התלבטות לגבי גודל טלויזה (CX) עבור סלון במרחק 2.5 מטרים
-
ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
היי
אני גר בדירה שכורה, אצא ממנה תוך שנתיים לדירה גדולה יותר (אולי תוך שנה).
כעת המרחק בין הספה לטלויזיה הוא 2.5 מטרים.
יש לי טלויזיה משנת 2008 בגדול 60 אינץ׳. בהתחלה חשבתי שהגודל שלה טיפה׳לה גדול, אבל היום מבחינתי זה גודל מושלם לסלון הזה.
אני מתכנן לקנות LG CX / C9.
אני מאד רוצה ללכת על ה-65 אינץ׳ כדי שהטלויזיה תתאים גם לבית הבא שאעבור עליו.
עד כמה זה קריטי בתקופה הנכחית? האם הטלויזיה תהיה גדולה מדי עבור הסלון?
אני שואל כי הבנתי שיש מצב שבזכות הטכנולוגיה החדשנית ב CX אני לא ארגיש שהטלויזיה גדולה מדי עבור הסלון.
מה דעתכם?
אני גר בדירה שכורה, אצא ממנה תוך שנתיים לדירה גדולה יותר (אולי תוך שנה).
כעת המרחק בין הספה לטלויזיה הוא 2.5 מטרים.
יש לי טלויזיה משנת 2008 בגדול 60 אינץ׳. בהתחלה חשבתי שהגודל שלה טיפה׳לה גדול, אבל היום מבחינתי זה גודל מושלם לסלון הזה.
אני מתכנן לקנות LG CX / C9.
אני מאד רוצה ללכת על ה-65 אינץ׳ כדי שהטלויזיה תתאים גם לבית הבא שאעבור עליו.
עד כמה זה קריטי בתקופה הנכחית? האם הטלויזיה תהיה גדולה מדי עבור הסלון?
אני שואל כי הבנתי שיש מצב שבזכות הטכנולוגיה החדשנית ב CX אני לא ארגיש שהטלויזיה גדולה מדי עבור הסלון.
מה דעתכם?
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אין ספק ש-65 אינץ׳ לפחות, אולי אף יותר (ממה שהבנתי, מרחק בדירה הבאה יהיה גדול יותר).
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
לי יש 77 ואני רואה מ3 מטר לפי דעתי אם תקציב מאפשר הייתי הולך על 77 איכות המסך כל כך טובה שזה מאפשר לך לשבת קרוב .כמו כן אל תשכח שאתה רואה סרט יש לך שוליים שחורים שמקצצים במסך באיזור 30 אחוז.אני אם הייתי יכול הייתי קונה אולד 88 אבל זה עולה כמו מכונית
נקווה שיום אחד גם היא תהיה ראלית כמו שקרה אם 77 אינץ.
נקווה שיום אחד גם היא תהיה ראלית כמו שקרה אם 77 אינץ.- CampofMusic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אומנם אין לי כרגע את הטלוויזיה אבל מהרבה אנשים ואתרים ממליצים באיזור 2.7 מטר עם 65 בערך,
3 מטר זה הגבול אבל מקסימום תשים לך מתקן מאריך וככה תוכל לאריך למקום שיותר נוח לך.
3 מטר זה הגבול אבל מקסימום תשים לך מתקן מאריך וככה תוכל לאריך למקום שיותר נוח לך.
מחזק מה שאחרים רשמו כאן: מינימום 65 ובמידה והתקציב מאפשר - 77.
המחירים ב OLED ימשיכו לרדת מדור-לדור, אבל סביר להניח שאתה רוצה ליהנות היום ממה שקיים.
לכן, במידה ויש לך אפשרות לגשת לחנות שיש בה 65 ו 75 (לא חייב 77) בתצוגה, תיגש לשם עם מטר ביד ותיווכח בעצמך עד כמה זה משמעותי.
המחירים ב OLED ימשיכו לרדת מדור-לדור, אבל סביר להניח שאתה רוצה ליהנות היום ממה שקיים.
לכן, במידה ויש לך אפשרות לגשת לחנות שיש בה 65 ו 75 (לא חייב 77) בתצוגה, תיגש לשם עם מטר ביד ותיווכח בעצמך עד כמה זה משמעותי.
-
ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תודה לכולם!