ps3 בחיבור גם לLCD וגם לרשת אינטרנט - מה נדרש?
עצם העובדה שאתה כותב את ההודעה הזאת מראה שיש לך כבר חיבור אינטרנט בבית.
אתה צריך להשתמש בראוטר קווי במידה והפלייסטיישן נמצא לידו, או בראוטר אלחוטי במידה והפלייסטיישן לא נמצא ליד.
אתה בעצם צריך רשת ביתית (אלחוטית או קווית בהתאם..).
אתה צריך להשתמש בראוטר קווי במידה והפלייסטיישן נמצא לידו, או בראוטר אלחוטי במידה והפלייסטיישן לא נמצא ליד.
אתה בעצם צריך רשת ביתית (אלחוטית או קווית בהתאם..).
- Trickster79
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
תשובה
נכון, אפשר לגלוש (אך לא באתרים בעברית) דרך הPS3, להוריד כל מיני דמואים מPSN
והכי חשוב - לנגן סרטים/תמונות ושירים מהמחשב.
אם ניגון השירים/תמונות/ סרטים קורצת לך - תקנה ראוטר אלחוטי (במידה והבית שלך לא ענק / כמה מפלסים ותתרחק מD-LINK!) חוץ מההתקנה של הראוטר לא ידרש ממך לעשות הרבה בPS3
ובנוגע לשאלתך, אני צריך עוד קצת מידע, יש לך כבר אינטרנט בבית ? אם כן איפה המודם נמצא עכשיו, אם לא - אז כן אתה צריך להתחבר לאינטרנט דרך הוט/יס/בזק, לקבל מודם (לא USB, רק Ethernet) ולרכוש ראוטר והקמת רשת ביתית אלחוטית.
אם ניגון השירים/תמונות/ סרטים קורצת לך - תקנה ראוטר אלחוטי (במידה והבית שלך לא ענק / כמה מפלסים ותתרחק מD-LINK!) חוץ מההתקנה של הראוטר לא ידרש ממך לעשות הרבה בPS3
ובנוגע לשאלתך, אני צריך עוד קצת מידע, יש לך כבר אינטרנט בבית ? אם כן איפה המודם נמצא עכשיו, אם לא - אז כן אתה צריך להתחבר לאינטרנט דרך הוט/יס/בזק, לקבל מודם (לא USB, רק Ethernet) ולרכוש ראוטר והקמת רשת ביתית אלחוטית.
Re: תשובה
יש לי אינטרנט דרך חיבור ADSL כאשר יש לי מודם קווי של בזק בחיבור למחשב בחדש שאינו קרוב לסלון. אני מבין ממה שכתבת שלPS3 אין מודם פנימי ולכן צריך ראוטר אלחוטי (האם ראוטר כזה משמש כמודם ? האם אין צורך גם במודם בנוסף?).Trickster79 כתב:נכון, אפשר לגלוש (אך לא באתרים בעברית) דרך הPS3, להוריד כל מיני דמואים מPSN
ובנוגע לשאלתך, אני צריך עוד קצת מידע, יש לך כבר אינטרנט בבית ? אם כן איפה המודם נמצא עכשיו, אם לא - אז כן אתה צריך להתחבר לאינטרנט דרך הוט/יס/בזק, לקבל מודם (לא USB, רק Ethernet) ולרכוש ראוטר והקמת רשת ביתית אלחוטית....
תודה
על מנת לצרף את הפלייסטיישן לרשת ביתית אלחוטית, אתה חייב ראוטר (נתב) אלחוטי.
לפלייסטיישן (במידה ורכשת את גירסאת ה-60 ג'יגה הרשמית בישראל) יש תמיכה ב-WiFi (כלומר סיגנלים אלחוטיים) ולכן הוא יזהה את הראוטר האלחוטי.
הראוטר משמש כמודם, אך אני חושב שתצטרך לחבר למחשב כרטיס רשת אלחוטי, אבל אל תיקח אותי במילה, כי אני לא כל כך בטוח לגבי זה. (אצלי עשיתי קומבינה עם ה-Alcatel שלי
)
לפלייסטיישן (במידה ורכשת את גירסאת ה-60 ג'יגה הרשמית בישראל) יש תמיכה ב-WiFi (כלומר סיגנלים אלחוטיים) ולכן הוא יזהה את הראוטר האלחוטי.
