מעבר לרסיבר סטריאו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום
יש לי התלבטות בנושא מעבר לסטריאו , יש לי רסיבר קולנוע אונקיו דגם 578 עם רמקולים שקועים B&W
כולל סנטר B&W ויש לי גם מדפיים B&W 685 , מעוניין לרכוש מגבר סטריאו עם תקציב נמוך בלוחות יד 2
יש שם רסיברים \מגברים של ימהה RX 485 או kenwood sherwood ורציתי לשאול אם אני יחבר
מגברי סטריאו אלו ל מדפיים B&W 685 הסאונד ישמע יותר טוב ?
ראיתי בלוחות מגברים כאלו ב 500 ש"ח
בקולנוע אין לי תלונות שומעים טוב , עוד פרט יש לי 2 סאבים
תודה

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4889
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #2 

זה קצת כמו לשאול אם אוכל סיני/אמריקאי/מזרחי טעים.
גם אם נשים בצד את עניין הטעם האישי - יש מגוון כל כך גדול של מאכלים, תחת כותרת של מטבח מסויים, שיהיו כאלה פופולריים יותר ויהיו כאלה שפחות (וכנראה שזו התשובה שתקבל בסקר שכזה - מה הפופולרי).

מהבחינה המדעית נטו - סביר שאם יש הבדל מדיד, יהיה זניח מבחינת השמע, אבל אם אתה בקטע של לשדרג ויהי מה - סביר שתחווה בהאזנה דברים שלא תמיד קשורים לצד השמע נטו, ועל זה לא יהיה ויכוח, החוויה היא סובייקטיבית.

לרוב, השינוי הדרסטי לטובה מגיע, כשמחברים רמקולים עם נצילות נמוכה או זללני הספק (לא ממש בדקתי איפה יושבים הרמקולים שלך על הסקאלה), לחיבור bi-amp ברסיבר (לא בדקתי אם יש לך שכזה). התוצאה הראשונית של אקסטרא הספק בכניסה, היא כאילו "הרמקול נפתח".
לרוב אחרי זה, אין מה לחפש, מבחינה טכנית, אלא לשם המסע של החיפוש עצמו - כתחביב.

motihak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

תודה , לבסוף רכשתי מגבר סטריאו של מרנץ PM7200 עם DAC חיצוני והתוצאה מדהימה ושונה ממגבר קולנוע ביתי
שאלה נוספת האם מתאם מאופטי ל- RCA סטנדרתי בעלות של 100 שח יתן לי אותה תוצאה עם DAC איכותי
לדוגמא DAC1 של BENCHMARK ? כרגע עובד עם DAC1 אבל לא ניסיתי את הזולים יותר .

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #4 

יש דאקים זולים וטובים ויש שלא , אם תרצה ללכת על בטוח תקנה מחברה ידועה וטובה .

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”