רכישת טלוויזיות LG OLED CX
שלום לכולם,
ה- Black Friday מתקרב אלינו בצעדי ענק וכבר התחלתי להבחין במבצעים שצצים בחו"ל.
אני מעוניין לרכוש 2 טלוויזיות LG מדגם CX.
אחת בגודל 77 אינץ'.
השניה בגודל 55 אינץ'.
מניסיונכם העשיר של בעלי הטלוויזיה פה בפורום, אשמח לקבל המלצה על חנויות בארץ.
מה שחשוב לי הוא שקודם כל השירות מעולה - שיש על מי לסמוך.
שנית כמובן, שהמחיר הוגן - בטח בתקופת המבצעים הקרובה.
שלישית - המקצועיות - שהם יודעים להתקין את הטלוויזיות, להסביר כל מה שצריך במידת הצורך וכדומה.
רביעית ואחרון - במידה ויש אפשרות לבצע טרייד אין על טלוויזיה "ישנה" (Sony x900 75inch המדהימה) באותה חנות זה גם בונוס.
תודה לכל המגיבים.
אחת בגודל 77 אינץ'.
השניה בגודל 55 אינץ'.
שלישית - המקצועיות - שהם יודעים להתקין את הטלוויזיות, להסביר כל מה שצריך במידת הצורך וכדומה.
רביעית ואחרון - במידה ויש אפשרות לבצע טרייד אין על טלוויזיה "ישנה" (Sony x900 75inch המדהימה) באותה חנות זה גם בונוס.
תודה לכל המגיבים.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מניסיון אישי שלי (ושל עוד כמה חברים בפורום), ממליץ על קרוסאובר:01/11/2020 20:31linyotam כתב: שלום לכולם,
אחת בגודל 77 אינץ'.
השניה בגודל 55 אינץ'.
תודה לכל המגיבים....
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... M0OTY0Nw==
The following line is true
The previous line is false
תודה רבה! אתקשר אליהם עכשיו.01/11/2020 23:50Moto כתב:מניסיון אישי שלי (ושל עוד כמה חברים בפורום), ממליץ על קרוסאובר:01/11/2020 20:31linyotam כתב: שלום לכולם,
אחת בגודל 77 אינץ'.
השניה בגודל 55 אינץ'.
תודה לכל המגיבים....
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... M0OTY0Nw==...
- CampofMusic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מעניין אם קרוסאובר יכולים לעשות מחיר טוב עם טלוויזיה+רסיבר+2 רמקולים..
- Moto
- חבר פעיל מאוד

מניסיון, המחירים שלהם מאוד תחרותיים (כבר הספקתי לרכוש דרכם 77GX, מסך גיימינג וגם רסיבר בדרך/ בהמשך). מדובר על שילוב מנצח של שירות ומחיר !06/11/2020 22:58CampofMusic כתב: מעניין אם קרוסאובר יכולים לעשות מחיר טוב עם טלוויזיה+רסיבר+2 רמקולים.....
- CampofMusic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי תודה על המענה, אני רוצה לרכוש 65CX עם רסיבר של Denon משהו בסדרת X2600 אני חושב ש-7.2 יספיקו לא צריך יותר מזה, מה שכן רוצה איתו Q ACOUSTICS Concept 20, נראלך אפשר להוציא מזה מחיר טוב? אני שם לב שהמחירים של שני המוצרים האלו(לא כולל הטלוויזיה) כרגע במחירים זולים באתרים מעניין אם אפשר לעשות דיל טוב.06/11/2020 23:38Moto כתב:מניסיון, המחירים שלהם מאוד תחרותיים (כבר הספקתי לרכוש דרכם 77GX, מסך גיימינג וגם רסיבר בדרך/ בהמשך). מדובר על שילוב מנצח של שירות ומחיר !06/11/2020 22:58CampofMusic כתב: מעניין אם קרוסאובר יכולים לעשות מחיר טוב עם טלוויזיה+רסיבר+2 רמקולים........
- Moto
- חבר פעיל מאוד

אם לא תנסה, לא תדע06/11/2020 23:47CampofMusic כתב:היי תודה על המענה, אני רוצה לרכוש 65CX עם רסיבר של Denon משהו בסדרת X2600 אני חושב ש-7.2 יספיקו לא צריך יותר מזה, מה שכן רוצה איתו Q ACOUSTICS Concept 20, נראלך אפשר להוציא מזה מחיר טוב? אני שם לב שהמחירים של שני המוצרים האלו(לא כולל הטלוויזיה) כרגע במחירים זולים באתרים מעניין אם אפשר לעשות דיל טוב.06/11/2020 23:38Moto כתב:
מניסיון, המחירים שלהם מאוד תחרותיים (כבר הספקתי לרכוש דרכם 77GX, מסך גיימינג וגם רסיבר בדרך/ בהמשך). מדובר על שילוב מנצח של שירות ומחיר !......
, דבר איתם - תחייג לחנות ותבקש הצעה מרועי (תוכל גם להגיד לו ששוחחנו אני (אדי) ואתה על הנושא.בהצלחה, בטוח שתהיה מרוצה מההצעה (ולא פחות חשוב גם מהשירות (אם ״חלילה״ תזדקק לו).
היי שלחתי לך הודעה פרטית06/11/2020 23:47CampofMusic כתב:היי תודה על המענה, אני רוצה לרכוש 65CX עם רסיבר של Denon משהו בסדרת X2600 אני חושב ש-7.2 יספיקו לא צריך יותר מזה, מה שכן רוצה איתו Q ACOUSTICS Concept 20, נראלך אפשר להוציא מזה מחיר טוב? אני שם לב שהמחירים של שני המוצרים האלו(לא כולל הטלוויזיה) כרגע במחירים זולים באתרים מעניין אם אפשר לעשות דיל טוב.06/11/2020 23:38Moto כתב:
מניסיון, המחירים שלהם מאוד תחרותיים (כבר הספקתי לרכוש דרכם 77GX, מסך גיימינג וגם רסיבר בדרך/ בהמשך). מדובר על שילוב מנצח של שירות ומחיר !......