מחפש מערכת Mesh לבית פרטי, יש תשתית בזק עם הנתב Be שלהם... כרגע יש כמהAP ואני רוצה להמיר את הכל לMesh, בגדול בכל חדר יש נקודה קווית כך שאני צריך wifi בעיקר למוצרים מזדמנים וניידים...
חשוב שהרשת תהיה יציבה במחיר הגיוני. להבנתי הכי טוב להגדיר את המודם של בזק ובעתיד הוט כברידג' ולשים מערכת נפרדת... אבל להבנתי רצוי לחוד ומציאות לחוד ויש בעיה להפוך את הנתבים של החברות לברידג' ולכן עוד יותר מורכב למצוא מערכת שתדע לתת 2 רשתות נפרדות אבל לקבל רשת מהנתבים המעפנים של החברות...
אשמח לרעיונות.
פרטים טכניים על הבית 2 קומות 100מ כל אחת ומרתף 50 מ.
לא רוצה לעבור את ה800 ש"ח לפתרון Mesh מלא אם לא תהיה ברירה אוותר על חיבור המרתף ואשים לו AP...
תודה
Mesh עם רשת מפוצלת 2.4 ו5 במחיר הגיוני
לגבי ה-bridge אין בעיה. אצל הוט אפשר להפוך את ההוטבוקס שלהם ל-bridge ואצל בזק אמורים להיות דגמים שכן אפשרי להפוך ל-bridge (לא ה-Be; בכל מקרה על ה-Be הם לוקחים דמי שכירות גבוהים לא?). אם אתה לא מצליח לקבל מבזק ציוד שאפשר להפוך ל-bridge פשוט תלך על מודם/ראוטר זול לשימוש של מודם בלבד כגון ה-9970.
לגבי "לא רוצה לעבור את ה800 ש"ח לפתרון Mesh מלא", זה כנראה מגביל אותך לציוד סיני זול שלי אישית קשה להמליץ אבל יש חוות דעת טובות על ה-AX3 כאן וכנראה זה נכנס לתקציב שלך (על אף שלא ציינת כמה יחידות אתה מחפש...). אם אתה יכול לחכות, אולי שווה לבדוק ב-black friday איזה מבצעים תוכל למצוא.
לגבי "לא רוצה לעבור את ה800 ש"ח לפתרון Mesh מלא", זה כנראה מגביל אותך לציוד סיני זול שלי אישית קשה להמליץ אבל יש חוות דעת טובות על ה-AX3 כאן וכנראה זה נכנס לתקציב שלך (על אף שלא ציינת כמה יחידות אתה מחפש...). אם אתה יכול לחכות, אולי שווה לבדוק ב-black friday איזה מבצעים תוכל למצוא.