלו?
...
חיבור ה VGA על הלוח נדפק.

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

07/11/2020 10:40  
ChinggisKhan כתב:
חיבור VGA ? אולי תמצא באליאקספרס עוד משהו שנמכר עם חיבור כזה (איזה GT800 או משהו מסדרת R)(לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי). אם תרצה אולי אולי יש לי בבית מתאם DVI ל-VGA (לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי), יותר סיכוי שתמצא משהו כזה. אני מאמין שאולי תמצא מישהו שמוסר משהו כזה בלוחות יד 2 (לפני חודשיים זרקתי שני כרטיסי 3870, לא העלתי על דעתי שמישהו ירצה אותם).
אם למסך שלך יש רק חיבור VGA יותר דחוף להחליף אותו מכרטיס מסך לדעתי.
לצרכים משרדים כל כרטיס מסך יתאים. אם תחליף לוח אם, אני מניח שתחליף גם למעבד שמתאים ואז תחפש פשוט מעבד עם ליבה גרפית ותוכל להתשמש ביציאות שעל הלוח אם, אבל אני באופן אישי לא מכיר שום לוח אם עם VGA
...
יש למשל כרטיסי 710 שבאים עם חיבור VGA. השאלה אם זה הצ'יפסט לקנות. DDR3 או DDR5 1 גיגה זכרון או שניים.

למה VGA? בגלל שכמה מחשבים אצלי מחוברים עם KVM שבא עם VGA

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #6 

זו כבר שאלה אחרת לגמרי - אתה צריך כרטיס שיתאים לחיבורים בלוח אם קיים שלך
הכי פשוט יהיה להשתמש בממיר מחיבור קיים עובד שלך ל vga כמו שכבר הציעו לך
רצוי לציין את החיבורים הקיימים בלוח האם שלך - לאיזה חיבור כרטיס מסך צריך להתחבר? אם זה לוח אם ישן, כמו שעושה רושם, אתה צריך לחפש כרטיס משומש עם חיבור מתאים - אם אתה מתעקש על כרטיס מסך ולא להמיר יציאות קיימות אחרות ל vga

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

גם חיבור של כרטיס מסך PCIE שפירקתי ממחשב אחר משום מה לא עובד. אנסה עם מתאם HDMI ל VGA

מקסימום אחפש איזה לוח חדש לאינטל דור 6.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4808
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

שליחה #8 

חסרים לי קצת פרטים להבין מה בדיוק הולך אצלך (מבחינת לוח אם ואיך אבחנת את התקלה).
ממה שהבנתי אני לא חושב שזה קריטי איזה כרטיס בדיוק למערכת שלך, רק שיתאים ללוח אם ויכלול vga.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”