כרטיסי PVR NTSC ב-MCE2005 ו-VISTA - הפתרון!
בשעה טובה יש פתרון להפעלת מדיה סנטר 2005 ו-ויסטה מדיה סנטר עם כרטיס PVR בעל טיונר NTSC ובחירת מדינה - ישראל - לצורך קבלת לוח משדרים.
והכל...תודודת לעבודתו של חבר האתר gregoryg.
ניתן להוריד את קובץ הסקריפט שעושה את עבודת ה"שכנוע" כך שמערכת ההפעלה "תחשוב" שבישראל משתמשים ב-NTSC ולא ב-PAL, מאזור ההורדות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... eA&show=10
יש לקרא את ההוראות בעיון!
אורן.
והכל...תודודת לעבודתו של חבר האתר gregoryg.
ניתן להוריד את קובץ הסקריפט שעושה את עבודת ה"שכנוע" כך שמערכת ההפעלה "תחשוב" שבישראל משתמשים ב-NTSC ולא ב-PAL, מאזור ההורדות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... eA&show=10
יש לקרא את ההוראות בעיון!
אורן.
אילו היה אפשרי ב-MCE לקנפג טיונרים בנפרד, זה היה עובד. אבל MCE מוחק קינפג הקודם בזמן השינוים. אפשר אולי לשחק עם REGISTRY ולעשות MERGE בין שני הטיונריםrafid כתב:האם הסקריפט מאפשר להשתמש בשני סוגי טיונרים שונים כלומר אחד PAL והשני NTSC ?...
ניסיתי ואכן סוף סוף אפשר להשלים את הwizard של Vista MCE עם כרטיס הPVR150 MCE NTSC שלי!
כאיש תוכנה אני גם רוצה להביע את הערכתי לפתרון הנאה שgregoryg סיפק, הרצה של סקריפט בודד שדואג לכל הבלגן, וגם מסוגל לבצע roll-back במקרה של בעיה. באמת כל הכבוד לך!
בזכות הסקריפט יש לי עכשיו Live TV, אבל - הכרטיס מתעקש לפרש את כניסת הוידאו שלי (S-Video) כNTSC. התוצאה היא תמונה שחור-לבן מרצדת, כנהוג במקרים כאלה. האם מישהו יודע כיצד לכפות על הכרטיס מוד PAL?
תודה!
כאיש תוכנה אני גם רוצה להביע את הערכתי לפתרון הנאה שgregoryg סיפק, הרצה של סקריפט בודד שדואג לכל הבלגן, וגם מסוגל לבצע roll-back במקרה של בעיה. באמת כל הכבוד לך!
בזכות הסקריפט יש לי עכשיו Live TV, אבל - הכרטיס מתעקש לפרש את כניסת הוידאו שלי (S-Video) כNTSC. התוצאה היא תמונה שחור-לבן מרצדת, כנהוג במקרים כאלה. האם מישהו יודע כיצד לכפות על הכרטיס מוד PAL?
תודה!
מה קורה אם משנים REGISTRY כפי שמתואר ב http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html
האם זה עוזר לכרטיסי Hauppauge?
האם זה עוזר לכרטיסי Hauppauge?
gregoryg,
הלינק ששלחת עזר עבור XP, אבל בויסטה הכל שונה, וזה לא משפיע (לפחות אצלי).
אגב, התכנה שבאה עם הכרטיס, WinTv2000, עובדת מצויין. זה רק MCE שמתעקש להחליט לבד על הפורמט, מגלה שזה NTSC, ועושה את הנזק הזה.
שורה תחתונה, לאחר עוד שעתיים של חיפושים ונסיונות - לא הצלחתי.
מישהו?...
הלינק ששלחת עזר עבור XP, אבל בויסטה הכל שונה, וזה לא משפיע (לפחות אצלי).
אגב, התכנה שבאה עם הכרטיס, WinTv2000, עובדת מצויין. זה רק MCE שמתעקש להחליט לבד על הפורמט, מגלה שזה NTSC, ועושה את הנזק הזה.
שורה תחתונה, לאחר עוד שעתיים של חיפושים ונסיונות - לא הצלחתי.
מישהו?...
היום ניסיתי לקנפג VISTA ומצאתי שני טיפים חדשים:
1. יציאה מ YES היא COMPOSITE וכניסה של הכרטיס היא SVIDEO. בזמן הקינפוג, MCE מראה תמונה בשחור לבן כאשר בוחרים ב SVIDEO. בחירת COMPOSITE מראה תמונה מסורבלת בזמן קינפוג, אבל תמונה טובה ב LIVETV.
2. אם לאחר קינפוג MCE התמונה לא טובה כאשר נבחר COMPOSITE, קינפגתי אותו TUNER גם ב SAGETV והוא "תיקן" את MCE
עדין יש לי בעית AUDIO שנשמע רע, אבל תמונה טובה. נראה כי DRIVER של NVIDIA DUALTV יותר מדי יתידד עם MCE ומכתיב לו בחירת AUDIO ב NTSC. אם מישהו יכול לתת כיוון מאוד אשמח
1. יציאה מ YES היא COMPOSITE וכניסה של הכרטיס היא SVIDEO. בזמן הקינפוג, MCE מראה תמונה בשחור לבן כאשר בוחרים ב SVIDEO. בחירת COMPOSITE מראה תמונה מסורבלת בזמן קינפוג, אבל תמונה טובה ב LIVETV.
2. אם לאחר קינפוג MCE התמונה לא טובה כאשר נבחר COMPOSITE, קינפגתי אותו TUNER גם ב SAGETV והוא "תיקן" את MCE
עדין יש לי בעית AUDIO שנשמע רע, אבל תמונה טובה. נראה כי DRIVER של NVIDIA DUALTV יותר מדי יתידד עם MCE ומכתיב לו בחירת AUDIO ב NTSC. אם מישהו יכול לתת כיוון מאוד אשמח