קבוצת רכישה - מטחנת Eureka specialita או Eureka Mignon
שלום רב,
בהמשך לחיפוש אחר המטחנה, אני מנסה לארגן רכישה קבוצתית של המטחנות הנ"ל.
אשמח לבדוק תחילה היענות בפורום למי שרלוונטי/ יכול להפנות למי שרלוונטי.
(במידה ולא מתאים לפורום הזה, סליחה על הטעות אשמח אם תעבירו את השרשור לפורום המתאים)
תודה ושבוע נוצץ ונפלא
בהמשך לחיפוש אחר המטחנה, אני מנסה לארגן רכישה קבוצתית של המטחנות הנ"ל.
אשמח לבדוק תחילה היענות בפורום למי שרלוונטי/ יכול להפנות למי שרלוונטי.
(במידה ולא מתאים לפורום הזה, סליחה על הטעות אשמח אם תעבירו את השרשור לפורום המתאים)
תודה ושבוע נוצץ ונפלא
אני תמיד סומך על דודות מסיאטל, אתה לא? 
קראתי גם באיזשהו פורום בריטי, שנראה שמחבב מאוד את שתיהן. אני מנחש ששתיהן טובות מאוד כך שלא יורגש הבדל באיכות הטחינה, ומה שישנה זה כל הפיצ'רים מסביב. דעתכם את ההנחה האחרונה?

קראתי גם באיזשהו פורום בריטי, שנראה שמחבב מאוד את שתיהן. אני מנחש ששתיהן טובות מאוד כך שלא יורגש הבדל באיכות הטחינה, ומה שישנה זה כל הפיצ'רים מסביב. דעתכם את ההנחה האחרונה?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ממליץ לכם לפנות ליבואן בארץ.
אולי אתם תופתעו לטובה, גם במחיר תחרותי.
אני וחבר קנינו ממנו לפני כחודש/חודשיים את האולימפוס HS 75mm.
אני וחבר קנינו ממנו לפני כחודש/חודשיים את האולימפוס HS 75mm.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
כתושב העיר לשעבר, תמיד תהיה לי פינה חמה בלב לכל מה שקשור אליה30/10/2020 18:24Jaaz כתב: אני תמיד סומך על דודות מסיאטל, אתה לא?
קראתי גם באיזשהו פורום בריטי, שנראה שמחבב מאוד את שתיהן. אני מנחש ששתיהן טובות מאוד כך שלא יורגש הבדל באיכות הטחינה, ומה שישנה זה כל הפיצ'רים מסביב. דעתכם את ההנחה האחרונה?...
תודה על המידע, מה החסרונות שמצאת?31/10/2020 3:44אאאאריאל כתב: משתמש ב Specialita כבר כמעט שנתיים, מרוצה עד הגג. טחינה אחידה ומדויקת. לא אומר שאין חסרונות בכלל, אבל היתרונות שלה- אחידות, דיוק, שקט והכי חשוב - מראה סקסי על השיש- תענוג....
מי היבואן?30/10/2020 20:52TsurTriger כתב: ממליץ לכם לפנות ליבואן בארץ.
אני וחבר קנינו ממנו לפני כחודש/חודשיים את האולימפוס HS 75mm....
31/10/2020 13:18tvfan1 כתב:תודה על המידע, מה החסרונות שמצאת?31/10/2020 3:44אאאאריאל כתב: משתמש ב Specialita כבר כמעט שנתיים, מרוצה עד הגג. טחינה אחידה ומדויקת. לא אומר שאין חסרונות בכלל, אבל היתרונות שלה- אחידות, דיוק, שקט והכי חשוב - מראה סקסי על השיש- תענוג.......
הדבר היחיד שמפריע לי (ברמת השימוש שלי ) הוא שבטחינה ארוכה למקינטה או לננופרסו (הכוונה היא לטחינה לקופסא, לצורך העניין לפני שבת כשאני צריך קפה טחון לכל השבת) קרה שהיא נסתמה לי אחרי בערך 40 שניות. לא משהו שניקוי מהיר לא פתר. עכשיו כשאני צריך טחינה ארוכה אני טוחן עד 30, שתי מכות קלות על האזור שממנו יוצא הקפה והשאריות שם משתחררות ואפשר להמשיך.
כשאני טוחן לאספרסו, מה שבדרך כלל קורה, אין לי בעיה כזאת.
כשניקיתי את המטחנה אני חושש ששברתי קצת את החלק ששובר את הגושים (זה מעין חתיכה קטנה בצורה של שני ברקים) ואני עכשיו מנסה להזמין את החלק מאלקטרוס, אבל זה באשמתי היה... בגדול אין לי גושים בכלל בטחינה גם עם החלק השבור.
02/11/2020 18:23אאאאריאל כתב:31/10/2020 13:18tvfan1 כתב: תודה רבה על התגובה, לא נתקלתי במשהו דומה בשום מקום. המטחנה אמורה להיות מסוגלת להתמודד עם "עומס" כזה..
תודה על המידע, מה החסרונות שמצאת?...
הדבר היחיד שמפריע לי (ברמת השימוש שלי ) הוא שבטחינה ארוכה למקינטה או לננופרסו (הכוונה היא לטחינה לקופסא, לצורך העניין לפני שבת כשאני צריך קפה טחון לכל השבת) קרה שהיא נסתמה לי אחרי בערך 40 שניות. לא משהו שניקוי מהיר לא פתר. עכשיו כשאני צריך טחינה ארוכה אני טוחן עד 30, שתי מכות קלות על האזור שממנו יוצא הקפה והשאריות שם משתחררות ואפשר להמשיך.
כשאני טוחן לאספרסו, מה שבדרך כלל קורה, אין לי בעיה כזאת.
כשניקיתי את המטחנה אני חושש ששברתי קצת את החלק ששובר את הגושים (זה מעין חתיכה קטנה בצורה של שני ברקים) ואני עכשיו מנסה להזמין את החלק מאלקטרוס, אבל זה באשמתי היה... בגדול אין לי גושים בכלל בטחינה גם עם החלק השבור....