המלצה למסך 55 אינץ'
שלום לכולם.
מחפש המלצה למסך בגודל 55 אינץ' (אנחנו יושבים בערך 2 וחצי מטר מהמסך, האם 60' זה גדול מידי?)
הדבר שהכי הכי חשוב לי זה מסך שהתאורה לא תשתקף בו (או כמה שפחות תשתקף בו). המסך שלנו יושב מול המטבח וברגע מדליקים את האור במטבח, הוא מאוד מפריע לצפייה.
חשוב גם שתהיה סמארט טיוי, מעבר לספורט וחדשות, אנחנו רואים כמעט הכל דרך הסמארט.
על איזו חברה הייתם הולכים ועל איזה דגם? הבנתי ששיאומי סוני הן היחידות שיש לה להן חנות אנדרואיד.
לגבי ההשתקפות, אין לי מושג איזו חברה עדיפה.
תקציב: עד 4000 ש"ח
מחפש המלצה למסך בגודל 55 אינץ' (אנחנו יושבים בערך 2 וחצי מטר מהמסך, האם 60' זה גדול מידי?)
הדבר שהכי הכי חשוב לי זה מסך שהתאורה לא תשתקף בו (או כמה שפחות תשתקף בו). המסך שלנו יושב מול המטבח וברגע מדליקים את האור במטבח, הוא מאוד מפריע לצפייה.
חשוב גם שתהיה סמארט טיוי, מעבר לספורט וחדשות, אנחנו רואים כמעט הכל דרך הסמארט.
על איזו חברה הייתם הולכים ועל איזה דגם? הבנתי ששיאומי סוני הן היחידות שיש לה להן חנות אנדרואיד.
לגבי ההשתקפות, אין לי מושג איזו חברה עדיפה.
תקציב: עד 4000 ש"ח
Re: המלצה למסך 55'
בהתחשב במרחק הצפייה שלך לא רק ש60 לא גדול מדי, הוא אפילו קצת קטן. 55 מאוד קטן.
אני לדוגמא עם 65 סוני במרחק בערך 2.2 מטר וזה מושלם. אם תתרחק עוד 30 ס''מ זה יהיה פחות קלנועי אבל אפשר להסתדר. ממליץ לקחת 65 לפחות.
Samsung q60t עומד בתקציב.
Samsung q70t קצת חורג.
יש גם סוני xg80 אכל היא עם פאנל ips ומנסיון מומלץ להתרחק אלא אם חייבים זויות צפיה רחבות.
אני לדוגמא עם 65 סוני במרחק בערך 2.2 מטר וזה מושלם. אם תתרחק עוד 30 ס''מ זה יהיה פחות קלנועי אבל אפשר להסתדר. ממליץ לקחת 65 לפחות.
Samsung q70t קצת חורג.
יש גם סוני xg80 אכל היא עם פאנל ips ומנסיון מומלץ להתרחק אלא אם חייבים זויות צפיה רחבות.
Re: המלצה למסך 55'
תודה על התגובה. הבנתי שהחנות של סמסונג היא אחת הגרועות. לא ניתן למצוא בה הרבה דברים. מעבר לזה, גם השירות שלהם לא להיט אז מעדיף להתרחק אלא אם אין ברירה.01/11/2020 20:16Yuvalfrr כתב: בהתחשב במרחק הצפייה שלך לא רק ש60 לא גדול מדי, הוא אפילו קצת קטן. 55 מאוד קטן.
Samsung q70t קצת חורג.
יש גם סוני xg80 אכל היא עם פאנל ips ומנסיון מומלץ להתרחק אלא אם חייבים זויות צפיה רחבות....
יש לסוני מסכים אחרים שיכולים לענות על הדרישות?
תשמע...הסוני טובים, אבל הבעיה שהם פאנל ips, אז אם אתה אוהב את הצבע השחור אתה די תשכח שהוא קיים.
אני ממליץ על הסמסונג כי בתקציב זו כנראה התמונה הכי טובה שתקבל, אם תיקח בערבון מוגבל את התלונות על השירות של היבואן.
אם תהיה מוכן להוסיף כמה מאות ש"ח תוכל ללכת על 70pus8505 של פיליפס. אני יכול לומר מניסיון שזו אחלה טלויזיה במחיר משתלם. זה גם מוסיף עוד 5 אינץ' כך ש2.5 מטר יהיה מרחק מושלם עבורו.
אני ממליץ על הסמסונג כי בתקציב זו כנראה התמונה הכי טובה שתקבל, אם תיקח בערבון מוגבל את התלונות על השירות של היבואן.
אם תהיה מוכן להוסיף כמה מאות ש"ח תוכל ללכת על 70pus8505 של פיליפס. אני יכול לומר מניסיון שזו אחלה טלויזיה במחיר משתלם. זה גם מוסיף עוד 5 אינץ' כך ש2.5 מטר יהיה מרחק מושלם עבורו.
