מחפש מסך גודל 85 אינץ אשמח להמלצות
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום אנשים מחפש מסך להורים שלי התקציב שלהם עד 10000 ש״ח. 4 מטר מרחק מהקיר . אשמח לקבל ממכם המלצות למסך איכותי 85 אינץ תודה.
יש קטע מוזר עם זאפ ולאסטפרייס בטלוויזיה הזאת
המחיר שמוצג בזאפ עם לאסטפרייס הוא 9509 שח. כשאתה לוחץ על הלינק למעבר ללאסטפרייס זה גם המחיר שהוא מציג לך.
מצד שני, כשנכנסים ישירות מגוגל, או ישירות לאתר, המחיר הוא 8690 שח (שלפי מה שאני רואה זה המחיר הכי זול שמוצג באתרים בארץ) .
אם תיכנס דרך הלינק של זאפ ואז תעשה ריפרש המחיר ישתנה ל8690 שח, אבל כשתוסיף את המוצר לעגלת הקניות המחיר יחזור להיות 9509 שח
רק כשנכנסים ממקום אחר והמחיר שמוצג הוא 8690, אז גם בעגלה הוא יופיע באותו מחיר
בקיצור, אם חשבת לקנות את הטלוויזיה הזאת, אל תיכנס דרך זאפ
המחיר שמוצג בזאפ עם לאסטפרייס הוא 9509 שח. כשאתה לוחץ על הלינק למעבר ללאסטפרייס זה גם המחיר שהוא מציג לך.
מצד שני, כשנכנסים ישירות מגוגל, או ישירות לאתר, המחיר הוא 8690 שח (שלפי מה שאני רואה זה המחיר הכי זול שמוצג באתרים בארץ) .
אם תיכנס דרך הלינק של זאפ ואז תעשה ריפרש המחיר ישתנה ל8690 שח, אבל כשתוסיף את המוצר לעגלת הקניות המחיר יחזור להיות 9509 שח

רק כשנכנסים ממקום אחר והמחיר שמוצג הוא 8690, אז גם בעגלה הוא יופיע באותו מחיר
בקיצור, אם חשבת לקנות את הטלוויזיה הזאת, אל תיכנס דרך זאפ
ב-10,000 ש"ח ל-85" תצטרך להתפשר על איכות המסך. זה לא שהוא לא יהיה טוב (כי כל המסכים היום בגדול טובים), אבל אם תוכלו לעלות קצת בתקציב לאזור ה-13,000 כבר תוכלו לקפוץ כיתה ברמה. מכיוון שמסך 85" זה מסך להרבה שנים - הייתי בודק את האפשרות לעלות בתקציב.28/10/2020 2:31Oelbaz1986 כתב: שלום אנשים מחפש מסך להורים שלי התקציב שלהם עד 10000 ש״ח. 4 מטר מרחק מהקיר . אשמח לקבל ממכם המלצות למסך איכותי 85 אינץ תודה....