התלבטות בין מספר דגמים לגיימינג
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אחד המסכים הכי טובים היום לגיימינג אם אתה יכול להרחיב את התקציב.
https://www.bug.co.il/brand/lg/oled55cx
https://www.bug.co.il/brand/lg/oled55cx
הבנאדם מבקש המלצה לביצים אתה מציע לו קוויאר?31/10/2020 16:41ziv_r כתב: אחד המסכים הכי טובים היום לגיימינג אם אתה יכול להרחיב את התקציב.
https://www.bug.co.il/brand/lg/oled55cx...
לtu8500 יש יתרון מסוים מבחינת התמונה על tu8000, מכיוון שהפרש המחירים ביניהם לא משמעותי, אז tu8500 עדיף.
מבחינת גודל המסך, אם אין בעיה מבחינת מקום ותוספת מחיר, אז כמובן ש50 אינץ' עדיף.
ru זוהי סדרה של שנה שעברה, לכן צריך לב שמדובר במסך חדש ולא מחודש,
באיזה דגם מדובר? אם זה ru7XXX עדיף כבר tu8500, אבל אם זה ru8XXX יכול להיות שווה.
מצופרת השוואה בין 2 הדגמים:
https://www.trustedreviews.com/news/samsung-tu8500-vs-tu8000-4097901
מבחינת גודל המסך, אם אין בעיה מבחינת מקום ותוספת מחיר, אז כמובן ש50 אינץ' עדיף.
ru זוהי סדרה של שנה שעברה, לכן צריך לב שמדובר במסך חדש ולא מחודש,
באיזה דגם מדובר? אם זה ru7XXX עדיף כבר tu8500, אבל אם זה ru8XXX יכול להיות שווה.
מצופרת השוואה בין 2 הדגמים:
https://www.trustedreviews.com/news/samsung-tu8500-vs-tu8000-4097901
43" ממרחק של מטר?
אני על המחשב ממרחק של 75 ס"מ עם 27" וזה על גבול ה"טוב אבל כמעט גדול מדי". למשחקים מסויימים (אסרטגיה כנראה) משער שאצטרך להרחיק אבל לא יצא לי לשחק בכאלה משחקים איתו.
גם לפי כל הטבלאות אפילו לצפייה בסרטים 43" למרחק של מטר זה גדול.
תבדוק אם המרחק זה באמת מטר. צריך למדוד מהעין למסך. אפילו אם זה מטר וחצי זה כבר הבדל עצום.
אני על המחשב ממרחק של 75 ס"מ עם 27" וזה על גבול ה"טוב אבל כמעט גדול מדי". למשחקים מסויימים (אסרטגיה כנראה) משער שאצטרך להרחיק אבל לא יצא לי לשחק בכאלה משחקים איתו.
תבדוק אם המרחק זה באמת מטר. צריך למדוד מהעין למסך. אפילו אם זה מטר וחצי זה כבר הבדל עצום.
פה חשוב עד כמה אמין המקום שאתה קונה ממנו...01/11/2020 16:04BENNY66 כתב: אני משחק בסלון על גודל 65 ממרחק מטר ונכון לעכשיו לא עיוור,פשוט יותר כיף
איך אוכל לדעת ש ru8000 לא עברה איזה שימוש...
בבית אתה תוכל לבדוק כמות שעות של מסך, אבל אם מישהו ימכור לך מסך מחודש בתור חדש,
אז סביר להניח שגם תהליך ההחזרה מולו יהיה לא פשוט.
לכן כאמור חשוב לבחור איפה אתה קונה.
לא שמתי לב מקודם שמרחק צפייה זה מטר, במקרה הזה הייתי בודק ש50 זה באמת נוח.
זה ממש הגזמה.01/11/2020 12:31GalZohar כתב: 43" ממרחק של מטר?
תבדוק אם המרחק זה באמת מטר. צריך למדוד מהעין למסך. אפילו אם זה מטר וחצי זה כבר הבדל עצום....
אני משחק על מסך ״24 ממרחק 40 ס״מ בערך - וזה סבבה, אבל לא מושלם.
״27 או ״32 היה הרבה יותר טוב.
במיוחד במשחקי אסטרטגיה כמו Civilization VI למשל, שכל הטקסט שם קטנטן...
למרות שיש כאלו שיגידו שזה לא רלוונטי, אני חושב שאם אתה קונה עכשיו מסך במיוחד לסוני 5, זה לא הגיוני לקנות מסך ללא HDMI 2.1 לטובת רצת משחקי 4K ב 120. אם אני לא טועה ל 8500 יש תמיכה ב 2.1 לגביי ה 8000 אני לא באמת לא יודע.
אתה מוכן להסביר למה זה לא הגיוני?02/11/2020 10:27yuvalsap כתב: למרות שיש כאלו שיגידו שזה לא רלוונטי, אני חושב שאם אתה קונה עכשיו מסך במיוחד לסוני 5, זה לא הגיוני לקנות מסך ללא HDMI 2.1 לטובת רצת משחקי 4K ב 120. אם אני לא טועה ל 8500 יש תמיכה ב 2.1 לגביי ה 8000 אני לא באמת לא יודע....
