חווית שירות מסמליין
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אז ככה, רכשתי טלוויזיה של סמסונג, הטלוויזיה הגיעה עם זליגת אור חמורה, הגיע טכנאי היה 10 דקות, הלך, אחרי 5 דקות תיאמו לי הגעה של טלוויזיה חדשה, הגיע טלוויזיה חדשה כעבור כמעט שבוע עם זליגות חמורות יותר, אותו ריטואל, הגיע טכנאי, תוך שבוע הגיע חדשה ותקינה, שירות קצת איטי אבל מצוין של סמליין, לא התווכחו, לא טענו שככה זה, לא התנערו מאחריות, כמובן שהאידיאל הוא שהטלוויזיה הראשונה היתה מגיעה תקינה אבל אם זה היחס כשאתה צריך שירות אז שאפו.
מה המסקנה? האנשים בפורום הזה שמכפישים את החברה הזאת הם או נציגים של חברות אחרות/אינטרסנטים למיניהם, או שפשוט רק מי שנתקל בחוויית שירות רעה טורח להוציא פה את התסכול שלו, אחלה סמסונג, אחלה טלוויזיה, אחלה שירות במידה ומשהו לא נראה לכם פשוט להתעקש, זה הכל.
מה המסקנה? האנשים בפורום הזה שמכפישים את החברה הזאת הם או נציגים של חברות אחרות/אינטרסנטים למיניהם, או שפשוט רק מי שנתקל בחוויית שירות רעה טורח להוציא פה את התסכול שלו, אחלה סמסונג, אחלה טלוויזיה, אחלה שירות במידה ומשהו לא נראה לכם פשוט להתעקש, זה הכל.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

איפה היא גרועה בדיוק? בזה שהם החליפו 2 מסכים תוך שבועיים בלי להתווכח?...
תאמין לי שאין לי פה שום אינטרס, אם יש פה טענה כלשהי לסמסונג עצמה שייצרה מסך תקול, שירות-Wise? אחלה שירות.
אתה מנסה בכוח לעשות שם רע...
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

לא בטוח גם שלא נידרס כשנעבור מחר במעבר חצייה, בגלל זה תיארתי מה עברתי ולא תהיתי לגבי העתיד.
היא גרועה מאוד, סטטיסטית הם מוכרים מסכים דפוקים באחוז גבוה מאוד01/11/2020 17:48Mindexpender כתב:איפה היא גרועה בדיוק? בזה שהם החליפו 2 מסכים תוך שבועיים בלי להתווכח?...
תאמין לי שאין לי פה שום אינטרס, אם יש פה טענה כלשהי לסמסונג עצמה שייצרה מסך תקול, שירות-Wise? אחלה שירות.
אתה מנסה בכוח לעשות שם רע......
אישית הייתי מעדיף לקבל מוצר איכותי ולא לחוות את "השרות הטוב" הזה.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

אתה כנראה לא מבין מה ההבדל בין שירות טוב לבין מוצר תקול, אתה בבירור בעל אינטרס, שיהיה לך כל טוב ידידי.01/11/2020 19:50mrraz111 כתב:היא גרועה מאוד, סטטיסטית הם מוכרים מסכים דפוקים באחוז גבוה מאוד01/11/2020 17:48Mindexpender כתב:
איפה היא גרועה בדיוק? בזה שהם החליפו 2 מסכים תוך שבועיים בלי להתווכח?
אתה מנסה בכוח לעשות שם רע......
אישית הייתי מעדיף לקבל מוצר איכותי ולא לחוות את "השרות הטוב" הזה....
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

TU8500...
חייב לציין שמדובר במסך מעולה מבחינת כל השאר מלבד לזליגת אור, מה שכן הזליגה היתה מאוד מאוד חמורה במיוחד בפינה הימנית התחתונה בשני המסכים מה שגורם לי עוד יותר לחשוד שמדובר פשוט בפאק בייצור.
אתה מסיק מהחוויה שלך על כל השירות ומנסים להסביר לך שזה לא המצב. נאמין שנפסיק לקרוא פה כמעט כל יום על הפתעות השירות של אלק' פרו.01/11/2020 19:36Mindexpender כתב: לא בטוח גם שלא נידרס כשנעבור מחר במעבר חצייה, בגלל זה תיארתי מה עברתי ולא תהיתי לגבי העתיד....
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

