מחשב נייד גיימינג ASUS TUF506IV-AS76 TUF Gaming A15 - כ 4935 ש"ח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ASUS TUF506IV-AS76 TUF Gaming A15 Gaming Laptop, 15.6” 144Hz Full HD IPS-Type, AMD Ryzen 7 4800H, GeForce RTX 2060, 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, 90WHr Battery, RGB Backlit KB, Windows 10 Home
https://www.amazon.com/dp/B0863DW238?ta ... uage=en_US
https://www.amazon.com/dp/B0863DW238?ta ... uage=en_US
-
Huber
- חבר במועדון HT

GMTK - תתחדש 

טוב אשמח לעזרה המחשב הגיע לארץ וכל מיני כאלה.
עכשיו דורשים ממני למלא באתר של הממשלה יפי כוח לעמיל מכס.אני לא יודע פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.
הם אומרים רק על רכישות מעל 1000 דולר.
נכנסתי לאתר מבקשים תז מלא דרכון מלא
פרטים אישיים מלא ואשראי מלא געש וארלדוויד.
אני אישית לא מכיר ואשמח לעזרה.
האתר הוא גוב.
עכשיו דורשים ממני למלא באתר של הממשלה יפי כוח לעמיל מכס.אני לא יודע פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.
הם אומרים רק על רכישות מעל 1000 דולר.
נכנסתי לאתר מבקשים תז מלא דרכון מלא
פרטים אישיים מלא ואשראי מלא געש וארלדוויד.
אני אישית לא מכיר ואשמח לעזרה.
האתר הוא גוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בחיי לא נקלתי בזה - אתה בטוח שהזמנת מאמזון ולא ממוכר צד שלישי?
בכל מקרה ממליץ לך לפתוח ת'רד נפרד בפורום מסחר - שם יהיה לזה חשפה נכונה יותר ומניח שתקבל מענה.
בכל מקרה ממליץ לך לפתוח ת'רד נפרד בפורום מסחר - שם יהיה לזה חשפה נכונה יותר ומניח שתקבל מענה.
סבבה תודה רבה היה לי קצת חשוד16/11/2020 11:45Huber כתב: בחיי לא נקלתי בזה - אתה בטוח שהזמנת מאמזון ולא ממוכר צד שלישי?
בכל מקרה ממליץ לך לפתוח ת'רד נפרד בפורום מסחר - שם יהיה לזה חשפה נכונה יותר ומניח שתקבל מענה....