הראוטר משמש כמודם, אך אני חושב שתצטרך לחבר למחשב כרטיס רשת אלחוטי, אבל אל תיקח אותי במילה, כי אני לא כל כך בטוח לגבי זה. (אצלי עשיתי קומבינה עם ה-Alcatel שלי
- Trickster79
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי
הנה הממלצה שלי.
* תרכוש ראוטר אלחוטי (250 ש"ח פחות או יותר) Level1,Edimax הם החביבים עלי.
* את המודם של בזק אתה צריך לחבר לראוטר (ליציאת WAN) ואת המחשב ליציאות 1-4 (לא משנה איזה).
* תגדיר רשת אלחוטית בבית, עם / בלי הצפנה החלטה שלך.
* בדוק את ההנחיות בעמוד הנ"ל
http://manuals.playstation.net/document ... eless.html
וזהו, חשוב לציין שכדי להנות משירות הPlaystation@Store אתה צריך יוזר אירופאי/אמריקאי/יפני, לי יש שלושה יוזרים כי החנויות לא מסונכרנות ואתה יכול למצוא דמואים שיש בחנות האירופאית אשר לא מופיעים באמריקאית.
בנוסף, עכשיו שהPS3 אלחוטי אתה יכול להנות מכל המוסיקה/תמונות והסרטים במחשב שלך ע"י הקמת Media Server דבר שלוקח בדיוק דקה וחצי במדיה פלייר 11.
* תרכוש ראוטר אלחוטי (250 ש"ח פחות או יותר) Level1,Edimax הם החביבים עלי.
* את המודם של בזק אתה צריך לחבר לראוטר (ליציאת WAN) ואת המחשב ליציאות 1-4 (לא משנה איזה).
* תגדיר רשת אלחוטית בבית, עם / בלי הצפנה החלטה שלך.
* בדוק את ההנחיות בעמוד הנ"ל
http://manuals.playstation.net/document ... eless.html
וזהו, חשוב לציין שכדי להנות משירות הPlaystation@Store אתה צריך יוזר אירופאי/אמריקאי/יפני, לי יש שלושה יוזרים כי החנויות לא מסונכרנות ואתה יכול למצוא דמואים שיש בחנות האירופאית אשר לא מופיעים באמריקאית.
בנוסף, עכשיו שהPS3 אלחוטי אתה יכול להנות מכל המוסיקה/תמונות והסרטים במחשב שלך ע"י הקמת Media Server דבר שלוקח בדיוק דקה וחצי במדיה פלייר 11.
להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים).
וואו, את זה לא ידעתיSagiBarak כתב:להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים)....
זה אומר בעצם שבאמצעות ה-PS3 אני יכול לראות סרטי HD בכל פורמט? כולל MKV, H264, DIVX HD וכו'?
האם זה יכול גם להציג כתוביות בעברית?
ושאלה אחרונה, קצת טפשית: האם הוא מסוגל לעשות ZOOM לתמונה ביחס 1:2.35 כך שתמלא את כל המסך?
תודה!
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
שגיא, אני חושב שכן ישנה הגבלה של פורמטים בקבצי וידאו.SagiBarak כתב:להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים)....
אני דווקא הבנתי שאין, כי זה עושה המרה On the fly לפורמט של הפלייסטיישן.urik79 כתב:שגיא, אני חושב שכן ישנה הגבלה של פורמטים בקבצי וידאו.SagiBarak כתב:להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים).......
אבל יכול להיות שלא הבנתי נכון, הייתי מציע לבדוק את זה.
עין כחולה, ברגע שתנסה להעביר להארד דיסק של הפלייסטיישן קובץ שהפלייסטיישן לא תומך בו, זה יבקש ממך להכניס אמצעי אחסון אחר בשביל להוריד אליו. (ניסיתי..)