ps3 בחיבור גם לLCD וגם לרשת אינטרנט - מה נדרש?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
blueye1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

הבנתי שה - PS3 יכול להתחבר לאינטרנט וניתן לגלוש דרכו. רציתי לשאול איזה תשתית יש להכין לצורך כך ליד הLCD. במילים אחרות, האם צריך פשוט שקע טלפון? אם אתחבר דרך הוט האם צריך משהו אחר לכך?

תודה

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

עצם העובדה שאתה כותב את ההודעה הזאת מראה שיש לך כבר חיבור אינטרנט בבית.
אתה צריך להשתמש בראוטר קווי במידה והפלייסטיישן נמצא לידו, או בראוטר אלחוטי במידה והפלייסטיישן לא נמצא ליד.
אתה בעצם צריך רשת ביתית (אלחוטית או קווית בהתאם..).

Trickster79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
קיבל תודות: 11 פעמים
יצירת קשר:

תשובה

שליחה #3 

נכון, אפשר לגלוש (אך לא באתרים בעברית) דרך הPS3, להוריד כל מיני דמואים מPSN
והכי חשוב - לנגן סרטים/תמונות ושירים מהמחשב.

אם ניגון השירים/תמונות/ סרטים קורצת לך - תקנה ראוטר אלחוטי (במידה והבית שלך לא ענק / כמה מפלסים ותתרחק מD-LINK!) חוץ מההתקנה של הראוטר לא ידרש ממך לעשות הרבה בPS3

ובנוגע לשאלתך, אני צריך עוד קצת מידע, יש לך כבר אינטרנט בבית ? אם כן איפה המודם נמצא עכשיו, אם לא - אז כן אתה צריך להתחבר לאינטרנט דרך הוט/יס/בזק, לקבל מודם (לא USB, רק Ethernet) ולרכוש ראוטר והקמת רשת ביתית אלחוטית.

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

Trickster79, לגבי הפסקה האחרונה, אין טעם לקבל מודם אם הוא מתכנן לעשות רשת ביתית אלחוטית.
הוא יכול להזמין ראוטר אלחוטי דרך הספקית ואז גם הוא יקבל 100% תמיכה מהם.

blueye1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: תשובה

שליחה #5 

Trickster79 כתב:נכון, אפשר לגלוש (אך לא באתרים בעברית) דרך הPS3, להוריד כל מיני דמואים מPSN
והכי חשוב - לנגן סרטים/תמונות ושירים מהמחשב.

אם ניגון השירים/תמונות/ סרטים קורצת לך - תקנה ראוטר אלחוטי (במידה והבית שלך לא ענק / כמה מפלסים ותתרחק מD-LINK!) חוץ מההתקנה של הראוטר לא ידרש ממך לעשות הרבה בPS3

ובנוגע לשאלתך, אני צריך עוד קצת מידע, יש לך כבר אינטרנט בבית ? אם כן איפה המודם נמצא עכשיו, אם לא - אז כן אתה צריך להתחבר לאינטרנט דרך הוט/יס/בזק, לקבל מודם (לא USB, רק Ethernet) ולרכוש ראוטר והקמת רשת ביתית אלחוטית.
...
יש לי אינטרנט דרך חיבור ADSL כאשר יש לי מודם קווי של בזק בחיבור למחשב בחדש שאינו קרוב לסלון. אני מבין ממה שכתבת שלPS3 אין מודם פנימי ולכן צריך ראוטר אלחוטי (האם ראוטר כזה משמש כמודם ? האם אין צורך גם במודם בנוסף?).

תודה

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

על מנת לצרף את הפלייסטיישן לרשת ביתית אלחוטית, אתה חייב ראוטר (נתב) אלחוטי.
לפלייסטיישן (במידה ורכשת את גירסאת ה-60 ג'יגה הרשמית בישראל) יש תמיכה ב-WiFi (כלומר סיגנלים אלחוטיים) ולכן הוא יזהה את הראוטר האלחוטי.
הראוטר משמש כמודם, אך אני חושב שתצטרך לחבר למחשב כרטיס רשת אלחוטי, אבל אל תיקח אותי במילה, כי אני לא כל כך בטוח לגבי זה. (אצלי עשיתי קומבינה עם ה-Alcatel שלי :wink: )

Trickster79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
קיבל תודות: 11 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אוקיי :) הנה הממלצה שלי.
* תרכוש ראוטר אלחוטי (250 ש"ח פחות או יותר) Level1,Edimax הם החביבים עלי.
* את המודם של בזק אתה צריך לחבר לראוטר (ליציאת WAN) ואת המחשב ליציאות 1-4 (לא משנה איזה).
* תגדיר רשת אלחוטית בבית, עם / בלי הצפנה החלטה שלך.
* בדוק את ההנחיות בעמוד הנ"ל
http://manuals.playstation.net/document ... eless.html

וזהו, חשוב לציין שכדי להנות משירות הPlaystation@Store אתה צריך יוזר אירופאי/אמריקאי/יפני, לי יש שלושה יוזרים כי החנויות לא מסונכרנות ואתה יכול למצוא דמואים שיש בחנות האירופאית אשר לא מופיעים באמריקאית.
בנוסף, עכשיו שהPS3 אלחוטי אתה יכול להנות מכל המוסיקה/תמונות והסרטים במחשב שלך ע"י הקמת Media Server דבר שלוקח בדיוק דקה וחצי במדיה פלייר 11. :)

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

המלצה שלי: רשת אלחוטית עם הצפנה =]
אחרת השכנים שגרים דירה לידך יוכלו לקבל סיגנלים מהבית שלך =]

spot
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה #9 

יש אפשרות להעביר לפס3 סרטים מהמחשב דרך הרשת האלחוטית ולנגן אותם בLCD?

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים).

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #11 

SagiBarak כתב:להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
אבל אתה יכול לפתוח Media Server על המחשב (קל מאוד) ובעצם להזרים מדיה לפלייסטיישן ככה שאתה רואה תכנים דרכו, אך זה לא נשמע על ההארד דיסק שלו (אין הגבלה של פורמטים).
...
וואו, את זה לא ידעתי :o. מרשים ביותר.

זה אומר בעצם שבאמצעות ה-PS3 אני יכול לראות סרטי HD בכל פורמט? כולל MKV, H264, DIVX HD וכו'?

האם זה יכול גם להציג כתוביות בעברית?

ושאלה אחרונה, קצת טפשית: האם הוא מסוגל לעשות ZOOM לתמונה ביחס 1:2.35 כך שתמלא את כל המסך?

תודה!

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4320
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #12 

SagiBarak כתב:להעביר ל-PS3 כלומר לשמור על ההארד דיסק אתה יכול רק קבצי MP4 או סרטי DVD מקוריים או צרובים (DVD-R).
...
שגיא, אני חושב שכן ישנה הגבלה של פורמטים בקבצי וידאו.

blueye1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מה אי אפשר לשמור כל דבר על הדיסק הקשיח שלו??

שליחה #13 

מוזר לא. זה לא כמו דיסק של מחשב?

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

urik79 כתב:
...
שגיא, אני חושב שכן ישנה הגבלה של פורמטים בקבצי וידאו.
...
אני דווקא הבנתי שאין, כי זה עושה המרה On the fly לפורמט של הפלייסטיישן.
אבל יכול להיות שלא הבנתי נכון, הייתי מציע לבדוק את זה.

עין כחולה, ברגע שתנסה להעביר להארד דיסק של הפלייסטיישן קובץ שהפלייסטיישן לא תומך בו, זה יבקש ממך להכניס אמצעי אחסון אחר בשביל להוריד אליו. (ניסיתי..)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”