כל הפורטים סגורים?
שלום לכולם,
אני מנסה לפתוח פורט בכדי לצפות בתכנים שנמצאים בPlex Media Server כאשר אני לא בבית.
עשיתי פתיחת פורט דרך הראוטר שלי (HOTBOX4) אך כאשר אני בודק אותו בכל מיני אתרים שבודקים פורטים, זה מראה שהוא סגור, מעיבר לזה, כל פורט שאני בודק שם הוא מראה שסגור.
פתחתי את הפורטים גם דרך הWINDOWS FIREWALL ועדיין אין שינוי.
האם יכול להיות שחברת הספק חוסמים לי?
אני מנסה לפתוח פורט בכדי לצפות בתכנים שנמצאים בPlex Media Server כאשר אני לא בבית.
עשיתי פתיחת פורט דרך הראוטר שלי (HOTBOX4) אך כאשר אני בודק אותו בכל מיני אתרים שבודקים פורטים, זה מראה שהוא סגור, מעיבר לזה, כל פורט שאני בודק שם הוא מראה שסגור.
פתחתי את הפורטים גם דרך הWINDOWS FIREWALL ועדיין אין שינוי.
האם יכול להיות שחברת הספק חוסמים לי?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Polaris
·
סביר להניח שאתה מאחורי NAT. תריץ חיפוש פה בפורום על המושג, יש המון דיונים על הנושא הזה.
·
סביר להניח שאתה מאחורי NAT. תריץ חיפוש פה בפורום על המושג, יש המון דיונים על הנושא הזה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
תוודא שאתה לא מאחורי NAT. בצידה ולא, אני גילתי אצלי תקלה הזויה בפייברבוקס שלי: הפניה ידנית נכשלה ורק הפניה אוטומטית דרך upnp עובדת. זו כמובן חולשת אבטחה אז ביטלתי את ה-upnp אחרי ההפניה.
תודה חברים, על פי בדיקות שעשיתי, באמת יש לי DOUBLE NAT, כאשר אני עושה TRACERT יש לי 2 קפיצות של כתובות Public וכאשר אני נכנס לGUI של הראוטר, יש לי כתובת Private.
אני לא מבין איך זה יכול להיות אם אני רץ רק עם נתב אחד.
מישהו יודע איך מבטלים את זה?
אני לא מבין איך זה יכול להיות אם אני רץ רק עם נתב אחד.
מישהו יודע איך מבטלים את זה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מתקשרים לספק... אם לא יסכימו אז תעבור לספק אחר.
יש עניין שמעבירים אותך לסינון אתרים ואז כל מהשצריך לעשות זה לשנות dns.
יש עניין שמעבירים אותך לסינון אתרים ואז כל מהשצריך לעשות זה לשנות dns.