בהחלט, לי יש 65 Xh95 והוא מסך מעולה כמובן va. ה-led המוביל של סוני.01/11/2020 21:20Asaf Le V כתב: הבנתי (וגם קראתי פה בכמה מקומות) שסידרה 9 של סוני היא VA. האם זה נכון?...
גם Xh90 הוא va, אין לו תמונה כמו הXh95 אבל הוא גם מסך ברמה גבוהה ומשתלם.
הבעיה בגינה לא הצעתי לך אותם היא שהם חורגים מהתקציב שלך במעל 50 אחוז.
לצערי המבחר מוגבל. הטוב ביותר שתקבל בסכום זה הוא סמסונג q70t 65 . כל מסך אחר שמציג תמונה טובה יהיה ips. לפחות מהשילוש הקדוש - סוני,lg,סמסונג. למשל lg nano 90. לצערנו אין בארץ אפשרויות טובות אחרות מבית tcl,vizio,hisense ייתכן שעבורך ips יהיה בסדר זה ממש תלוי במשתמש. אני לא חוזר לips בחיים. תשקול את philips 70pus8505 טלויזיה לא רעה בכלל ו70 אינץ'.01/11/2020 21:58Asaf Le V כתב: KD-55XG9505BAEP
ממה שראיתי הרבה חברות לא מייצרות כבר 60.
אם נגיד מעלים ל 65 אינץ' ואת התקציב ל 5000 שח. יש לך המלצה?...
השתקפויות זה נושא כאוב...אני עם שתי חלונות ללא וילונות, קטנים מרובעים בשעות יום מכניסים אור בכמות ממוצעת ומטה ואפילו שרכשתי Xh95 שהוא אחד המצטיינים בכך גם אני סובל מהשתקפויות. נראה לי שאי אפשר לברוח מזה. הlg nano 90 אמורה להיות די טובה בהשתקפויות אבל היא ממש לא בהירה כך שיהיה בעייתי לראות תמונה איכותית באור יום. אני יודע שזה חורג לך בתקציב אבל אם תעלה בעוד 1000 שח כבר תגיע למחוזות הxh90 שהוא כבר רמה אחת מעל.01/11/2020 22:19Asaf Le V כתב: אגב מה לגבי הנק' של ההשתקפות? כיום אני עם טלויזיה יחסית ישנה של lg וזה בלתי אפשרי לראות כשהאור של המטבח דלוק ממול לטלויזיה....
ה-XH90 כרגע במבצע - 4290 שקל01/11/2020 22:34Yuvalfrr כתב:השתקפויות זה נושא כאוב...אני עם שתי חלונות ללא וילונות, קטנים מרובעים בשעות יום מכניסים אור בכמות ממוצעת ומטה ואפילו שרכשתי Xh95 שהוא אחד המצטיינים בכך גם אני סובל מהשתקפויות. נראה לי שאי אפשר לברוח מזה. הlg nano 90 אמורה להיות די טובה בהשתקפויות אבל היא ממש לא בהירה כך שיהיה בעייתי לראות תמונה איכותית באור יום. אני יודע שזה חורג לך בתקציב אבל אם תעלה בעוד 1000 שח כבר תגיע למחוזות הxh90 שהוא כבר רמה אחת מעל.01/11/2020 22:19Asaf Le V כתב: אגב מה לגבי הנק' של ההשתקפות? כיום אני עם טלויזיה יחסית ישנה של lg וזה בלתי אפשרי לראות כשהאור של המטבח דלוק ממול לטלויזיה.......
אכן לא תנצח בהשתקפויות, אבל במחיר הזה אין תחרות.
איפה ראית אותה במחיר הזה? יכול לשלוח קישור?02/11/2020 23:51slarti כתב:ה-XH90 כרגע במבצע - 4290 שקל01/11/2020 22:34Yuvalfrr כתב:
השתקפויות זה נושא כאוב...אני עם שתי חלונות ללא וילונות, קטנים מרובעים בשעות יום מכניסים אור בכמות ממוצעת ומטה ואפילו שרכשתי Xh95 שהוא אחד המצטיינים בכך גם אני סובל מהשתקפויות. נראה לי שאי אפשר לברוח מזה. הlg nano 90 אמורה להיות די טובה בהשתקפויות אבל היא ממש לא בהירה כך שיהיה בעייתי לראות תמונה איכותית באור יום. אני יודע שזה חורג לך בתקציב אבל אם תעלה בעוד 1000 שח כבר תגיע למחוזות הxh90 שהוא כבר רמה אחת מעל....
אכן לא תנצח בהשתקפויות, אבל במחיר הזה אין תחרות....
מהנסיון שלכם עדיף לקנות עכשיו או לחכות למבצעים של הבלאק פריידיי?