אתה מכיר משחק אחד שפורסם רשמית ללא משחקי מילים שהוא יתמוך ב4k@120?
אתה מודע לכך שכדי להשיג 4k@120 צריך משמעותית לפגוע באיכות התמונה?
אתה יודע שמפתחים בכלל לא יודעים איך לייצר משחקים כאלו?
אתה יודע שהסטנדרט המסתמן כרגע הוא 4k@30 מקסימום 4k@60?
בקיצור הhdmi 2.1 הזה הוא כמו שקנית פרארי כשאתה נוהג בכבישי ישראל. המציאות לא מתכוננת לשימוש בזה
Monster Boy and the Cursed Kingdom02/11/2020 10:46Yuvalfrr כתב:אתה מוכן להסביר למה זה לא הגיוני?02/11/2020 10:27yuvalsap כתב: למרות שיש כאלו שיגידו שזה לא רלוונטי, אני חושב שאם אתה קונה עכשיו מסך במיוחד לסוני 5, זה לא הגיוני לקנות מסך ללא HDMI 2.1 לטובת רצת משחקי 4K ב 120. אם אני לא טועה ל 8500 יש תמיכה ב 2.1 לגביי ה 8000 אני לא באמת לא יודע....
אתה מכיר משחק אחד שפורסם רשמית ללא משחקי מילים שהוא יתמוך ב4k@120?
אתה מודע לכך שכדי להשיג 4k@120 צריך משמעותית לפגוע באיכות התמונה?
אתה יודע שמפתחים בכלל לא יודעים איך לייצר משחקים כאלו?
אתה יודע שהסטנדרט המסתמן כרגע הוא 4k@30 מקסימום 4k@60?
בקיצור הhdmi 2.1 הזה הוא כמו שקנית פרארי כשאתה נוהג בכבישי ישראל. המציאות לא מתכוננת לשימוש בזה...
בסדר? זה עונה על השקרים שלך שמפתחים לא יודעים לייצר משחקים כאלו ואין אף משחק שתומך בזה?
יש דבר שקוראים לו future proof , שבמקרה הזה ה future מתחיל כבר בהווה , בן אדם שקונה טלויזיה עכשיו שהוא מגדיר שהיא בשביל גיימינג לקונסולות הדור הבא - נוגח בקיר אם הוא קונה תקן ישן יותר. אולי אתה נהנה להחליף טלויזיה כל שנתיים אבל שאר בני האנוש כנראה לא.
אני מציע שתמשיך לפמפם פה טלויזיות של סוני ותפסיק עם השקרים על דברים אחרים , זה מביך.
אורך מקלדת זה 15-20 ס"מ בערך.02/11/2020 14:07GalZohar כתב: איך 40 ס"מ מהמסך? אני צריך להתכופף קדימה או להעיף את המקלדת כדי להתקרב/לקרב את המסך למרחק של 40 ס"מ....
אז תדמיין מקלדת, מרווח בגודל של עוד מקלדת, ואז מסך.
עדיין, זה דורש ממני להתכופף קדימה. או לפחות לשבת כמו פסנתרן ושהמרפקים לא יהיו באותו קו של הגוף. בגדול חוץ מלהצמיד את המסך למקלדת (מה שיקרב אולי ב-3 ס"מ) אין לי איך להתקרב יותר בלי לשנות משמעותית את תנוחת הישיבה למשהו לא נוח בעליל. אולי בישיבה זקופה אבל תקינה היה אפשר להתקרב עוד כמה ס"מ אבל עדיין לא רואה איך מגיעים ל-40 בלי להתכופף קדימה ו/או לשבת בתנוחה מוזרה אחרת.03/11/2020 0:06mdk_25 כתב:אורך מקלדת זה 15-20 ס"מ בערך.02/11/2020 14:07GalZohar כתב: איך 40 ס"מ מהמסך? אני צריך להתכופף קדימה או להעיף את המקלדת כדי להתקרב/לקרב את המסך למרחק של 40 ס"מ....
אז תדמיין מקלדת, מרווח בגודל של עוד מקלדת, ואז מסך....
באמת שאני לא מבין על מה אתה מדבר...03/11/2020 0:15GalZohar כתב:עדיין, זה דורש ממני להתכופף קדימה. או לפחות לשבת כמו פסנתרן ושהמרפקים לא יהיו באותו קו של הגוף. בגדול חוץ מלהצמיד את המסך למקלדת (מה שיקרב אולי ב-3 ס"מ) אין לי איך להתקרב יותר בלי לשנות משמעותית את תנוחת הישיבה למשהו לא נוח בעליל. אולי בישיבה זקופה אבל תקינה היה אפשר להתקרב עוד כמה ס"מ אבל עדיין לא רואה איך מגיעים ל-40 בלי להתכופף קדימה ו/או לשבת בתנוחה מוזרה אחרת.03/11/2020 0:06mdk_25 כתב:
אורך מקלדת זה 15-20 ס"מ בערך.
אז תדמיין מקלדת, מרווח בגודל של עוד מקלדת, ואז מסך.......