תליית טלוויזיה 65' עם זרוע
תלוי בך. יש היום זרועות מאוד חזקות שתומכות יפה גם הגדלים 65 ומעלה.
אני גם עם סוני 65 והיא יושבת לי על מזנון וזה סבבה. ביום עוד כמה ימים אני מעביר אותה לזרוע NB P6.
אני עושה את זה כי לצערי החלל שלי גורם לי לשבת מעט קרוב לטלויזיה ועם זרוע אני ארוויח עוד 10 ס"מ מרחק. גם עם זרוע כזאת אתה יכול לקרב את המסך עד 50 ס''מ אליך ואז כשאתה רואה תכנים איכותיים אתה מקרב, תכנים פחות איכותיים מרחיק
והיא כמעט כמו צמוד קיר. פחות מ6 ס''מ מרחק מינימלי מהקיר.
אני גם עם סוני 65 והיא יושבת לי על מזנון וזה סבבה. ביום עוד כמה ימים אני מעביר אותה לזרוע NB P6.
אני עושה את זה כי לצערי החלל שלי גורם לי לשבת מעט קרוב לטלויזיה ועם זרוע אני ארוויח עוד 10 ס"מ מרחק. גם עם זרוע כזאת אתה יכול לקרב את המסך עד 50 ס''מ אליך ואז כשאתה רואה תכנים איכותיים אתה מקרב, תכנים פחות איכותיים מרחיק
והיא כמעט כמו צמוד קיר. פחות מ6 ס''מ מרחק מינימלי מהקיר.
אואה..זרוע מאוד יקרה02/11/2020 23:48Yuvalfrr כתב: תלוי בך. יש היום זרועות מאוד חזקות שתומכות יפה גם הגדלים 65 ומעלה.
והיא כמעט כמו צמוד קיר. פחות מ6 ס''מ מרחק מינימלי מהקיר....
מה רע בזרועות ברקן כמו זאת למשל? https://ksp.co.il/?uin=31600
אתה תולה בעצמך את הטלוויזיה? או מביא מישהו?
הם מתקינים לך?03/11/2020 12:58Yuvalfrr כתב: בהתחלה חשבתי על ברקן, הם טובים.
אני פשוט לא רוצה בלגאן עם ישפאר שאולי אם יהיה מימוש אחריות יגידו שמישהו אחר התקין וכו'
הם עובדים רק עם p4 למסכים קטנים וp6 לגדולים...
09971170009/11/2020 13:31ranrubin1 כתב:איך אני יכול לפנות אליהם שיתקינו לי את הזרוע?...
וכמה עלתה לך הזרוע+התקנה ?...
ההתקנה היא מטעם ברימאג.
אני התקנתי היום את הp6 על 65" ומדובר בזרוע מעולה. מלא אפשרויות כוונון, יציבה וכמובטח פחות מ6 ס''מ מהקיר במצב סגור.
הזרוע הזו יקרה מאוד היא עולה מינימום 500 שח. ברימאג התקינו לי עבור 590 שח כולל הזרוע כולל ההתקנה. המתקין עשה עבודה נהדרת, קיבל טיפ.
שווה למי שצריך/רוצה זרוע ולא צמוד קיר.
אני קניתי את הזרוע הזו והיא מעולה...
הלכתי על זרוע ל-80 אינטצ' בשביל ללכת על בטוח, עלה לי 190 ש"ח באפליקציה של KSP.
קיפול והטייה למסכים עד 80 אינטש SIH Premium 754
https://ksp.co.il/?uin=48714&select=.45 ... 7%99%D7%94
מאוד זולה ועושה אחלה עבודה כבר הרבה זמן.
הלכתי על זרוע ל-80 אינטצ' בשביל ללכת על בטוח, עלה לי 190 ש"ח באפליקציה של KSP.
קיפול והטייה למסכים עד 80 אינטש SIH Premium 754
https://ksp.co.il/?uin=48714&select=.45 ... 7%99%D7%94
מאוד זולה ועושה אחלה עבודה כבר הרבה זמן.
לא רוצה להעיק, אבל יש מצב בזמנך לצלם לי כמה תמונות?09/11/2020 13:47Yuvalfrr כתב:09971170009/11/2020 13:31ranrubin1 כתב:
איך אני יכול לפנות אליהם שיתקינו לי את הזרוע?
וכמה עלתה לך הזרוע+התקנה ?...
ההתקנה היא מטעם ברימאג.
