ירידות מחיר בסוני סדרת xh90
לא יודע ספציפית אבל באופן כללי מחיר באתר זה בולשיט אחד גדול ברוב המקרים, לפחות במוצרים יקרים כאלה.
עד שלא תלך לחנות ותתמקח (כדאי להתקשר לפני לרחרח שיש על מה, שלא תבוא סתם) לא יתנו לך הצעת מחיר תחרותית.
זה מעין שיטה פה בארץ להתמודד עם התחרות... אנשים מעדיפים לקבל הרבה הנחה מאשר לקנות איפה שהכי זול.
עד שלא תלך לחנות ותתמקח (כדאי להתקשר לפני לרחרח שיש על מה, שלא תבוא סתם) לא יתנו לך הצעת מחיר תחרותית.
זה מעין שיטה פה בארץ להתמודד עם התחרות... אנשים מעדיפים לקבל הרבה הנחה מאשר לקנות איפה שהכי זול.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
הסדרה הזאת ישנה ועומדת להיות מוחלפת או שהיא חדשה?
סדרה חדשה ודגם אחלה. יש לה עוד איזה חצי שנה עד שהיא תוחלף....
עם כל הכבוד, זה מסך שב65" לא שווה מעל 4000 שקלים.
הוא נמכר כבר מזמן בבריטניה ב4400 (עם 20% מע"מ) ובארהב ב980$ שהם כ3300 שקלים (תוסיפו מע"מ - קיבלתם 3900).
אז להתנהג כאילו 5500 זה איזה דיל גדול זה פשוט בזיון ואל תשתפו עם זה פעולה, בבקשה.
אם אתם באמת לא מגיבים מטעם אל תתנהגו ככאלה.
הוא נמכר כבר מזמן בבריטניה ב4400 (עם 20% מע"מ) ובארהב ב980$ שהם כ3300 שקלים (תוסיפו מע"מ - קיבלתם 3900).
אז להתנהג כאילו 5500 זה איזה דיל גדול זה פשוט בזיון ואל תשתפו עם זה פעולה, בבקשה.
אם אתם באמת לא מגיבים מטעם אל תתנהגו ככאלה.
skinnyq, ממתי המחירים בארץ קרובים לארה"ב ובריטניה? אם לא נשתף פעולה לא נקנה טלויזיות כי לנצח המחירים יהיו הרבה יותר יקרים עם מע"מ, יבוא, אינפלציה ופשוט מחירים גרועים.
אני קניתי 65 xh95 ב6700 וממש לא מרגיש פרייאר כי יחסית לארץ זה מחיר פצצה. יחסית לחו"ל זה מחיר ***.
אני קניתי 65 xh95 ב6700 וממש לא מרגיש פרייאר כי יחסית לארץ זה מחיר פצצה. יחסית לחו"ל זה מחיר ***.
נראה לי שזה יותר שבארץ סיוט לייבא משהו וכל העלויות מסביב גבוהות יותר. ככה אין תחרות ביבוא ואפשר להתחזר. ולייבא עצמאית גם לא פרקטי עם עלויות המשלוח של רוב המוצרים.02/11/2020 22:06skinnyq כתב: תרוצים. באנגליה יש מע"מ של 20 אחוז. זה מיובא גם לשם (וגם לארה"ב) ויש להם אינפלציה דומה.
ישראלים הם פשוט צרכנים אימפולסיבים וגרועים....
אתה טועה, מטעה, וחבל.02/11/2020 22:06skinnyq כתב: תרוצים. באנגליה יש מע"מ של 20 אחוז. זה מיובא גם לשם (וגם לארה"ב) ויש להם אינפלציה דומה.
ישראלים הם פשוט צרכנים אימפולסיבים וגרועים....
בישראל יש הרבה רגולציה על שוק קטן, וזה מועמס, בסופו של דבר, על הצרכן.
כל יבוא בארץ דורש המון בירוקרטיה, ואישורי מכון תקנים, וכל מיני צרות למיניהם, שהעלות שלהם מגולגלת על הצרכן.
בנוסף - מעבדות שירות, תרגום לעברית, חלפים, מלאים, וכו' - וכל זה על שוק קטן יחסית.
