המלצה לכרטיס מסך לעבודה משרדית
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לצורך מה כרטיס מסך לשימוש משרדי? מה לא מספק במעבדים הגרפיים המובנים במעבדים? הן של אינטל והן של amd לצרכים אלו?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
חיבור VGA ? אולי תמצא באליאקספרס עוד משהו שנמכר עם חיבור כזה (איזה GT800 או משהו מסדרת R)(לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי). אם תרצה אולי אולי יש לי בבית מתאם DVI ל-VGA (לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי), יותר סיכוי שתמצא משהו כזה. אני מאמין שאולי תמצא מישהו שמוסר משהו כזה בלוחות יד 2 (לפני חודשיים זרקתי שני כרטיסי 3870, לא העלתי על דעתי שמישהו ירצה אותם).
אם למסך שלך יש רק חיבור VGA יותר דחוף להחליף אותו מכרטיס מסך לדעתי.
לצרכים משרדים כל כרטיס מסך יתאים. אם תחליף לוח אם, אני מניח שתחליף גם למעבד שמתאים ואז תחפש פשוט מעבד עם ליבה גרפית ותוכל להתשמש ביציאות שעל הלוח אם, אבל אני באופן אישי לא מכיר שום לוח אם עם VGA
לצרכים משרדים כל כרטיס מסך יתאים. אם תחליף לוח אם, אני מניח שתחליף גם למעבד שמתאים ואז תחפש פשוט מעבד עם ליבה גרפית ותוכל להתשמש ביציאות שעל הלוח אם, אבל אני באופן אישי לא מכיר שום לוח אם עם VGA
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
חיבור ה VGA על הלוח נדפק.07/11/2020 10:33Borderline1 כתב: לצורך מה כרטיס מסך לשימוש משרדי? מה לא מספק במעבדים הגרפיים המובנים במעבדים? הן של אינטל והן של amd לצרכים אלו?...
-
integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
יש למשל כרטיסי 710 שבאים עם חיבור VGA. השאלה אם זה הצ'יפסט לקנות. DDR3 או DDR5 1 גיגה זכרון או שניים.07/11/2020 10:40ChinggisKhan כתב: חיבור VGA ? אולי תמצא באליאקספרס עוד משהו שנמכר עם חיבור כזה (איזה GT800 או משהו מסדרת R)(לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי). אם תרצה אולי אולי יש לי בבית מתאם DVI ל-VGA (לא נכנס להבדל בין אות אנלוגי לדיגטלי), יותר סיכוי שתמצא משהו כזה. אני מאמין שאולי תמצא מישהו שמוסר משהו כזה בלוחות יד 2 (לפני חודשיים זרקתי שני כרטיסי 3870, לא העלתי על דעתי שמישהו ירצה אותם).
לצרכים משרדים כל כרטיס מסך יתאים. אם תחליף לוח אם, אני מניח שתחליף גם למעבד שמתאים ואז תחפש פשוט מעבד עם ליבה גרפית ותוכל להתשמש ביציאות שעל הלוח אם, אבל אני באופן אישי לא מכיר שום לוח אם עם VGA...
למה VGA? בגלל שכמה מחשבים אצלי מחוברים עם KVM שבא עם VGA
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
זו כבר שאלה אחרת לגמרי - אתה צריך כרטיס שיתאים לחיבורים בלוח אם קיים שלך
הכי פשוט יהיה להשתמש בממיר מחיבור קיים עובד שלך ל vga כמו שכבר הציעו לך
רצוי לציין את החיבורים הקיימים בלוח האם שלך - לאיזה חיבור כרטיס מסך צריך להתחבר? אם זה לוח אם ישן, כמו שעושה רושם, אתה צריך לחפש כרטיס משומש עם חיבור מתאים - אם אתה מתעקש על כרטיס מסך ולא להמיר יציאות קיימות אחרות ל vga
הכי פשוט יהיה להשתמש בממיר מחיבור קיים עובד שלך ל vga כמו שכבר הציעו לך
רצוי לציין את החיבורים הקיימים בלוח האם שלך - לאיזה חיבור כרטיס מסך צריך להתחבר? אם זה לוח אם ישן, כמו שעושה רושם, אתה צריך לחפש כרטיס משומש עם חיבור מתאים - אם אתה מתעקש על כרטיס מסך ולא להמיר יציאות קיימות אחרות ל vga
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
חסרים לי קצת פרטים להבין מה בדיוק הולך אצלך (מבחינת לוח אם ואיך אבחנת את התקלה).
ממה שהבנתי אני לא חושב שזה קריטי איזה כרטיס בדיוק למערכת שלך, רק שיתאים ללוח אם ויכלול vga.
ממה שהבנתי אני לא חושב שזה קריטי איזה כרטיס בדיוק למערכת שלך, רק שיתאים ללוח אם ויכלול vga.