המלצה למערכת MESH עם WIFI 6 לבית 120 מ"ר.
שלום,
אני מחפש המלצה לבחירת מערכת MESH עם WIFI 6 איכותית שתיתן מענה לבית עם שימוש מעל הממוצע ברשת (שידורי טלוויזיה על גבי הרשת, נטפליקס 4K, טלפונים 5-6, 3-4 מחשבים, בית חכם, הורדות באמצעות טורנטים ועוד).
בנוסף, אשמח לקבל הסבר בנוגע להבדלים בין מערכות AX1800 ו-AX3000 והאם יש כדאיות למערכת היקרה (AX3) יותר בארץ?
ראיתי הרבה ביקורות טובות על מערכת MESH של TPLINK X20/X60. האם שתי יחידיות יספיקו לי או עדיף יותר ליתר ביטחון?
האם יש צורך בראוטר נוסף שיהווה נק' בסיס לחיבור האינטרנט לבית או שיחידות הMESH יכולות להוות ראוטר לכל דבר (ואז להוסיף רק מודם)?
תודה.
אני מחפש המלצה לבחירת מערכת MESH עם WIFI 6 איכותית שתיתן מענה לבית עם שימוש מעל הממוצע ברשת (שידורי טלוויזיה על גבי הרשת, נטפליקס 4K, טלפונים 5-6, 3-4 מחשבים, בית חכם, הורדות באמצעות טורנטים ועוד).
בנוסף, אשמח לקבל הסבר בנוגע להבדלים בין מערכות AX1800 ו-AX3000 והאם יש כדאיות למערכת היקרה (AX3) יותר בארץ?
ראיתי הרבה ביקורות טובות על מערכת MESH של TPLINK X20/X60. האם שתי יחידיות יספיקו לי או עדיף יותר ליתר ביטחון?
האם יש צורך בראוטר נוסף שיהווה נק' בסיס לחיבור האינטרנט לבית או שיחידות הMESH יכולות להוות ראוטר לכל דבר (ואז להוסיף רק מודם)?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
בדוק את ה- HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6 Pro, עשרות רוכשים מרוצים מהקהילה. אני אישית הרצתי בצורה אמינה מעל נקודה אחת קרוב ל- 50 קליינטים.
אפשר לחבר מספר יחידות ככל שצריך, כאשר אחת היא הראשית ומתפקדת כנתב ושאר היחידות (זהות בחומרה) הן יחידות ה- Mesh.
מודם נחוץ רק אם אתה בבזק.
אפשר לחבר מספר יחידות ככל שצריך, כאשר אחת היא הראשית ומתפקדת כנתב ושאר היחידות (זהות בחומרה) הן יחידות ה- Mesh.
מודם נחוץ רק אם אתה בבזק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אפשר לקנות גרסה גלובלית באנגלית בכמה דולרים יותר, אבל כמעט כולם ויתרו עליה כי מאוד קל לעשות קליק ימני בדפדפן ולתרגם בזמן אמת את הממשק.
הגדרת התצורה כ- Mesh נוחה יותר מכל פתרון אחר שראיתי, מחברים יחידה אחת לחשמל ולאינטרנט ואת שאר היחידות רק לחשמל (לא צריך אפילו אינטרנט ליחידות הלווין). יש כפתור פיזי שלוחצים על הלווינים ותוך כמה דקות כולם מעודכנים עם הקושחה האחרונה ועובדים ביחד.
הגדרת התצורה כ- Mesh נוחה יותר מכל פתרון אחר שראיתי, מחברים יחידה אחת לחשמל ולאינטרנט ואת שאר היחידות רק לחשמל (לא צריך אפילו אינטרנט ליחידות הלווין). יש כפתור פיזי שלוחצים על הלווינים ותוך כמה דקות כולם מעודכנים עם הקושחה האחרונה ועובדים ביחד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אתה מגדיר את הממיר של HOT כ- BRIDGE, אז אתה יכול להשתמש בכל נתב עצמאי שאתה רוצה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היחידה השנייה יכולה להיות מחוברת אלחוטית.
יש מעבר שקוף של הקליינטים בין היחידות.
יש מעבר שקוף של הקליינטים בין היחידות.
אני מנסה להבין איך עושים לו נקודת MESH באופן אלגנטי?
יש לי כמה מפלסים בבית ואצטרך מן הסתם עוד כמה יחידות של MESH - משהוא קטן שמתחבר לשקע חשמל או אינטרנט שיש לי בכל חדר
מישהוא ניסה לשלב?
דרך אגב אני אצטרך להשאיר מודם "בלבד" עבוד בזק
יש לי כמה מפלסים בבית ואצטרך מן הסתם עוד כמה יחידות של MESH - משהוא קטן שמתחבר לשקע חשמל או אינטרנט שיש לי בכל חדר
מישהוא ניסה לשלב?
דרך אגב אני אצטרך להשאיר מודם "בלבד" עבוד בזק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תשלב נקודות Mesh מאותה דגם כמו הנתב, העלות דומה והביצועים יהיו מצויינים.
Re:
זיו יש לי שתי יחידות, תוכל לומר מה הפרוצדורה המדוייקת? על איזה כפתור צריך ללחוץ?27/10/2020 17:47ziv_r כתב: אפשר לקנות גרסה גלובלית באנגלית בכמה דולרים יותר, אבל כמעט כולם ויתרו עליה כי מאוד קל לעשות קליק ימני בדפדפן ולתרגם בזמן אמת את הממשק.
הגדרת התצורה כ- Mesh נוחה יותר מכל פתרון אחר שראיתי, מחברים יחידה אחת לחשמל ולאינטרנט ואת שאר היחידות רק לחשמל (לא צריך אפילו אינטרנט ליחידות הלווין). יש כפתור פיזי שלוחצים על הלווינים ותוך כמה דקות כולם מעודכנים עם הקושחה האחרונה ועובדים ביחד....
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה, עשיתי את התהליך לפי המדריך וזה ממש עובד. הבעיה שלי היא שהיחדה המשנית כנראה רחוקה מדי מהראשית.
בחוברת ההדרכה כתוב שכדי לחבר אותן קווית כל מה שצריך לעשות זה לחבר את ה WAN במשנית ל LAN בראשית. האם מישהו ניסה את זה?
בחוברת ההדרכה כתוב שכדי לחבר אותן קווית כל מה שצריך לעשות זה לחבר את ה WAN במשנית ל LAN בראשית. האם מישהו ניסה את זה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כן, אני.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

החיבור הקוי כפי שציינת.
תוכל לראות את יחידת ה- Mesh החדשה בממשק של היחידה הראשית, הצגתי באחד העמודים בשרשור הרשמי כיצד זה נראה.
תוכל לראות את יחידת ה- Mesh החדשה בממשק של היחידה הראשית, הצגתי באחד העמודים בשרשור הרשמי כיצד זה נראה.