אין חברה שנותנת שירות מושלם לכולם כל הזמן, אבל לא הגיוני שלא תשמע בפורום שלם חוות דעת אחת סבירה על יבואן של מוצר שנמכר בכאלה כמויות, משהו פה מסריח, אז כן, שאנשים ידעו שיש אנשים שקיבלו מהם אחלה שירות.01/11/2020 20:10JoeJoe כתב:אתה מסיק מהחוויה שלך על כל השירות ומנסים להסביר לך שזה לא המצב. נאמין שנפסיק לקרוא פה כמעט כל יום על הפתעות השירות של אלק' פרו.01/11/2020 19:36Mindexpender כתב: לא בטוח גם שלא נידרס כשנעבור מחר במעבר חצייה, בגלל זה תיארתי מה עברתי ולא תהיתי לגבי העתיד.......
קודם כל אני מאחל לך הנאה וחיים ארוכים עם הסמסונג אבל אם אתה קורא לtu8500 מעולה כנראה שלא ראית טלויזיה טובה כבר תקופה. זה דגם רחוק ממעולה. היא מאוד משתלמת אבל ביצועים בינוניים ומטה.01/11/2020 20:18Mindexpender כתב:אין חברה שנותנת שירות מושלם לכולם כל הזמן, אבל לא הגיוני שלא תשמע בפורום שלם חוות דעת אחת סבירה על יבואן של מוצר שנמכר בכאלה כמויות, משהו פה מסריח, אז כן, שאנשים ידעו שיש אנשים שקיבלו מהם אחלה שירות.01/11/2020 20:10JoeJoe כתב:
אתה מסיק מהחוויה שלך על כל השירות ומנסים להסביר לך שזה לא המצב. נאמין שנפסיק לקרוא פה כמעט כל יום על הפתעות השירות של אלק' פרו.......
זה שהיית צריך להחליף 500 פאנלים זו רק עוד דוגמא לבקרת איכות נוראית ואיכות ייצור נמוכה. וזה תקף גם לסדרות הגבוהות עד q90t. למי שעוקב אחרי פורומים בחו"ל יודע שהיות ומכרו בארה"ב סוני 65x900h בפחות מ1000 דולר אנשים קנו אותם כמו לחמניות. במקביל גם מכרו הרבה סמסונגים, בעיקר q80t ו90t. יש המון תלונות דומות לשלך על הסמסונגים הגבוהים ביותר שהפאנל הגיע מלוכלך, לא אחיד, עם באנדינג ושלל בעיות. לעומת זאת על הסוני יש מעט מאוד תלונות. יש תלונות על דברים אחרים אבל הפאנל לרוב מגיע בסדר.
אני רכשתי סוני 65Xh95 והוא הגיע כל כך נקי ואחיד שפשוט כיף לבדוק אותו ביוטיוב ולראות כמה הוא מושלם.
סמסונג היא יצרנית הטלויזיות מספר אחת בעולם בכמויות וכנראה בגלל זה היא מייצרת יותר פאנלים תקולים.
וכן אני יודע שיש כאן נטיה לסוני בפורום אבל אני די בטוח שאין כאן זדון או סוכנים סמויים אלא פשוט הרבה אנשים שחוו או שמעו הרבה דברים. ככה נוצרת תודעת שירות, נסיון.
קח גם בחשבון שרכשת מסך זול, אולי הדגמים הגבוהים הם היו נוטים להקשות עליך לקבל טלויזיה חדשה מספר פעמים.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

