נקנתה 9096 גודל 55''.
אני יודע שהרבה מתלבטים פה לפני קנייה ולכן חשוב לי לעדכן לגבי המחיר שהשגתי.
קניתי את הטלוויזיה בטרקלין חשמל במחיר של 3686 ש"ח.
על מנת להגיע למחיר הזה שילבתי שתי מועדנים - הראשון מפעל פיס (צריך להוריד קופון מהאתר) שהוריד
450 ש"ח מהמחיר המקורי. מהמחיר הזה עוד 4 אחוזים בכרטיס ששייך למועדון הוט (כל מהנדס/הנדסאי יכול
להצטרף למיטב ידיעתי). חשוב לציין שעוד לא בדקתי שה4% בכרטיס ירד (זאת אומרת חויבתי בפועל על 3840 ש"ח)
אבל הבנתי שלא צריכה להיות בעיה ובכל מקרה מדובר במחיר טוב לשל עצמו.
אגב, בתחילה קיבלתי הצעת מחיר מ-Last Price. בשיחת טלפון מול מוקד מכירות קיבלתי מחיר של 4000 ש"ח.
במידה והוא לא מוכן לרדת, נסו כמובן להתמקח ואם אתם סגורים על קנייה במחיר הזה, ציינו שאתם מוכנים לסגור
באותו רגע - זה יכול לעשות את ההבדל.
בתקווה שזה יוזיל לחלקכם שמתכנן לקנות אותה.
** פוסט מקורי **
======================================================================
אחרי 5 שנים, הטלוויזיה היקרה שלי H6400 החזירה נשמתה לבורא וכעת מחפש תחליף חדש.
אשמח לעזרתכם בבחירת טלוויזיה חדשה
תקציב:
לאחר מתיחה - 4000 ש"ח
שימושים:
טלוויזיה לחדר שינה. בעיקר צפייה בנטפליקס* וחיבור למחשב Windows שיחובר אליה.
החדר רוב הזמן יהיה חשוך ולא צופה שתהיה בעיית השתקפות (חלון צידי).
* מתכנן להעלות את המנוי ל4K כדי להנות מהפוטנציאל החדש...
הגבלות:
שידת טלוויזיה קטנה. המעמד עם רגל בודדת של הסמסונג מתאים לצרכים.
סוני - נראה בתמונה שניתן להזיז את הרגליים לאמצע המסך אך לא מצאתי
מידע רשמי לעניין (עם מידות לפוזיצדיה שהרגליים צמודות).
מחיר:
את הסוני הבנתי שמישהו בפורום השיג ב4000 ש"ח (טלפונית).
את הסמסונג הציעו לי טלפונית לאסטפרייס ב3650 אך עם תוספת אחריות
יוצא 3850 ש"ח, כך שמבחינתי התמחור כמעט זהה (בהנחה וכמובן אשיג את אותו
מחיר על הסוני)
כבר שבועיים/שלושה מסתובב בפורום כדי להכיר את מצב השוק כיום. בתחילת הדרך חשבתי להשקיע הרבה
פחות כסף עם כיוון לדגמים 8500/8000 של סמסונג, אך לא התרשמתי מאיכות התמונה יחסית ל-QLED בחנויות.
החלטתי לעלות את התקציב והייתי כמעט נעול על הQ70T אך ירידת המחיר של הXH9096 ערעה את כל התמונה.
העניין הוא כזה, את הQ70T ראיתי בחנות והתרשמתי אך כמובן לא יכלתי לבחון אותה בסיטואציות שבהן
אשתמש - חדר חשוך ותוכן 4K בנטפליקס. את הסוני לא ראיתי בחנות ומפחד מעט להזמין "על עיוור" (יש רשתות שבהן יותר
סביר למצוא אותה בתצוגה?).
1. האם מישהו ראה את שתי הטלוויזות במציאות ויכול לשתף חוות דעת לגבי ההבדלים?
אני מודע לכך שהממשק בסמסונג מוגבל יותר, אבל ממה שראיתי, אותי הוא מספק (גם
ככה מחובר מחשב כך שזה פחות פקטור) בעיקר מעניינת אותי איכות התמונה בתרחישים שונים.
ניתן לקרוא לא מעט ביקורות כאלו ואחרות אבל חשוב לי מאוד לקבל חוות דעת מאנשי הפורום הזה
שבאמת קנו את הטלוויזות האלו...
2. באופן מתפיע דווקא הניגודיות בסמסונג טובה יותר. האם זה מורגש בסוני?
3. האם יש דגמים אחרים שהייתם ממליצים עליהם?
4. בכלל, הייתי שמח לשמוע חוות דעת ממישהו שיש לו את אחד הדגמים על החסרונות/יתרונות של הדגם..
5. מחלות/בעיות חשובות שצריך לדאוג לגביהן באחד הדגמים? - מודע לעניין ה120HZ בסוני אך
אני לא מתכוון לשחק בה ולכן לא חושב שזה משהו שצריך להפריע לי...
6. עוד משהו, בנושא אחר... בחודשים האחרונים אנו סובלים המון מפיקים (הפסקות רגעיות של חשמל) באיזור שלנו.
לכמה וכמה אנשים כבר נהרסו מוצרי חשמל (חושד שגם הטלוויזיה שלי בינהם). עד שנסדיר את העניין באיזור (במלחמה מול
חברת חשמל). האם מגן ברקים/נחשולי מתח יכול לסייע בעניין שכזה? 99% מהזמן הפיק הוא רגעי פחות משנייה.
תודה רבה מראש