אני התקנתי היום את הp6 על 65" ומדובר בזרוע מעולה. מלא אפשרויות כוונון, יציבה וכמובטח פחות מ6 ס''מ מהקיר במצב סגור.
הזרוע הזו יקרה מאוד היא עולה מינימום 500 שח. ברימאג התקינו לי עבור 590 שח כולל הזרוע כולל ההתקנה. המתקין עשה עבודה נהדרת, קיבל טיפ.
שווה למי שצריך/רוצה זרוע ולא צמוד קיר....
עד שכיווננתי אותה מושלם אני לא כ"כ רוצה לגעת.09/11/2020 15:55ranrubin1 כתב:לא רוצה להעיק, אבל יש מצב בזמנך לצלם לי כמה תמונות?09/11/2020 13:47Yuvalfrr כתב:
099711700
ההתקנה היא מטעם ברימאג.
שווה למי שצריך/רוצה זרוע ולא צמוד קיר.......
אבל יש ביוטיוב סרטונים שאפשר לראות הכל. מה שהכי מדהים זה שהמסך פחות מ6 ס''מ מהקיר , הדגם הזול שהוצע לך הוא בדיוק כפול. אבל גם חצי מחיר...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
סתם משהו שגיליתי על ה-P6 אחרי שנכנסתי לאתר היצרן (ראו את ה-URL בסרטון. האתר לא באנגלית אבל מספיק ברור) ורציתי לשתף:
1. הזרוע אכן עד משקל 45 קילו שהם 100 ליברות. ל-LED 85 וגם ל-OLED 77 זה גבולי מאוד ואני לא מת על זה (בלשון המעטה) שהם משתמשים עבורן ב-P6 רק כי הם רגילים לעבוד עם זה שנים למסכים של 65-75.
2. המחיר של P6 צריך להיות סביב 250 שקל ולא 600 כמו שרואים ב-ZAP. למספר הזה אני מגיע לפי מחירים ופרופורציות למחיר P4 בחו"ל ולראייה זרועות דומות של המתחרים הן בסדרי בגודל האלה של 250. אם תשאלו אותי יש כאן תרגיל מסחרי (די מסריח לטעמי) שהיבואן שומר על מחיר גבוה באופן מלאכותי לטובת המתקינים שעובדים בלעדית עם P6. ככה כשאתה שומע שאתה צריך לשלם 590 על שדרוג זרוע (כי לכאורה מגיעה לך התקנה חינם עם מתקן צמוד קיר) אתה הרבה יותר רגוע כשאתה רואה בזאפ שזה המחיר שלה. את היית רואה שהוא 250 שקל, היית מתעצבן שהם רוצים עוד 350 שקל רק על ההתקנה שלה שחשבת שמגיעה לך בחינם.
1. הזרוע אכן עד משקל 45 קילו שהם 100 ליברות. ל-LED 85 וגם ל-OLED 77 זה גבולי מאוד ואני לא מת על זה (בלשון המעטה) שהם משתמשים עבורן ב-P6 רק כי הם רגילים לעבוד עם זה שנים למסכים של 65-75.
2. המחיר של P6 צריך להיות סביב 250 שקל ולא 600 כמו שרואים ב-ZAP. למספר הזה אני מגיע לפי מחירים ופרופורציות למחיר P4 בחו"ל ולראייה זרועות דומות של המתחרים הן בסדרי בגודל האלה של 250. אם תשאלו אותי יש כאן תרגיל מסחרי (די מסריח לטעמי) שהיבואן שומר על מחיר גבוה באופן מלאכותי לטובת המתקינים שעובדים בלעדית עם P6. ככה כשאתה שומע שאתה צריך לשלם 590 על שדרוג זרוע (כי לכאורה מגיעה לך התקנה חינם עם מתקן צמוד קיר) אתה הרבה יותר רגוע כשאתה רואה בזאפ שזה המחיר שלה. את היית רואה שהוא 250 שקל, היית מתעצבן שהם רוצים עוד 350 שקל רק על ההתקנה שלה שחשבת שמגיעה לך בחינם.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הסרטון מראה מתקן עד ״7009/11/2020 16:43Yuvalfrr כתב:עד שכיווננתי אותה מושלם אני לא כ"כ רוצה לגעת....
אבל יש ביוטיוב סרטונים שאפשר לראות הכל. מה שהכי מדהים זה שהמסך פחות מ6 ס''מ מהקיר , הדגם הזול שהוצע לך הוא בדיוק כפול. אבל גם חצי מחיר...
...
