חוות דעת מומחים לפני קניה
החלטה מצוינת. כרגע ה-VFM הכי טוב בשוק.
בוודאי שיש שיקולים לכאן או לכאן. אתה יכול לקנות טלוויזיה זולה יותר כמו סמסונג TU8000 ולחסוך כסף במחיר איכות.
אתה יכול לקנות XH95 או סמסונג Q95T ולקבל איכות גבוהה יותר ביותר כסף.
אבל אישית אני חושב שה-XH90 היא תמורה נהדרת לכסף בימינו.
בוודאי שיש שיקולים לכאן או לכאן. אתה יכול לקנות טלוויזיה זולה יותר כמו סמסונג TU8000 ולחסוך כסף במחיר איכות.
אבל אישית אני חושב שה-XH90 היא תמורה נהדרת לכסף בימינו.
אני יודע שלא נשאלתי אבל אתן לך את דעתי ...05/11/2020 15:56psybrain כתב:תודה רבה על התגובה אחי עזרת לי מאוד , אבל יש לי עוד שאלה05/11/2020 14:27slarti כתב: החלטה מצוינת. כרגע ה-VFM הכי טוב בשוק.
אבל אישית אני חושב שה-XH90 היא תמורה נהדרת לכסף בימינו....
האם HDMI 2.1 הוא גימיק ? או שבאמת זה רלוונטי למשחקים בחיבור קונסולה כמו פליסטיישן ואקס בוקס ?
והאם TU8500 יותר טוב מ 8000 ?...
כרגע זה גימיק או לכל הפחות פיצ'ר שמקדים את זמנו. אולי עוד שנה שנתיים הגימיק יהפוך לסטנדרט אולי עוד שלוש שנים, אולי רק בדור הבא. אנשים לא מבינים כמה מורכב, בעייתי וקשה זה לייצר 4k120 שמצד אחד ירוץ חלק מצד שני לא ייאלצו לפגוע באיכות התמונה. אם מסתכלים על העתיד הקרוב אז הסטנדרט כנראה יהיה 4k30 בray tracing או 4k60. לשתי אלו לא צריך 2.1.עם זאת, מי שמשחק במחשב יכול לנצל את הפיצ'ר אבל אני מניח שאתה מתכנן להשתמש בקונסולה. משהו אחד שכן נחמד ולרוב בר יחד עם הhdmi זה VRR. זו תכונה שגם במשחקים עם פחות פריימים מבטיחים משחק חלק אז את זה אני מבין. קשה למצוא טלויזיות משתלמת וגם איכותיות שמכילות את התכונות האלו. הסוני קצת מפשלת נכון לעכשיו עם כל הבטחות הגיימינג. עיכובים, שיבושים, בעיות ...אני אישית חושב שמי שמשחק בקונסולות בצורה מתונה ייהנה מכל טלויזיה עם איכות תמונה ומהירות תגובה טובה.
אגב היות והאקסבוקס יותר טוב מps5 ברמת החומרה אז מרבית הסיכויים שהיא תהיה הראשונה ליישם כזה דבר ובצורה טובה יותר.
גם במחשב כדי לקבל מעל 60 פריימים ב-4k תוך ניצול של כל הטכלונוגיה הגרפית הקיימת היום או אפילו רק חלק משמעותי ממנה צריך חומרה הרבה הרבה מעל הממוצע ומעל מחיר של קונסולה דור אחרון. אני לא רואה איך מכשיר של 500$ יכול להתקרב למחשב שרק כרטיס המסך שלו עולה 2000-4000 ש"ח בארץ, וגם מחשב כזה לא בטוח יריץ כל משחק ב-4k מעל 60 פריימים תוך ניצול מקסימלי של כל הפיצ'רים הגרפיים.
כצפוי בפורום הזה תקבל פה רק חוות דעת של fanboys ומגיבים מטעם סוני שיגידו לך שזאת הבחירה הכי טובה בחייך, כאשר במציאות המתחרים של סמסונג לדגם שאמרת, בין אם Q80T ובטח Q90/95T קוברים את סוני, בין אם בגיימינג, בין אם בספורט, בהירות מסך, גווני שחור (קונטרסט) וכו' וכו'05/11/2020 13:21psybrain כתב: אני רוצה לקנות טלוויזיה בגודל 65 , וראיתי ביקורות והכל והחלטתי ללכת על סוני x900h/x90
האם אני עושה החלטה נכונה וקניה טובה לטלוויזיה הזאת ?
שימושים, נטפליקס, כדורגל, ומשחקים בעתיד בקונסולות החדשות.
האם אני צריך לקחת דברים בחשבון או לדעת כל מני דברים לגבי הטלוויזיה הזאת , חסרונות וכו. אשמח לייעוץ בנושא....
אגב בניגוד לשקרים הקבועים שמנסים למכור פה אנשים קבועים בפורום לגבי 4K 120 כי סוני לא מסוגלים לתת את זה בחלק מהמסכים, ובאחרים שכן יש באג בחומרה שלא נותן אופציה אמיתית להשמיש את זה , זה לא שטיק של עוד 3-4 שנים, ו"מפתחים לא יודעים איך לפתח דבר כזה" .. אז האמת היא שלסוני 5 כבר יש משחק היום שתומך בזה, ונמצאים עוד בפיתוח שאמורים לצאת בקרוב - וזה יהפוך לסטנדרט דיי מהר.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
יש פה הרבה אינפורמציה, קח אותה בערבון מוגבל כי הדגמים האמריקאים לא זהים לאירופאים.
אגב אם עושים את ההשוואה ל-Q70T שהיא יותר קרובה בתמחור לסוני אז ההפרשים בביצועים קטנים אפילו יותר
יש פה הרבה אינפורמציה, קח אותה בערבון מוגבל כי הדגמים האמריקאים לא זהים לאירופאים.
אגב אם עושים את ההשוואה ל-Q70T שהיא יותר קרובה בתמחור לסוני אז ההפרשים בביצועים קטנים אפילו יותר