הסבר למודל העסקי של ניש?
-
TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש למישהו הסבר למודל העסקי שניש נוקטת בו?
אני רואה שיש במלאי גם גרסאות של 110 ולט וגם גרסאות של 230 ולט.
אך המשלוח מתאפשר רק למדינות ספציפיות.
אם המלאי היה נגמר לגמרי, היתי מבין. אך נראה כי המלאי כבר שבועות לא נגמר אך עדיין מוגבל עם משלוח למדינות ספציפיות. אני לא מצליח להבין את הגישה הזו.
אני מפספס משהו?
אני רואה שיש במלאי גם גרסאות של 110 ולט וגם גרסאות של 230 ולט.
אך המשלוח מתאפשר רק למדינות ספציפיות.
אם המלאי היה נגמר לגמרי, היתי מבין. אך נראה כי המלאי כבר שבועות לא נגמר אך עדיין מוגבל עם משלוח למדינות ספציפיות. אני לא מצליח להבין את הגישה הזו.
אני מפספס משהו?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
קודם כל, גרסת UK נשלחת גם לאיזורים הבאים:
Ships to United Kingdom, Cyprus, Malta, Singapore, Ireland
כך שזה לא "רק" לשוק הבריטי.
בנוסף, במשך חודש+, היו עוד כ-30 מטחנות בגרסת ה US - שאכן נגמרו כנראה בימים האחרונים (אבל פחות רלוונטי עבורי).
למה לא לשלוח לכל העולם ולחסל את כל המלאי המיועד להספקה הקרובה?
Ships to United Kingdom, Cyprus, Malta, Singapore, Ireland
כך שזה לא "רק" לשוק הבריטי.
בנוסף, במשך חודש+, היו עוד כ-30 מטחנות בגרסת ה US - שאכן נגמרו כנראה בימים האחרונים (אבל פחות רלוונטי עבורי).
למה לא לשלוח לכל העולם ולחסל את כל המלאי המיועד להספקה הקרובה?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
כפי שכתבתי בשירשור על המטחנה, שלחתי להם אימייל על החוסר במשלוח לישראל ובמכונה הלבנה וזאת תשובתם:
Hi,We are currently out of stock on that model.To be updated on when we have new stock to pre order, please sign up to our newsletter on our website - www.nichecoffee.co.uk
As we are currently juggling Christmas, Covid 19 and Brexit, we are unable to say when we can expect the next batch of stock to be available.Best regards,James...
- oriko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לדעתי הבעיה היא תקני בטיחות.
מעבר למתח, הם לא יכולים לשלוח מכונה עם תקעים לא מתאימים ו/או לא מאושרים למדינות השונות.
<div>בישראל אי אפשר להשתמש בתקע בריטי, אבל אפשר בתקע אירופי אם המוצר מוגן בשיטת "בידוד כפול" (זה לא תקני, אבל לא מסוכן).
לכן (שוב, לדעתי) אפשר להזמין לארץ רק את הגרסה האירופית.</div>
מעבר למתח, הם לא יכולים לשלוח מכונה עם תקעים לא מתאימים ו/או לא מאושרים למדינות השונות.
<div>בישראל אי אפשר להשתמש בתקע בריטי, אבל אפשר בתקע אירופי אם המוצר מוגן בשיטת "בידוד כפול" (זה לא תקני, אבל לא מסוכן).
לכן (שוב, לדעתי) אפשר להזמין לארץ רק את הגרסה האירופית.</div>