בדיקה מעניינת עשית ואתה כנראה צודק. אני שילמתי 590 (ועוד 50 טיפ) ההרגשה טובה כי ראיתי מחיר גבוה בכל האתרים. הכי נמוך שמצאתי היה 499 שח בערך. לעומת זאת בחו"ל ראיתי מחירים של חצי ופחות. אמרתי לעצמי שזה כנראה פשוט תחום חסר תחרות והמחירים גבוהים בארץ. כנראה שיש פה איזה דיל מסריח. סוני (ישפאר/ברימאג) היו שמחים להתקין לי בחינם את המתקן צמוד קיר אבל כשמדובר בזרוע הזו מחיר התקנה מלא. הרגשתי שלפחות אני זוכה לסבסוד על מחיר הזרוע שזה נכון בהתאם למחירים בשוק אבל כנראה אלה מחירים מזויפים.30/11/2020 12:06Alon_Solo כתב: סתם משהו שגיליתי על ה-P6 אחרי שנכנסתי לאתר היצרן (ראו את ה-URL בסרטון. האתר לא באנגלית אבל מספיק ברור) ורציתי לשתף:
2. המחיר של P6 צריך להיות סביב 250 שקל ולא 600 כמו שרואים ב-ZAP. למספר הזה אני מגיע לפי מחירים ופרופורציות למחיר P4 בחו"ל ולראייה זרועות דומות של המתחרים הן בסדרי בגודל האלה של 250. אם תשאלו אותי יש כאן תרגיל מסחרי (די מסריח לטעמי) שהיבואן שומר על מחיר גבוה באופן מלאכותי לטובת המתקינים שעובדים בלעדית עם P6. ככה כשאתה שומע שאתה צריך לשלם 590 על שדרוג זרוע (כי לכאורה מגיעה לך התקנה חינם עם מתקן צמוד קיר) אתה הרבה יותר רגוע כשאתה רואה בזאפ שזה המחיר שלה. את היית רואה שהוא 250 שקל, היית מתעצבן שהם רוצים עוד 350 שקל רק על ההתקנה שלה שחשבת שמגיעה לך בחינם....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@Yuvalfrr
לא רציתי לבאס... התחלתי מזה שלא הצלחתי להבין למה ה-P6 כ"כ יקרה למרות מפרט לא מפרשים במיוחד אז ניסיתי להבין לעומק מה מיוחד בה בהשוואה לזרועות ברקן שעולות 220-270 ובעלות בכושר נשיאה עדיף. עד שבסוף ההסבר היחיד שמצאתי כתוב לעיל. נזכרתי איך כולם סיפרו שהמתקין מראה להם את המחיר בזאפ כדי שירגישו טוב ונפל לי האסימון שיש כאן משהו מעבר.
לא רציתי לבאס... התחלתי מזה שלא הצלחתי להבין למה ה-P6 כ"כ יקרה למרות מפרט לא מפרשים במיוחד אז ניסיתי להבין לעומק מה מיוחד בה בהשוואה לזרועות ברקן שעולות 220-270 ובעלות בכושר נשיאה עדיף. עד שבסוף ההסבר היחיד שמצאתי כתוב לעיל. נזכרתי איך כולם סיפרו שהמתקין מראה להם את המחיר בזאפ כדי שירגישו טוב ונפל לי האסימון שיש כאן משהו מעבר.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@Yuvalfrr
האם ייתכן שמדובר במתקן התלייה הזה?
https://www.amazon.co.uk/Ergosolid-Univ ... B08GKWLN8L
אם כן, מחירו 25 פאונד באנגליה, ועם משלוח לארץ בתוספת של 50 פאונד, המחיר הכולל הוא בסביבות 310 ש"ח....
https://www.amazon.co.uk/Ergosolid-Univ ... B08GKWLN8L
אם כן, מחירו 25 פאונד באנגליה, ועם משלוח לארץ בתוספת של 50 פאונד, המחיר הכולל הוא בסביבות 310 ש"ח....
זה שלוקחים על זה בארץ 600 שקל זה חצי ביזיון.
המחיר של המתקן באליאקספרס הוא 30-40 דולר, והבעיה שהמשלוח מיקר אותו מאוד.
לפחות יש בארץ במחירים יותר שפויים -
https://www.electronic-store.co.il/prod ... ו-מפרקי-3/
המחיר של המתקן באליאקספרס הוא 30-40 דולר, והבעיה שהמשלוח מיקר אותו מאוד.
לפחות יש בארץ במחירים יותר שפויים -
https://www.electronic-store.co.il/prod ... ו-מפרקי-3/