הוכחת בקיאות מדהימה במידע שאפשר למצוא בגוגל בדקה ורבע, רק תן לי קיו בשביל הכפיים גבר, בוא אל תחליט בשבילי מה מעולה לי ומה לא, אני לא צריך יותר מזה לשימושים שלי. נקודה.01/11/2020 20:36Yuvalfrr כתב:קודם כל אני מאחל לך הנאה וחיים ארוכים עם הסמסונג אבל אם אתה קורא לtu8500 מעולה כנראה שלא ראית טלויזיה טובה כבר תקופה. זה דגם רחוק ממעולה. היא מאוד משתלמת אבל ביצועים בינוניים ומטה.01/11/2020 20:18Mindexpender כתב:
אין חברה שנותנת שירות מושלם לכולם כל הזמן, אבל לא הגיוני שלא תשמע בפורום שלם חוות דעת אחת סבירה על יבואן של מוצר שנמכר בכאלה כמויות, משהו פה מסריח, אז כן, שאנשים ידעו שיש אנשים שקיבלו מהם אחלה שירות....
זה שהיית צריך להחליף 500 פאנלים זו רק עוד דוגמא לבקרת איכות נוראית ואיכות ייצור נמוכה. וזה תקף גם לסדרות הגבוהות עד q90t. למי שעוקב אחרי פורומים בחו"ל יודע שהיות ומכרו בארה"ב סוני 65x900h בפחות מ1000 דולר אנשים קנו אותם כמו לחמניות. במקביל גם מכרו הרבה סמסונגים, בעיקר q80t ו90t. יש המון תלונות דומות לשלך על הסמסונגים הגבוהים ביותר שהפאנל הגיע מלוכלך, לא אחיד, עם באנדינג ושלל בעיות. לעומת זאת על הסוני יש מעט מאוד תלונות. יש תלונות על דברים אחרים אבל הפאנל לרוב מגיע בסדר.
אני רכשתי סוני 65Xh95 והוא הגיע כל כך נקי ואחיד שפשוט כיף לבדוק אותו ביוטיוב ולראות כמה הוא מושלם.
סמסונג היא יצרנית הטלויזיות מספר אחת בעולם בכמויות וכנראה בגלל זה היא מייצרת יותר פאנלים תקולים.
וכן אני יודע שיש כאן נטיה לסוני בפורום אבל אני די בטוח שאין כאן זדון או סוכנים סמויים אלא פשוט הרבה אנשים שחוו או שמעו הרבה דברים. ככה נוצרת תודעת שירות, נסיון.
קח גם בחשבון שרכשת מסך זול, אולי הדגמים הגבוהים הם היו נוטים להקשות עליך לקבל טלויזיה חדשה מספר פעמים....
ושוב, תעבור על התגובה שלך מתחילתה ועד סופה, אתה מפרט על חברות ומוצרים, לא על השירות שלהן, שירות, יש הבדל, בפעם המיליארד, יש מוצר ויש שירות למוצר, זאת בהחלט התגובה האחרונה שלי אליך ספציפית, כנראה שממש כואב לך שמישהו קנה טלוויזיה של סמסונג וקיבל שירות טוב עבורה אחרת באמת שאין לי הסבר לוויכוח הדבילי הזה.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

כן ובמוצרים אחרים לא צריכים עזרה בהתנהלות אה, כל מי שקונה טלוויזיה של סוני או LG מקבל שירות מושלם. די נו.01/11/2020 20:44JoeJoe כתב: דווקא מאוד הגיוני. מגיעים לפה לרוב כשצריכים עזרה בהתנהלות מול היבואן כשיש קשיים....
חחח מה אתה עושה? איך אתה מעיז לפרסם בפורום הפאן בוייז הלאומי של סוני חווית שירות טובה על סמליין?! אתה לא מתבייש?
הפוסט הזה מדגיש כ"כ טוב מה שאני טוען פה כבר חודשים - זה לא משנה אם תרשום שסמסונג והשירות שלהם נתנו לך מיליארד ש"ח מתנה, בכל זאת מה שירשמו לך בתגובות זה :" אין לך מושג מה זה שירות טוב, זה שירות פח, בסוני זה לא היה קורה". .. וכו' וכו'.
פשוט מגוחך כמה מנסים לדחוף פה טלויזיות של סוני שהם יותר נחותות מהמתחרים שלהן מסמסונג, כזה שיווק אגרסיבי ועלוב לא ראיתי הרבה זמן. אבל אין פה מגיבים מטעם, ברור
הפוסט הזה מדגיש כ"כ טוב מה שאני טוען פה כבר חודשים - זה לא משנה אם תרשום שסמסונג והשירות שלהם נתנו לך מיליארד ש"ח מתנה, בכל זאת מה שירשמו לך בתגובות זה :" אין לך מושג מה זה שירות טוב, זה שירות פח, בסוני זה לא היה קורה". .. וכו' וכו'.
פשוט מגוחך כמה מנסים לדחוף פה טלויזיות של סוני שהם יותר נחותות מהמתחרים שלהן מסמסונג, כזה שיווק אגרסיבי ועלוב לא ראיתי הרבה זמן. אבל אין פה מגיבים מטעם, ברור

