מידות שטח הצפייה במסכים
שאלה קצת מוזרה: האם לכל טלוויזיות 55" יש בדיוק אותו שטח צפייה? לפי האתר הזה https://www.displayspecifications.com/ , כל מסכי ה 55" הם למעשה 54.6" .
השאלה עלתה בגלל טלוויזיה שחבר התקין בתוך ארון, בפתח שמציג רק את המסך ללא המסגרת. כעת מעוניין להחליף את המסך שהתקלקל. האם כל מסך 55" יתאים? או שיש הבדלים קטנים בין היצרנים ובין הדגמים שיוצאים כל שנה.
השאלה עלתה בגלל טלוויזיה שחבר התקין בתוך ארון, בפתח שמציג רק את המסך ללא המסגרת. כעת מעוניין להחליף את המסך שהתקלקל. האם כל מסך 55" יתאים? או שיש הבדלים קטנים בין היצרנים ובין הדגמים שיוצאים כל שנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה שידוע לי, הגדלים הם סטנדרטיים.
יכול להיות שיהיו הבדלים של כמה מ"מ לפה או לשם, אבל בגדול הפתח שהוא עשה אמור להתאים.
הייתי דואג יותר לדרך בה הוא מתכוון ליישר את הטלוויזיה החדשה מול הפתח הקיים.
יכול להיות שיהיו הבדלים של כמה מ"מ לפה או לשם, אבל בגדול הפתח שהוא עשה אמור להתאים.
הייתי דואג יותר לדרך בה הוא מתכוון ליישר את הטלוויזיה החדשה מול הפתח הקיים.
תודה.04/11/2020 13:09TheCoolest כתב: עד כמה שידוע לי, הגדלים הם סטנדרטיים.
הייתי דואג יותר לדרך בה הוא מתכוון ליישר את הטלוויזיה החדשה מול הפתח הקיים....
הבנתי, אבל בכל מקרה המסגרות היום מאד מינימאליות והייתי חושב טוב אם זה רעיון טוב לשים שם מסך ששטח הצפיה מגיע בדיוק לקצה של הארון. זה אומר שברגע שלא יושבים בדיוק מול המסך אז הארון מסתיר את הקצה שלו? או שלא הבנתי איך זה מסודר. אבל אם תחפש טוב כנראה תצליח למצוא גם מידות של המסגרת.
המסגרת לא חשובה.....06/11/2020 21:24GalZohar כתב: הבנתי, אבל בכל מקרה המסגרות היום מאד מינימאליות והייתי חושב טוב אם זה רעיון טוב לשים שם מסך ששטח הצפיה מגיע בדיוק לקצה של הארון. זה אומר שברגע שלא יושבים בדיוק מול המסך אז הארון מסתיר את הקצה שלו? או שלא הבנתי איך זה מסודר. אבל אם תחפש טוב כנראה תצליח למצוא גם מידות של המסגרת....
רק שטח המסך נטו.
זה לא משהו שמותקן אצלי אז אני לא יודע בדיוק איך זה נראה, אבל מדובר בארון בחדר השינה, כך שזוית הצפייה אינה בעייה.