Asus XT8 ax6600 עם פייבר 4k
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4800
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
אני כרגע תקוע עם הפייבר 4k כי זה הפתרון היחיד באזור שאני גר בו לקבל מהירות נורמלית (ואני מקבל 500 מלא בלי בעיה כל הזמן). הבעיה היחידה זה הכיסוי wifi והרשת המסכנה שלא עונה על הצרכים שלי.
חשבתי להשתדרג למערכת של אסוס שכרגע תעבוד רק כריפטרים (או AP) ובעתיד כשיהיה סיב אופטי (נניח 2030) או אפליקציה הוט מלאה (ואז אוכל להסתפק בהוטבוקס כמודם במצב ברידג').
מישהו ניסה את המערכת במצב כזה, שבעצם שתי היחידות אינן משמשות כראוטר ?
רעיונות אחרים ?
חשבתי להשתדרג למערכת של אסוס שכרגע תעבוד רק כריפטרים (או AP) ובעתיד כשיהיה סיב אופטי (נניח 2030) או אפליקציה הוט מלאה (ואז אוכל להסתפק בהוטבוקס כמודם במצב ברידג').
מישהו ניסה את המערכת במצב כזה, שבעצם שתי היחידות אינן משמשות כראוטר ?
רעיונות אחרים ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

השאלה היא האם בפועל משמש כראוטר או כ-ap ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
לך על HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6. פתרון תקציבי עם ביצועים כמו מכשיר על.
השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ראיתי מזמן את השרשור וגם המלצתי לאחרים לפי זה.
אני מחפש פתרון שיאפשר לי להתעמק ברשת בעתיד (מכיוון שהקורונה פנתה לי הרבה מאד זמן, העתיד זה בעצם עכשיו) ולהגביר את אבטחת הרשת (לאחת הצרכניות עלולה להיות בעיה של ריגול עסקי ויש עוד כמה מקומות עבודה בארץ שאוסרים (או פשוט מבקשים להמנע כי ידוע שלא באמת ניתן לאכוף את זה) על שימוש במוצרים סינים).
בגדול, במקור חשבתי להקים רשת מבוססת Unifi אבל אני חייב להודות שזמינות ה-Wifi 6 מאד קוסמת. אני יודע שאין בכלל מה להשוות אסוס ל-Ubiquiti אבל הבנתי שלאסוס יש בכל זאת קצת יותר אפשרויות לאבטחת רשת מואוואי...
אני מחפש פתרון שיאפשר לי להתעמק ברשת בעתיד (מכיוון שהקורונה פנתה לי הרבה מאד זמן, העתיד זה בעצם עכשיו) ולהגביר את אבטחת הרשת (לאחת הצרכניות עלולה להיות בעיה של ריגול עסקי ויש עוד כמה מקומות עבודה בארץ שאוסרים (או פשוט מבקשים להמנע כי ידוע שלא באמת ניתן לאכוף את זה) על שימוש במוצרים סינים).
בגדול, במקור חשבתי להקים רשת מבוססת Unifi אבל אני חייב להודות שזמינות ה-Wifi 6 מאד קוסמת. אני יודע שאין בכלל מה להשוות אסוס ל-Ubiquiti אבל הבנתי שלאסוס יש בכל זאת קצת יותר אפשרויות לאבטחת רשת מואוואי...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
איזה אפשרויות אבטחה יש להם שאין ל- Huawei?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

VPN לכל החיים וה-aiprotection (שהוא לא רציני במיוחד מן הסתם).
אני לא מכחיש שזו התלבטות רצינית מבחינתי, ההפרש במחיר הוא משמעותי.
אני לא מכחיש שזו התלבטות רצינית מבחינתי, ההפרש במחיר הוא משמעותי.