כל הטלוויזיות שקניתי בשנים האחרונות הן של סמסונג, אמנם לא נדרשתי לעבוד מול השירות שלהם (טפו טפו) אבל יכול להעיד בגוף ראשון על עבודה לא מקצועית של מתקינים מהסוג שיכול לגרום (ואולי אפילו גרם) נזק אמיתי לטלוויזיה ועד לנסיון מכירת אחריות "מורחבת" שהיא לא יותר מעוקץ. המשך בדוגמאות של מתקינים תחמנים המנסים למכור ציוד נוסף שניתן לקרוא על מעלליהם פה כמעט כל שבוע ואין סוף שיחות מול שירות לקוחות כאשר טלוויזיות יקרות שנקנו לפני שנתיים-שלוש אינן ברות תיקון ובמקומן מוצעות חלופות זולות ומשומשות.
אם לזה קוראים שירות מצויין אז הסטנדרטים שלנו מאוד נמוכים.
אם לזה קוראים שירות מצויין אז הסטנדרטים שלנו מאוד נמוכים.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

"עבודה לא מקצועית"!02/11/2020 12:14JoeJoe כתב: כל הטלוויזיות שקניתי בשנים האחרונות הן של סמסונג, אמנם לא נדרשתי לעבוד מול השירות שלהם (טפו טפו) אבל יכול להעיד בגוף ראשון על עבודה לא מקצועית של מתקינים מהסוג שיכול לגרום (ואולי אפילו גרם) נזק אמיתי לטלוויזיה ועד לנסיון מכירת אחריות "מורחבת" שהיא לא יותר מעוקץ. המשך בדוגמאות של מתקינים תחמנים המנסים למכור ציוד נוסף שניתן לקרוא על מעלליהם פה כמעט כל שבוע ואין סוף שיחות מול שירות לקוחות כאשר טלוויזיות יקרות שנקנו לפני שנתיים-שלוש אינן ברות תיקון ובמקומן מוצעות חלופות זולות ומשומשות.
אם לזה קוראים שירות מצויין אז הסטנדרטים שלנו מאוד נמוכים....
מה הם עושים לך ריצוף בבית? כולה קודחים לך 3 חורים בקיר בשביל מתקן ושמים את הטלוויזיה על הקיר, משהו לא נראה לך? תדבר!
ניסיון למכור אקסטרה? כן גם לי הציעו הרחבת אחריות ב 200 ש"ח ומתקן מתכוונן בתוספת תשלום, סירבתי בנימוס, ביג פאקינג דיל!
הפכתם אותם לחבורת נוכלים.
אני מוכן להסביר לך מה עוד הם עושים, אבל לא נראה שאתה רוצה להקשיב ואתה מעדיף להיות עבריין מקלדת קטן וטרול, בסדר איך שאתה רוצה.
ומי שרוצה לקנות סמסונג, נכון להיום יודע שעדיף שלא יצטרך להעזר בשירות "המצויין" שלהם בעתיד.
ומי שרוצה לקנות סמסונג, נכון להיום יודע שעדיף שלא יצטרך להעזר בשירות "המצויין" שלהם בעתיד.
-
Mindexpender
-
- חבר פעיל

עבריין מקלדת? טרול?02/11/2020 13:31JoeJoe כתב: אני מוכן להסביר לך מה עוד הם עושים, אבל לא נראה שאתה רוצה להקשיב ואתה מעדיף להיות עבריין מקלדת קטן וטרול , בסדר איך שאתה רוצה....
אם אין מה להגיד אין צורך להשתמש בשפה כזו, תמשיך להוציא תסכול בפורומים, העיקר שזה עושה לך טוב.