יש לי כמה חברים שעוסקים ביבוא מוצרים (לא בהיקפים כמו של ישפאר, אבל עדיין) - ומוכרים דברים *הרבה* יותר יקר מאשר באנגליה, וסובלים ממתח רווחים נמוך מאוד. והלקוחות שלהם מזמינים מחו"ל ב-3/4 מחיר כולל משלוח לארץ, וטוענים שהם חזירים, אבל הם לא חזירים. פשוט השוק והרגולציה פה מתעללים ביבואנים.
בסופו של דבר, יש מספיק תחרות בין סוני/סמסונג/LG, ועדיין המחירים גבוהים. זה אומר משהו.
@slarti
אני לא אכנס לזה אבל אני דיי בטוח שאתה מגיב מטעם או בעל עניין כלשהו. כל מי שעיניו בראשו יכול לראות את זה מהיסטורית התגובות שלך.
ולגוף העניין, אין שום הצדקה לפער של 40% במקרה הטוב אחרי מע"מ ממדינה עם מע"מ גבוה משלנו.
לא סיפקת שום הוכחה שהעלות של יבואן לישראל גבוהה ב40% מהעלות של יבואן לבריטניה וזה כל מה שמשנה.
היבואנים בארץ הם חזירים ויבוא יום והציבור לא יסבול את זה יותר. כך לפחות אני מקווה.
"בסופו של דבר, יש מספיק תחרות בין סוני/סמסונג/LG, ועדיין המחירים גבוהים. זה אומר משהו."
על תיאום מחירים, שמעת?
אני לא אכנס לזה אבל אני דיי בטוח שאתה מגיב מטעם או בעל עניין כלשהו. כל מי שעיניו בראשו יכול לראות את זה מהיסטורית התגובות שלך.
ולגוף העניין, אין שום הצדקה לפער של 40% במקרה הטוב אחרי מע"מ ממדינה עם מע"מ גבוה משלנו.
לא סיפקת שום הוכחה שהעלות של יבואן לישראל גבוהה ב40% מהעלות של יבואן לבריטניה וזה כל מה שמשנה.
היבואנים בארץ הם חזירים ויבוא יום והציבור לא יסבול את זה יותר. כך לפחות אני מקווה.
"בסופו של דבר, יש מספיק תחרות בין סוני/סמסונג/LG, ועדיין המחירים גבוהים. זה אומר משהו."
על תיאום מחירים, שמעת?
נערך לאחרונה על ידי skinnyq ב 03/11/2020 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה הכל קשור למה שהולך בחו"ל...המחיר של 950 לא יורד באופן חד ולע7מת זאת ה900 בשלב מסוים היה בסייל פחות מ1000 דולר לדגם 65...מכרו מלא יחידות....
- mythrandir
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאלה למביני עיניין בעקבות ירידת המחיר על הסוני...
הייתי די נעול על ה Q70T וכבר הייתי ממש לפני רכישה , בגודל 75
לאחר הפוסט התחלתי להסתכל יותר על הסוני 9096 והמחיר ירד ברוב המקומות ל 8490 כולל התקנה והובלה
הפערים כבר לא גדולים כ"כ (במיוחד שיש לי קופון לעוד 200 ש"ח הנחה ....תופס גם לסמסונג )
8300
שווה את ההפרש מהסמסונג ?
יש צפי לירידה נוספת במחירים ? (גם סמסונג וגם לסוני) או שזה המחירים לבלאק פרידיי וכנראה ישארו ככה
תודה רבה על העזרה , אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מבצע רכישה
תודה רבה
הייתי די נעול על ה Q70T וכבר הייתי ממש לפני רכישה , בגודל 75
לאחר הפוסט התחלתי להסתכל יותר על הסוני 9096 והמחיר ירד ברוב המקומות ל 8490 כולל התקנה והובלה
הפערים כבר לא גדולים כ"כ (במיוחד שיש לי קופון לעוד 200 ש"ח הנחה ....תופס גם לסמסונג )
8300
שווה את ההפרש מהסמסונג ?
יש צפי לירידה נוספת במחירים ? (גם סמסונג וגם לסוני) או שזה המחירים לבלאק פרידיי וכנראה ישארו ככה
תודה רבה על העזרה , אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מבצע רכישה
תודה רבה