פנסוניק oled מערכת סמארט
פנסוניק מערכת סמארט
מישהו מכיר את המערכת שבנושא ? האם קיימת אפשרות גלישה פתוחה והעלאת אפליקציות מקומיות ללא סטרימר ? האם יש עברית ? תודה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לשאלתך
יש עברית
אפליקציות מובנות עיקריות כמו נטפליקס \ יוטיוב \ אמזון פריים
החנות מאוד דלה - אין אפליקציות ישראליות
איכות תמונה ועיבוד תמונה כיאה לפנסוניק מהדורות הקודמים של הפלזמה - בהחלט לקחו את המסכים לכיוון של VT60 בתוצאת הצבע הסופי פשוט עם תאורה הרבה יותר חזקה בהתאם לפאנל הOLED
נראת מצויין בקולנוע - נשמעת מצויין בשני הדגמים
בGZ2000 נקודתית המערכת קול המובנית מאוד מרשימה
בסה"כ מסך מצויין עם תוצאה בהתאם לרמת הפאנל - סאונד מצויין - סמארט בסיסי אך יעיל
יש עברית
אפליקציות מובנות עיקריות כמו נטפליקס \ יוטיוב \ אמזון פריים
החנות מאוד דלה - אין אפליקציות ישראליות
איכות תמונה ועיבוד תמונה כיאה לפנסוניק מהדורות הקודמים של הפלזמה - בהחלט לקחו את המסכים לכיוון של VT60 בתוצאת הצבע הסופי פשוט עם תאורה הרבה יותר חזקה בהתאם לפאנל הOLED
נראת מצויין בקולנוע - נשמעת מצויין בשני הדגמים
בGZ2000 נקודתית המערכת קול המובנית מאוד מרשימה
בסה"כ מסך מצויין עם תוצאה בהתאם לרמת הפאנל - סאונד מצויין - סמארט בסיסי אך יעיל
רק ששכחת שהדגמים של פנסוניק שנמכרים בארץ הם דגמים ישנים מלפני שנתיים.03/11/2020 5:49asaf23 כתב: בדקתי מחירי פנסוניק ונראה שיש ירידה משמעותית.
ה-GZ1500, אחת הטלוויזיות הטובות בעולם, קצת מעל 8,000 ש״ח.
ה-GZ2000 עולה כמו ה-CX.
ה-CX כבר לא המשתלמת בשוק....
הדגם הרלוונטי של פנסוניק שמוצג בסקירות של וינסנט הוא th-65gz2000 לעומת ה hz2000 שנמכר בארץ.
ואפילו לדגם המדובר יש שני תת דגמים.
https://www.panasonic.com/au/consumer/h ... 2000u.html
ועוד לא דיברנו על אחריות יבואן לא מוצהרת וחד משמעית לגבי צריבה במסכי אולד.
אני כותב כאחד שרצה מאוד את האולד של פנסוניק כמכשיר נוסף לצד אולד של LG שברשותי, היה מוכן להשלים עם מערכת הפעלה לא מושלמת אבל הבין שהדגמים בארץ ישנים ואין שום התחייבות יבואן לגבי אחריות או אפילו ניסיון של לקוח בודד בנושא. אז לצערי ויתרתי ושוב בחרתי LG.
מבין שמדובר במחיר לגודל 65. אני מעונין ב 55. לגביו קיבלתי הצעה סביב 7 שנראית לי יקרה. אודה לך אם תפנה אותי למקום הרלבנטי. גם בהודעה פרטית כמובן. תודה.03/11/2020 5:49asaf23 כתב: בדקתי מחירי פנסוניק ונראה שיש ירידה משמעותית.
ה-GZ1500, אחת הטלוויזיות הטובות בעולם, קצת מעל 8,000 ש״ח.
ה-GZ2000 עולה כמו ה-CX.
ה-CX כבר לא המשתלמת בשוק....
צודק רועי, התבלבלתי בציון הדגם אבל שאר הנתונים נכונים. הדגם שנמכר בארץ הוא מסוף 2018/תחילת 2019 והמחיר שלו יותר מאשר CX....
כמשתמש ותיק של פנסוניק ומאוד מרוצה אגב עם פלזמה מסדרת קצה שהחזיקה 11 שנים הייתי שמח לרכוש אולד של פנסוניק אבל היבואן גורם לי כלקוח להרגיש שהוא מתייחס אליי כאל מטומטם. מביא דגם ישן ומוכר אותו כצעקה האחרונה בתמחור גבוה מדגמים חדשים ועדכניים יותר טכנולוגית ושום דבר במפורש לגבי האחריות על צריבות.
עם מערכת ההפעלה המנוונת לעומת LG WebOs עוד הייתי יכול להסתדר כדי לקבל תמונה מדהימה לסרטים. עם שאר המסביב לא.
נראה כאילו היבואן ממש אבל ממש לא רוצה למכור כאן בארץ הקודש.